2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731776 بازدید | 44563 پست
بامید خدا سال حذف وایتکس از زندگیامون البته من اصلا استفاده نمیکنم گاهی همسرم برا سرویسها استفاده ...

آخرش نمیشه کامل حذفش کرد

مثلاً برای لکه های لباس،ضدعفونی کردن سرویس ...  واقعا خوبه .اما برای سینک و ظروف استفاده نشه خیلی بهتره .چون لایه محافظ استیل و حتی ظروف شیشه ای را از بین می‌بره و زود به زود زرد میشن

جوهرنمک ،تیرک ...این چیزا تا حالا تو خونه من نیومده  .قوی ترین شوینده هایی که میخرم همون وایتکس و جرمگیر من هست 

سلام عید همگی مبارک  انشالله سال پربار و پربرکتی باشه برای همه مون شهرزاد جون ممنونم چشمات قش ...

من دیگه واقعا تایم نداشتم کامل کنم 

امروز چند تا کابینت بالای اپن که یجوری انباری هست رو ریختم بیرون 

البته بیشتر اشغالدونی تا انباری 😐

هم خیلی بالاست و دسترسی بهش سخته و هم جای زیاد داره، هر چی براش جا نداریم شوت میکنیم بالا، الان ریختم پایین واقعا فاجعست، یسری وسایلش لازمه اما فکر کنم 70 درصدش باید دور ریخته بشه 

فعلا یک کابینت رو که ظروف پذیرایی کناری هست رو چیدم و نشستم در بهت به بقیه وسایل نگاه میکنم 🤦🏻‍♀️

خیییلی بیشتر از چیزی که تو عکس می‌بینید هست اون سمت اپن هم ریخته  و بدتر اینکه خرده ریز هستن و ساماندهیشون سخت، کابینت ها هم که مشخصه کجاست، همه کابینت ها از داخل یک تیکست و بهم وصل 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه واقعا تایم نداشتم کامل کنم  امروز چند تا کابینت بالای اپن که یجوری انباری هست رو ری ...

وای عجب اوضاعی شده راستش منم نفهمیدم چی به کجاست🤣

انگار اونطرف که لامپ داره پذیراییه دیگه؟

پس امروز فقط من زرنگ نشدم

من کف آشپزخونه رو تی کشیده بودم اما زیر کابینت ها رو نشسته بودم . دیگه صبح شوهرم بچه رو برد بیرون آب گرفتم تو آشپزخونه ،یخچال، گاز ،لباسشویی را نوبتی کشیدم وسط و زیرشون را شستم  جارو دستی زدم پر آشغال و پرز شده بود.آخرش شستشو با آب یه صفای دیگه ای داره تا این گردگیری و دستمال کشی . خیلی ببخشید من اونطوری میگم گربه شوری⁦😹

ای کاش اینا رو نوبتی تیکه به تیکه نظم میدادی که سردرگم نشی .وقتت هم کمتر گرفته میشد 😁

امسال برای اولین بار این ظرفو از دکور آوردم بیرون و بعنوان شیرینی خوری استفاده کردم

امروز شسته بودم گذاشتم تو کابینت که پسر همیشه در صحنه تیلیششششششش زد شکستش 

خداروشکر اینهم خود به خود رفت🤗

دیگه واقعا باورم شده روی مدار مینیمالیست شدن قرار گرفتم😉

امسال برای اولین بار این ظرفو از دکور آوردم بیرون و بعنوان شیرینی خوری استفاده کردم امروز شسته بودم ...

🤣🤣 

تو خونه ما هم از چند ماه پیش تا الان دو سه تیکه از ظرفایی که دوس نداشتم شکسته. ذوق میکنم یعنی😆

من دیگه واقعا تایم نداشتم کامل کنم  امروز چند تا کابینت بالای اپن که یجوری انباری هست رو ری ...

