2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731523 بازدید | 44561 پست
سلام چطوری عزیزم😍 خودمم همین تو فکرم بود.اما چون دیدم وقتی نشسته بشن نمیصرفه بزارم توی ماشین لباسش ...

عاللبیه روند حرکت به سمت مینیمال شدنت خیلللی منطقی پیش میره

و مطمئنا بعد یکمدت دیگه خودت اجازه ورود لوازم اضافی رو نمیدی

ماشین لباسشویی دکمه نصف ظرفیت نداره ؟

فک کنم الجی این امکان رو داره

برای اون حالتی که میگی وسواس هم سعی کن شبا چای زعفرون بخوری 

میگن وسواس از سردی مغز نشات میگیره

بعد هر غذا هم یه دونه خرما بخور...

البته اگه باردار نیستی یا اقدام بارداری نیستی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم فرصت نمیکنم😁 تا عصر سرکار بعدشم با این وروجکا مشغولم شام و نهار و غذای بچه و تغذیه مهدشون ...

خدا قوت .پس شماهم حسابی پرمشغله ای

الان خیلی وقته که چیزی نمیخرم .فقط امان از دست پدر گرامیم که حداقل ماهی یه تیکه اسباب بازی واسه بچم میاره😣هرچی میگم این اصلا علاقه به این چیزا نداره میگه حالا بعدهاااااا بازی میکنه.یه بار بهش گفتم براش لوگو خونه سازی بگیر اونا را شاید بازی کنه رفت یه سطل بزرگش را خرید .یعنی قد سطله یه دو سه وجبی میشد😫 هرچیم بهش گفتم اینو پس بده کوچیکترش را بگیر گوش نداد.

با همونام زیاد بازی نمیکنه.ده تیکه ش رو فعلا گذاشتم براش اگه خودم بشینم براش سرهم کنم یکم سرگرم میشه

برای عید واسه خودم فقط پارچه برای مانتو و روسری گرفتم.کفش هم چون دوتا داشتم نو بودن (البته جمعا ده جفتی دارم😑)گفتم نمیخرم‌.دیگه شوهرم گفت حالا یکی بخر بزار فقط برای اعیاد و مهمونی....دیدم بد نمیگه خریدم😁 

چقدرم که قیمت کفش سر به فلک گذاشته .هنوز قیمتای این دوره ی جدید قابل هضم نشده.دیگه باید مراقب وسیله هامون باشیم

امروز چندتا وسیله پلاستیکی و یه مژه فرکن که دیگه منسوخ شدن انداختم تو بازیافت

یه لباس بافتنی مامانم برام بافته بود که دیدم گشاده و یه بار بیشتر نپوشیدم.گذاشتم بدم به خودش چون اندازه اون میشه

لباس بافت سه چهارتا بیشتر ندارم که فقط یکیش رو بیرون میپوشم.جنس خوبی داشت هیچیش نشده.بقیه شون خونگی هستن فقط یکیش رو گاهی میپوشیدم. چون خونه شوفاژه خیلی نیازم نمیشه.نمیدونم چکارشون کنم الانم که هوا گرمه نمیدونم به کی بدم شون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمرین  اکثر ما تلگ...رام ، اینستاگرام و اپ های مجازی زیادی روی گوشیهامون داریم ۱.اول وارد اپ ...

سلام‌ خدا خیرت بده چه تاپیک مفیدی راه انداختی؛ این قسمت چقدر به درد من میخورد تو‌هر چی که بتونم تو مطالب گوشی نمیتونم مینی‌مال باشم ؛ ولی از امروز قول دادم هرروز چیزای اضافه رو پاک کنم ؛ همین الان از ۱۵تا گروه و کانال لفت دادم 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
عزیزم فرصت نمیکنم😁 تا عصر سرکار بعدشم با این وروجکا مشغولم شام و نهار و غذای بچه و تغذیه مهدشون ...

سلام شما شاغلین؟سخت نیست با بچه سر کار میرین ؟ بچهها رو پیش کی میزارین؟ببخشید میپرسم

دوستان فکر نمیکنم کسی از من مینیمالیست تر باشه😊عاشق خونه ی خلوت هستم .کمد لباسم خالیه تقریبا هیچ چیز اضافه ای ندارم و همه چی در حد نیاز و ضرورت مثلا سه دست لباس خونگی دارم معمولا دو دست که میزارم واسه شستوشو ،دست سوم که تنمه 🙂و این چرخه همین طور ادامه داره ،کلا دو تا مانتو دارم با دوتا شال وتا اینا کاملا کهنه نشن دارمشون خیلی کم خرید میکنم ...

و اینکه کلاً ۴ تا کفش دارم  که شامل یه جفت کتونی،یه جفت بوت زمستونی ، یه جفت مجلسی که واسه مهمونی و عروسی و... هست و یه جفت راحتی که طبی هست واسه استفاده ی روزمره  و تمام 😉 کلا تعداد کفشهام رو تو همین ۴ جفت نگه داشتم و هر موقع استفاده کردم تمیزش میکنم و تو کمد جا کفشی میزارم. کفش دم دستیم هم هر روز تمیز میکنم با این ابرهای واکسی و همیشه تمیزه  هر کدوم کهنه و خراب شد میندازم اشعالی و یه جفت جایگزین میکنم .این طوری خیلی منظم هست و ذهنم ارامش داره در مورد کیف هم یه دونه مجلسی دارم و یه دم دستی که همه جا استفاده میکنم.

