2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732460 بازدید | 44570 پست
کاملا درکت میکنم...بچه ها خیلی رو وسیله هاشون حساسن...من وقتی بچه بودم یه لباسم رو خیلی دوست داشتم،ی ...

اصلا اجازه ندارین در مورد وسایل بقیه اعضای خانواده تصمیم بگیرین. این کار عواقب خوشی تو خونه نداره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تنها چیزی که از وسایل آرایشی عروسیم مونده یه پک سایه بود که دیگه فک کنم یک ساله استفادش نکردم .د ...

غربی ها سبک زندگی مینیمال رو از شرقی ها یاد گرفتن و دارن تو زندگیشون عملیش میکنن. ما شرقی ها فنگشویی داشتیم که به دست فراموشی سپردیم. مینیمالیست همون فنگشویی هست منتها بدون علم و آگاهی. توی فنگشویی ما دقیقا میدونم که علت کارهامون چیه. علت اینکه وسایل اضافه نگه نمیداریم چیه. علت اینکه لحظه به لحظه در حال تمیزکاری و پاکسازی هستیم چیه. حتی به مرور میفهمیم که علت اتفاقاتی که تو زندگیمون افتاده و میفته چیه. آخ که چقدرررر لذت بخشه

مينيماليست بودن خيلي جالبه اگر طرف وضعش خوب نباشه و مينيماليست باشه ميگن از بي پوليشع كه براي خونش و ...

منی که مردن و زنده بودنم به حال بقیه هیچ فرقی نمیکنه و تو مراسم ختم من رنگ نوشابه شون براشون قضیه مهمتریه، نادانم اگه کوچکترین اهمیتی به حرف دیگران بدم.

چقدر جالب. چون منم تو پیج لیلی با واژه مینیمال آشنا شدم. تو نت سرچ کردم به اینجا رسیدم. بعد فهمیدم که مینیمال همون فنگشوییه خودمونه. پی فنگشویی رو گرفتم به سبک فنگشویی تبتی رسیدم و تازه درهای جدیدی از زندگی و جهان هستی به روی من باز شده که بی نهایت خوشحال و راضی ام. 

منم عشقه خريدم اما خوب متناسب خريد ميكنم و اينكه قبلي ها رو ميدم ميره حالا مينيماليست رو من تازگي ش ...

به شما دوست خوبم توصیه میکنم که در مورد فنگشویی تبتی یه مطالعه و سرچی داشته باشی. چون دقیقا با روحیاتت سازگاری داره.

من که دارم از فردا شروع میکنم  بچه ها یه سوال. شما هم از وقتی احساس میکنید ظرفاتون زیادیه خودش ...

آفرین به هوش شما. دقیقا کائنات با این پیام داره به شما میفهمونه که انباشتگی زیادی در قسمت ظرف و ظروف داری و باید پاکسازی و رفع انباشتگی اساسی بکنی. قبلا هم این انباشتگی رو داشتی ولی چرا جهان هستی این پیام رو به شما نمیداد؟ چون اخیرا کلی وسائل و لباس اضافه دور ریختی و انرژی خوبی به سمت خونه شما سرازیر شده. 

نمیدونم درسته یا غلط.معمولا میگن قضا بلا بوده و افتاده رو وسیله.صدقه زیاد بده و گل داشتن تو خونه هم ...

هیچ ربطی به قضا و قدر نداره عزیزم. دقیقا پیغام جهان هستی به ایشانه که تو قسمت ظرف و ظروف انباشتگی زیادی دارن و باید سریعتر رفع انباشتگی کنن.

چه جالب موفق باشی،یه سوال کتاب های دانشگاهی دیگه بهشون نیاز نداشتی؟من یه عالمه کتاب دانشگاهی دارم که ...

آخ که چقدر احساسمون با ما صادقه. فقط اینو بگم هر چه سریعتر کتابهاتو از زندونی که براشون ساختی آزاد کن. ببخش یا بفروششون و بعد بشین و تاثیرش رو روی زندگیت تماشا کن.

ما برج هفت اومدیم خونه جدید. قبل اسباب کشی کلی وسیله و لوازم بلااستفاده رد کردم رفت. گفتم با خودمون نبریم خونه جدید. بعد که خونه جدید مستقر شدیم با این تاپیک آشنا شدم و یه سری وسیله دیگه از خونه رفت بیرون. اگه خونده باشید تو پیام های مهر ماهم من تو پیج صبورا جانباز بودم و از تمیزی خونش کیف میکردم. اینکه شنبه ها هفته ای دو سه ساعت وقت میزاشت و خونه رو از بالا تا پایین تمیز میکرد و بقیه روزای هفته غیر خرید و آشپزی کار خاص دیگه ای نداشت، برام خیلی جالب بود و کیف میکردم. از پیج صبورا با پیج لیلی آشنا شدم. تمام پست هاشو با کپشنها و کامنتها خوندم. مثل اینجا که از صفحه اول تا آخر خوندم و لایک کردم و کامنت گذاشتم. اونجا اولین بار شنیدم که لیلی تو بیو پیجش نوشته بود که تقریبا نیمه مینیمالیسته.اونم خیلی پیج خوبی بود و به رشد فکری من کمک کرد. بعد با سایت گیس گلابتون آشنا شدم و کلمه فنگشویی توجهم رو جلب کرد. قبلا فنگشویی رو شنیده بودم و در موردش خونده بودم ولی منو به خودش جذب نکرد. 

2810