اینا چند ساله تو آرک جاخوش کردن؟

یه کاری بکن 

اول سریع یه دسته بندی کن

مثلا بدردبخور و بدرد نخور

و بدون هدر دادن وقت هرچیزی که برمیداری بزار تو این دو دسته

همه ی بدردنخورها رو بریز تو کیسه یا کارتن بزار کنار

و اونایی که تو دسته بدردبخور قرار گرفتن رو تفکیک کن

اینجوری کارت نصف میشه

یادمه اپارتمان نشین که بودیم همون بالای اپن یا آرک ، کل لوازم برقیمو چیدم

ای راحت شدم

همه چی بود درحالیکه هیچی جلو چشم نبود

رو صندلی که میرفتم دستم به همه لوازم میرسید و نیاز به چهارپایه بلند هم نداشت

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اینا چند ساله تو آرک جاخوش کردن؟ یه کاری بکن  اول سریع یه دسته بندی کن مثلا بدردبخور و بدرد ...

منم از همون اول لوازم برقی ها رو گذاشتم تو کابینت ها .بجز سبزی خردکن که خب جا نمیشه.

بعضیا از بس تو کابینت ها ظرف دارن دیگه جایی برای لوازم برقی نمیمونه و میچینن بالای کابینت.یه جورایی دکور میدونن .تازه مدام چربی و گرد میگیره .چه کاریه اینهمه عذاب

اینا چند ساله تو آرک جاخوش کردن؟ یه کاری بکن  اول سریع یه دسته بندی کن مثلا بدردبخور و بدرد ...

مدت زیادی نیست، معمولا سالی دوبار تمیز میکنم و اضافه هارو می ریزم بره 

مشکل اینه که جای خالی زیاد داشت و هی وسیله به درد نخور جمع میشد 

یسری وسیله بود که لازم هست اما کمتر استفاده میشه، مثل ظروف پذیرایی که تو کارتن هست و یا لوازم جشن و.... 

اینبار جوری چیدم که جای اضافه نداشته باشه زیاد 

وسایل پیک نیک 

یسری یادگاری ها 

جعبه موبایل ها و... 

لوازم جشن و کاردستی 

لوازم شیرینی پزی 

و همه ظروف پذیرایی که جعبه داشتن و یسری تو کابینت‌ها بود 

امیدوارم دیگه کمتر بهم بریزه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اینا لباسای خونگیم هست که فقط کشوی مخصوص بلوز و شومیز، تاب... هست.پنج عددش هم تو اینجا حضور ندارن ب ...

عاليه

سعي کن مثلا ۳ ست خونگی دم دست بزاری 

و بقیه رو جمع کنی

دوره ای استفاده کن و بعد که دیگه خراب شدن تبدیل کن به دستمال گردگیری😁

عاليه سعي کن مثلا ۳ ست خونگی دم دست بزاری  و بقیه رو جمع کنی دوره ای استفاده کن و بعد که دیگ ...

سلام چطوری عزیزم😍

خودمم همین تو فکرم بود.اما چون دیدم وقتی نشسته بشن نمیصرفه بزارم توی ماشین لباسشویی.

چون یه وسواسی دارم که باید بلوزهای بالاتنه از شلوارها جدا باشن 😶اینه که طول میکشه تا ظرفیت پربشه

میتونم گاهی هم با دست بشورم سختم نیست.الانم تابستونه تند تند باید لباس عوض کرد بعد بازم چندتاش به زودی میرن

ولی قول دادم به خودم دیگه هرچی قراره اضافه بشه باید یکی بره به سلامت

فعلا زورم به این چیزای ریزه میزه میرسه

چند روز پیش هم‌ باز چندتا جوراب و یه سری خرت و پرت ریختم رفت.اون کلیپس بزرگا رو یادته زمان کلیپس .یه دونه داشتم خراب شده بود که رفت🖐

و اون ویترین هم همچنان کنار پذیرایی رو مخ منه😤

هنامیک شما تاپیک برنامه و راهکار خانه داری نمیای؟

عزیزم فرصت نمیکنم😁

تا عصر سرکار

بعدشم با این وروجکا مشغولم

شام و نهار و غذای بچه و تغذیه مهدشون

نظافت و .‌‌‌‌...

خیییلی سرم شلوغه😂

2810