2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735373 بازدید | 44658 پست
خوب پس همسرت به خانواده اش رفته تو هم به همسرت رفتی  تازه عروسی عزیزم فرصت داری کم کم رویه زند ...

اره عزیزم شوهرم میگه خونمون خیلی هم مرتبه تو خیلی حساسی 

چون همیشه با خونه خودشون مقایسه میکنه و این بیشتر حرص منو درمیاره! 

منم فک کنم به بابام رفتم از وسایلم نمیتونم دل بکنم! 

از امروز شروع میکنم ببینم چیکار میتونم بکنم

من خیلی پرحرفی کردم

ممنون که برام وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم

نه عزیزم انباری ندارم. اتاق خوابش یه کمد دیواری بزرگ داره که قسمت بالاش، کارتن خالی هارو گذاشتم چون ...

اگر کارتن محکم و مرتب دارید وسایل اضافه رو داخلشون بچینید مثل همون قوطی های رنگ. و روی کارتن به طور کلی بنویسید چیه داخلش که راحت تر بتونید پیداشون کنید . کارتن ها رو مرتب روی هم بچینید تا حدودی منظم تر میشه.

به نظر من چون وسایل خیلی زیادن شما احساس میکنید کار سختیه و نمیشه از پسش بربیاید. واسه همین نمیتونید شروع کنید. از وسایل خودتون شروع کنید و از یک قسمت خیلییی کوچیک. دور و برتون رو زیادی شلوغ نکنید که کار پیش نره. هر بار یه کشو مثلا یا یه کابینت. 

ما ها هم که میبینید الان خونه هامون خلوت تره یه روزه خلوت و مرتب نشده. کم کم باید شروع کنید. 

آروم راه رفتن بهتر از یک جا ایستادنه😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای جهیزیه سرویس چوب رو داماد باید میخرید که پولش نرسید و نخرید. یعنی پولشو داشت ولی گذاشت برای کسب ...

اگر قراره چند ماه دیگه برید هر چی وسایل اضافی دارید و میتونید بذارید خروجی. هر چی خلوت تر باشه بهتره. شما خودتون الان سر در گمید واسه همین همسرتون هم مخالفت میکنن.

از وسایل خودتون و کم کم شروع کنید

ایشون هم انشالا همراه میشن.

اگر هم نشدن شما حداقل وسایل خودتون رو پاکسازی کردین.

درست میگی عزیزم  من خودمم انگار یه کم شلخته تشریف دارم شلخته ای که دوست دارد مینیمالیست باشد! ...

شما شلخته نیستید . به نطر من حجم زیاد وسایل شما رو ترسونده و نمیدونید از کجا شروع کنید همین.

آقایون معمولا مخالف این کارها هستن. اروم اروم بذارید تغییرات رو ببینن.

من خودم قبلا خیلی اصرار میکردم به همسرم و خمیشه میگفت نه.

بعد فقط رو کردم به وسایل خودم.

کم کم وقتی که حاشون خوب بود و خسته نبودن یه کوچولو راجع به مینیمالیسم حرف میزدم خیلی غیرمستقیم، کم و بدون اصرار.

الان خیلیییی بهتر شدن و همراه شدن با من.

از وسایل اضافی که شوهرت نمی ذاره بندازی دور از هر کدوم یواشکی یکی اش بنداز دور هر وقت خواست بگو بگرد ...

وای عااااالیییی بود دختر دقیقا روش منم همینه موش مردگی و زدن ب کوجه علی چپ خخخخ

شما شلخته نیستید . به نطر من حجم زیاد وسایل شما رو ترسونده و نمیدونید از کجا شروع کنید همین. آقایون ...

ممنون از پیشنهاداتت عزیزم 

ببینید مثلا رنگارو گذاشتم توی جعبه های پلاستیکی میوه و گذاشتم ته کمد زیر میز. ولی بازم جلوه قشنگی نداره و به هم ریخته س. پس میذارم تو کارتن بهتر میشه فک کنم.

این یه شکل نبودن ظرفا خیلی بده. هی میگم برم چندتا ظرف پلاستیکی یه شکل بخرم فقط برای این خورده ریزا و پیچ و مهره ها. ولی میگم پول هدردادن و اسرافه وقتی این همه قوطی تو خونه دارم 

بچه ها حالا که اومدم با دقت نگاه میکنم، تازه چشمام باز شده دارم میبینم بنده خدا همسرم اصلا وسایل زیاد نداره همه چی مال خودمه. همشو میخواستم بندازم گردن شوهر طفلکم

وسایل اونو چندوقت پیش گذاشتم توی یه صندوقچه فلزی و گفتم حق نداره ازون پخش و پلا کنه و بریزه بیرون! 