سعی میکنم تو لباس و کفش بچه هام هم این روند رو اجرا کنم سه دست خونگی و یه دست متناسب با فصل واسه بیرون 

دوست دارم همه جا خلوت باشه از شلوغی بیزارم

ولی در مورد وسایل اشپز خونه از بعضی وسایل چند تا دارم که لازم نشده 😏

دوستان فکر نمیکنم کسی از من مینیمالیست تر باشه😊عاشق خونه ی خلوت هستم .کمد لباسم خالیه تقریبا هیچ چی ...

خیلیم عالی 

افرین دوست عزیز

فقط بحث تنوع چی میشه؟

مثلا دلتون نخواسته مانتو یا کفش جدید امتحان کنین؟

بعنوان راهکار برای خودم میپرسم

سلام شما شاغلین؟سخت نیست با بچه سر کار میرین ؟ بچهها رو پیش کی میزارین؟ببخشید میپرسم

مهد میزارم

قبلا خونه مادر و مادرهمسر

اما دیگه دیدم دارن تو تربیتش دخالت میکنن فرستادم مهد

خیلیم عالی  افرین دوست عزیز فقط بحث تنوع چی میشه؟ مثلا دلتون نخواسته مانتو یا کفش جدید امتحا ...

من کلا ادم تنوع طلبی نیستم  تو همه چیز سعی میکنم سادگی رو انتخاب کنم این طوری اِنگار ذهنم آرومتره 

کلاً به نظرم زیبایی در سادگی هست🙂

سلام به همه روز بخیر طاعاتتون قبول 

چند روز پیش رفتم سراغ جاکفشی کفش‌های کناری و دیدم اوه چه خبره بیشتر کفش‌ها لازم نیست کلی هم دمپایی اصافه 

خلاصه همه رو بررسی کردم، نفری یدونه دمپایی برای تو حیاط و یدونه هم که برای تو خونه نگه داشتم برای بچه ها و بقیه که یک نایلون بزرگ میشد رد کردم 

4، 5 جفت کفش مال دخترم بود که نو بودن تقریبا اما دیگه کوچیکش شده و منم دیگه دختر ندارم گذاشتم بدم به کسی، کفش‌های پسرانه ای که برای بچه های بعدیم سایز میشه رو تمیز کردم و گذاشتم بمونه، کوچیکهارو گذاشتم رد کنم، چند جفت کفش از خودم رد کردم و هنوز 4،. 5 جفت مونده که مجلسی هست و مال عروسی و نامزدی و خرید عقد و اینا که هم دوسشون ندارم دیگه و هم دلم نمیاد بدم بره و اینکه دیگه کسی هم پیدا نمیشه کفش نوک تیز بپوشه 

چند جفت هم چکمه داریم که سالها بدون استفاده مونده از بس که مشهد برف نمیاد این چند سال 😥

جوری که چکمه پسر بزرگم با اینکه هنوز نپوشیده الان اندازه داداش 9 سال کوچیکتر از خودش شده  ، اما اینارم دلم نمیخواد رد کنم امید دارم دوباره برگردیم به زمستونای پر برف سالای قبلمون

با اینکه اینهمه رو نگه داشتم بازم بیشتر از 20 جفت کفش و دمپایی رد شد 😊

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من کلا ادم تنوع طلبی نیستم  تو همه چیز سعی میکنم سادگی رو انتخاب کنم این طوری اِنگار ذهنم آرومت ...

چقدر خوبه این دیدگاه 

من خیلی درگیر تنوع بودم و از گزارش‌هام حتما متوجه شدین چقدر انباشتگی داشتم 

اما الان فقط دلم میخواد همه رو بدم بره و کیف کنم از خلوتی، دیگه هم خیلی به تنوع اهمیت نمیدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چقدر خوبه این دیدگاه  من خیلی درگیر تنوع بودم و از گزارش‌هام حتما متوجه شدین چقدر انباشتگی داش ...

دقیقا منم با اینکه هر سال بعضا هر فصل لباس اضافی رو رد میکنم بره

و حتی کفش

ولی نمیدونم چرا نسبت به کفشهای خودم اینقدر درگیر شده ذهنم

کفشهای بسیار مرغوبی که سالهااااااست استفاده نشده

میگم شاید یه روزی با یه لباسی ست کنم

خداوکیلی قیمت کفشهام الان زیاده و شرایط خرید مجددشون نیست

دقیقا با این قسمتش مشکل دارم

ولی حس رهایی بعد از بخشیدن عاااالیه

وقتی پستهای دوستان رو میخونم واقعا لذت بخشه برام

اینکه من و شما دوستای عزیزم

داریم بسمتی حرکت میکنیم که از زندگی لذت ببریم

افکارمون رو دسته بندی میکنیم

و نظم زندگیمون حالمون رو خوب میکنه

دقیقا منم با اینکه هر سال بعضا هر فصل لباس اضافی رو رد میکنم بره و حتی کفش ولی نمیدونم چرا نسبت به ...

خب لباسهای بعدیت رو براساس کفشهای موجود بخر

خرید هدفمند زمانی اتفاق میافته که شما میری بازار و پاساژ و دقیقا میدونی که دنبال چه رنگ و مدل لباس و شال و ... میگردی

2810