2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731847 بازدید | 44565 پست

سلام به روی ماهتون میبینم که اینجا باز رونق گرفته خدارو شکر .من دیروز چند تا از شلوار های آقای همسر رو دور انداختم 

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کسی فعالیت نمیکنه بچه ها بزنین بروزرسانی تا تاپیک بره پربازدیدا بیان فعالیت

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

سلام ممنون که لایکم کردید دوست جونا من چند روز مهمون دارم دیر به دیر میام سر میزنم

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

تمرین جدید

تو زندگیهای آپارتمانی سری به تراس بزنید

تو خونه های ویلایی سری به حیاط خلوت یا ورودی خونه بزنید.

۱.همه ی بدردنخورها رو دور بریزید

۲.اشغالها رو جمع کنید.

۳.جارو بزنید.

۴.هیچ چیز اضافه ای رو در دور و بر حیاط یا تراس نگذارید بمونه.

تو زندگی شادی  همراه همیشگیتون

سرزنده باشید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

تمرین 

اکثر ما تلگ...رام ، اینستاگرام و اپ های مجازی زیادی روی گوشیهامون داریم

۱.اول وارد اپ موردنظر بشید.

۲.کانالهاو گروههای دلخواهتون رو که هر روز میخونید مشخص کتید.

۳بقیه کانالها رو میتونید یادداشت کنید تا اگر روزی نیاز شد برید عصو بشید.

۴.همه ی گروهها و کاناهای اصافی رو خارج بشید یا اصطلاحا لفت بدید.

۵.صفحاتی که در اینستا دلخواه شما هستن محدود کنید.تا هم در مصرف اینترنت صرفه جویی کتید هم وقتتون کمتر تلف بشه

۶.به حافطه ی گوشی رفته و تمام فایلهای اپ تلگ...رام و اینستا را پاک کنید.

تمرین  اکثر ما تلگ...رام ، اینستاگرام و اپ های مجازی زیادی روی گوشیهامون داریم ۱.اول وارد اپ ...

این تمرین رو من خیلی وقته میخواستم انجام بدم ولی تنبلی میکردم 

با این تمرینات شما حجم زیادی از لوازم بدردنخوری که دور و برخودتون جمع کردید رو رها میکنید و اونها یا به دست کسی میرسن که بهش نیاز داره یا وارد چرخه بازیافت میشه.

همه ی لوازمی که بدرد شما نمیخورن سه دسته میشن؛

۱.ببخشید به اطرافیان  بعنوان هدیه یا کادو اکثرا لوازم یا البسه نو شامل این قانون میشن. خیریه ها رو فراموش نکنید.

۲. از طریق فصای مجازی بفروش برسونید.

۳.بدردنخورها دو در سطل زباله بگذارید.

2810