سلام مینیمالیست خانمااااا
با خودم شرط کرده بودم تا وقتی چندتا قدم بزرگ برنداشتم اینجا پستی نزارم.امروز دیدم یه نفر ریپ زده بود اومدم دیدم آخ جون چقدر پست
دیگه از خدا خواسته گفتم منم بیام دوباره مثل قبل سخنرانی کنم😂
خانمایی که تازه وارد هستن نگم براتون که چقدر این سبک انرژی بخشه.
همونطوری که اگر شما اصلی ترین سبک زندگی تون مثلا بر پایه ورزش،سالم خواری،مطالعه،مراقبه و خلاصه هر کار شادی آوری باشه دقیقا سبک مینیمال هم همون انرژی رو بهتون میده.حتی بنظر من میتونه راس تمام امورات زندگی باشه.
وقتی توی خونه مجبور نباشی هرروز وسایل زیادی رو تمیز کنی،جابجا کنی،لباسای اضافه بشوری،اتو کنی،ظرف جابجا کنی.... اووووووو هرچی بگم تمومی نداره .اگر زحمت این کارا کمتر باشه وقت بیشتری برای رسیدگی به علایقت داری،وقت برای ورزش و رقص داری و هرکاری که دوست دارید
مینیمالیست خیلی توی علاقه به کارای خونه به من کمک کرد.اصلا همه کارام نظم و دیسیپلین گرفته.من خیلی فوق تنبل بودم.قبلا تا برام مهمون نمیومد خونه رو یه تمیز کاری اساسی نمیکردم.حالا نه اینکه فکر کنید خونه کپک زده بوده هااااا😶نه.اما اون تمیز و مرتبی که باید باشه نبود.شاید ماهی یه بار یه تکونی به خودم میدادم
الان فردا شب مهمون دارم و به شوهرم گفته بودم میخوام پارکینگ را تمیز کنم .بعد اون گفت ول کن اونجا را کسی نمیبینه.گفتم خب نبینن بخاطر خودمون تمیز میکنم شلوغ نباشه.بعدش که یاد اونروزام افتادم و دیدم الان چقدر طرز فکرم عوض شده کلی ذوقیدم واسه این پیشرفتم.
هر سری پارکینگ و اتاق بالایی رو تمیز کنم چندتا چیز اضافی رو میندازم دور.
تو خونه هم مدام فکرم درگیره .همش چشمام میچرخه به دور و برم ببینم چی اضافه هست رد کنم.بازیافتی ها که تا تموم بشن فاتحه
لباس کهنه همچنان دارم و یکی یکی پوشک میشن برای بچم که این تو این برهه ی وحشتناک کمک بسیور بسیور زیادی در صرفه جویی اقتصادی میکنه.حتی تیکه پارچه های کوچیک را بجای دستمال کاغذی براش استفاده میکنم.یه مدت از بس بچه رو با دستمال کاغذی پاک یا خشک میکردم پاش قرمز شده بود.
فعلا بیشتر حمله کردم به پارچه ها و لباسهام
لباسایی که چندسال پیش برش زدم و نصفه کاره مونده سرو سامون میدم.حتی بعضیاشون را مدلش را عوض میکنم.
تو خیاطی هنوزم خیلی کند پیش میرم اما آهسته و پیوسته میرم.
دوخت سرویس آشپزخونه رو دوباره شروع کردم.برای اون کارم انقدر پارچه دارم که تا یکسال نیازی به خرید ندارم 😎 در واقع میتونم از هیچی پول دربیارم
خیلی وقتا از اینکه میبینم اینهمه وسایل زائد تو خونه هست اذیت میشم.میگم مگه ما به چقدر چیز میز نیاز داریم اینا چی از جون خونه زندگی من میخوان🤔
خلاصه دارم صبوری میکنم به امید روزی که بتونم بگم من یک مینیمالیست کامل هستم😍
امروز یه سنگ نمک بزرگ و سنگین رو رد کردم
چندتا دکمه به درد نخور که چندساله نگه داشتم
یه شلوارک کهنه
یه کیسه گل خشک از اینا که محکم هستن برای تزیین که دیگه این چیزا شکر خدا منسوخ شده
پنج تا استکان کوچیک که دیدم استفاده ندارن دادم مامانم
و چندتا چیز ریز که ارزش گفتن نداره
برای اون دوستانی که گفتن چیزایی که اضافه دارن دلشون نمیاد رد کنن
خیلی بابت این سخت نگیرید.همین که فکرتون این باشه که این اضافه هست یا چرا اینو تاحالا نتونستم استفاده کنم یهو یه ایده ای سر راه تون میاد که یه راست میرید مثلا اون کفش را یا میپوشید یا از ته دل چشماتون را میبندید و میبخشید به کسی که به دردش میخوره.
بیشتر تمرکزتون را بزارید روی یک دسته از وسایل
درسته که تو مراحل اولیه شما باید کل وسایلی که تو خونه دارید را بررسی کنید و اونایی که صد در صد میدونید پرت کردنی هستن را بندازید بیرون
اما کم کم گیر بدید به یکی دوقسمت .مثل من که میگم فعلا پارچه ها ،لباسها و چیزای ریز...
اینطوری که بخواید همزمان به همه جا سر بزنید بیشتر گیج میشید.
نه اینکه رسیدگی کلی را کنار بزارید .ماهی یکبار هم اون نگاه را به همه جا داشته باشید.اما همواره یه مورد از انباشتگی را شدیدتر پیگیری کنید
همگی موفق باشید