ولی روی میز و کشوهای خودم غوغاس . چه دیکتاتوریم من 😬🤔

ممنون از پیشنهاداتت عزیزم  ببینید مثلا رنگارو گذاشتم توی جعبه های پلاستیکی میوه و گذاشتم ته کم ...

ظزف که اصلا نخر.چون قراره مینیمال باشی 

اون حالت دوتا کارتن مثل در جعبه شیرینی چیه اون ها نمی خوای بنداز دور اون ظرف های که درهای سفید دارند اون قوطی آبی رنک که نمی دونم توش چیه همه این ها بذار تو یه کارتن یا جعبه.از کارتن جهیزیه ات که گفتی استفاده کن 

شادی صدام کنید
ممنون از پیشنهاداتت عزیزم  ببینید مثلا رنگارو گذاشتم توی جعبه های پلاستیکی میوه و گذاشتم ته کم ...

اون قوطی که توش مروارید سفید ومهره های آبیه همه نیازت میشه باور کن من چندسال نگه داشتم استفاده ام نکردم اون ها بریز روی پارچه یا یه تیکه روزنامه واقع بینانه هر کدوم نیاز نداری بریز دور اگه هم نیاز داری همرراه بقیه قوطی ها بذار تو کارتن اگه هم کارتن های جهیزیه کوچیک نداری که این قسمت جا شه

به جای اینکه بری ظرف یه شکل بخری که‌چقدر هرینه اش از سوپرمارکت محل یه کارتن با اندازه مناسب بگیر این ها بذار توش

شادی صدام کنید
ظزف که اصلا نخر.چون قراره مینیمال باشی  اون حالت دوتا کارتن مثل در جعبه شیرینی چیه اون ها نمی ...

تو اون قوطی ها که درشون سفیده چیه مگه شما کارگاه دارید یا حوزه کاری تون چیه اگه استفاده می کنید که اره یا اگه کار تعمیرات خونه خودتون انجام می دبد نگه دار وگرنه برای یه خونه واقعا دو وپانزده تا پیچ ومهره واسه مواقع ضروری کفایت می کنه مثلا دوتا چسب برق دوتا پیچ گوشتی تو هر خونه لازمه که باشه بیشتر نه

شادی صدام کنید

قوطی های رنگ چک کن هر کدوم پر نگه دار هر کدوم مثلا یک سوم توش رنگ هست دور از چشم همسرت دور بریز اصلا اگه رنگ اش کمه به کجا می رسه در هر صورت نیازتونم بشه باید به اندازه مصرف تون بخرید

شادی صدام کنید

دخترا فکر نکنید من بیکارم همش اینجا هستم من بعد از کلی سختی به تازگی بادار شدم همش خونه ام

خونه هم فقط غذا می پزم برای همین زیاد تو نی سایتم

از گوشه ذهنتون اگه گذشت دعا کنید تو دلی ام صحیح وسلامت بعد از ۹ ماه بغل کنم.

شادی صدام کنید
تو اون قوطی ها که درشون سفیده چیه مگه شما کارگاه دارید یا حوزه کاری تون چیه اگه استفاده می کنید که ا ...

عزیزم من بدلیجات درست میکنم دستبند و گردنبند و اینا همش وسایل کارمه. 

اون مرواریدها هم نگه داشتم باهاشون دستبند درست کنم. 

اون جعبه ها هم چیزایی که درست کردم رو گذاشتم داخلشون.

هرکدوم بالاخره یه چیزی داره

البته چندوقته بیرون هم سر کاری میرم و دیگه کمتر وقت میکنم به این کارا برسم و برای همین یه مدته بی نظم شده 

به نظرتون یکی ازینا بخرم خوبه برای وسایل کارم که یه کم میزم منظم بشه؟ 

دخترا فکر نکنید من بیکارم همش اینجا هستم من بعد از کلی سختی به تازگی بادار شدم همش خونه ام خونه هم ...

عزیزززم 

مبارک بااااشه به سلامتی انشالله دنیا بیاد 🌸🌸🌸

والا منم که کلی کار دارم با اینحال همش تو نی نی سایت میچرخم

عزیزم من بدلیجات درست میکنم دستبند و گردنبند و اینا همش وسایل کارمه.  اون مرواریدها هم نگه داش ...

اره اینم خوبه ولی جای زیادی می گیره کمدت جایی داره این ها بذاری ت‌ کمدت اگه جا نداری یه مدلی بخر که بتونی قوطی ها بذاری تو کارتن مثلا هر وقت می خوای بدلیجات درست کنی یه پارچه پهن کنی اون کارتن بیاری شروع به کار کنی

عزیرم حس می کنم همه چیز گذاشتی جلوی چشمت

شادی صدام کنید
2810