2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا باید برم مطبش خیلی تردید دارم لطفا دوستانی که پیششون عمل کردن نظرشون رو بگن

سلام شوکورول جان.عزیزم شما نهایتارفتین پیش دکتر افرا؟؟عمل بینی تون رو انجام دادین پیشش.نتیجه چطور بود عزیزم.راضی بودین ازش؟؟من مثل شما مردد هستم.به من نوبت ویزیت دادن.واقعا موندم چکار کنم.اگر کسی کار دکتر افرا رو دیده یا کسی از دوستان پیششون عمل کردن راهنمایی کنن از نحوه عمل و رضایتشون ممنون میشم

من ابجیم پیشش عمل کرد اصلا راضی نیست کجه یکی ازدوستامم عمل کرد پیشش برااونم کجه

مهدیه جون چطوری کج شده.یعنی قبل عمل انحراف داشتن.انحراف بینی برطرف نشدش.یا دکتر خودش بعد عمل بینی رو کج تحویل داده به جفتشون؟؟میشه بدونم خاهرتون و دویتتون چند وقته عمل کردن. فدات

مهدیه جون چطوری کج شده.یعنی قبل عمل انحراف داشتن.انحراف بینی برطرف نشدش.یا دکتر خودش بعد عمل بینی رو ...

عزیزم انحراف داشته عمل کرد که خوب بشه ولی همچنان الان بعد 4.5سال ک میگذره باز انحراف داره یذره 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
سلام شوکورول جان.عزیزم شما نهایتارفتین پیش دکتر افرا؟؟عمل بینی تون رو انجام دادین پیشش.نتیجه چطور بو ...

عزیزم من واسه مشاوره رفتم پیششون ولی بعدش چالوس عمل کردم چون دکتر افرا به من گفتن چون سابقه فشارخون داشتی عملت نمیکنم خطرناکه درحالیکه متخصص قلب بهم گفته بود عملم مشکلی نداره از نتیجه عمل مراجعه کننده هاشم زیاد خوشم نیومده بود