2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732529 بازدید | 44571 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از پیشنهادت

االبته شیوا جان من نمیدونم چقدر شما با بچه ها بازی می کنی؟من حقیقتش کم بازی می کنم و متاسفانه این کارو بچه ها با گرفتن و خرید خرت و پرت جبران می کنن.در حالیکه همه میدونین بچه ها خیلی با اسباب بازی سرگرم نمیشن گاهی حتی با یه کارتن خالی دستمال کاغذی ممکنه ساعت ها بازی کنند.اگه خودمون توی خونه وقت بگذاریم در حد توانمون با بچه ها از ته دل بازی کنیم(نه گوشی به دست،نه چشم به تی وی) بچه خلاق تر میشن و کمتر تقاضای اسباب بازی می کنن.هرچی اسباب بازی کمتر باشه ریخت و پاش بچه ها کمتره،ذهنشون اخلاق تره.هزینه خرید اسباب بازی هم کمتره.شیواجون دیدم خانومای کارمند چون حضور ندارن توی خونه اینقدر اسباب بازی خریدن چون میخوان جبران نبودشون توی خونه باشه.خودمم اون زمان که خونه نبودم همین کارو میکردم.شیوا جون حاضرین یه گروه برای بازی بچه ها درست کنیم؟البته خودمم اهل بازی زیاد نیستم.

میشه به منم یادبدیدوکمک کنیدتابتونم مثل شماهاباشم اصلاچکارکنم

خوش اومدی عزیزم

از صفحه ۸ تمرینات رو تک به تک انجام بده

وقتی اراده کردی که اضافیها و خرت و پرتهای خونه رو از خودت دور کنی مطمئن باش موفق میشی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
االبته شیوا جان من نمیدونم چقدر شما با بچه ها بازی می کنی؟من حقیقتش کم بازی می کنم و متاسفانه این کا ...

پیجهای اینستا مهدکودک البته من بیشتر برای ترکیه رو دارم عالللی هم کاردستیهاشون هم بازیهاشون

اکثرا هم از مواد بازیافتی مثل لوله دستمال توالت یا لیوان و قاشق یمبارمصرف کاغذ باطله و بطریها استفاده میکنن

اگه گروه زدبد منم خبر کنید😍

این چیزای گنده منده احتیاج به یه انباری گنده منده میخاد....انباری من کلا ۲ در ۱.۵ باید باشه.شاید کوچ ...

خب بدیش همینه که بزرگه آدم همیشه خیالش راحته که جا هست برای انبار کردن

انباری مون که حدود ۱۲ متره پارکینگ هم اندازه دوتا ماشین جا داره 😩 واسه منی که انقدر تنبلم و تا سر به فلک نزارن تمیز نمیکنم 🤗

من چند وقته این سبک دنبال میکنم خیلی وسیله رد کردم .الان داشتم  دنبال فلش هایی می گشتم که کل عکس های دخترم از تولد تا الان توش بودن ولی نبود که نبود 

خدا می‌دونه با کدوم وسیله انداختم متوجه نشدم 

از سبکش بدم اومد،😅😅😅😅همون سبک پر وسیله ای خودم بهتر بود 

من چند وقته این سبک دنبال میکنم خیلی وسیله رد کردم .الان داشتم  دنبال فلش هایی می گشتم که کل عک ...

فلشات پیدا میشه😘

االبته شیوا جان من نمیدونم چقدر شما با بچه ها بازی می کنی؟من حقیقتش کم بازی می کنم و متاسفانه این کا ...

سلام عزیزم

بیشتر اسباب بازی ها رو شوهرم واسشون میخره چون خودش دوست داره البته قبلا میخرید😂نصف دیگه اش رو مادربزرگ وپدربزرگش میخرن.الان اونام به این نتیجه رسیدن که نخرن چون خیلی از اسباب بازی ها شکسته شد.خب از بچه دو سه ساله انتظار داشتن شبیه بچه های بزرگتر با وسیله هاش بازی کنه🤕 

اتفاقا منم وسایلی که میشه بچه ها باهاشون بازی کنن در اختیارشون قرار میدم مثل جعبه شیرینی،کفش،بیسکوئیت و..‌. 

پیشنهادتون خوبه ولی با گروه و اینستا مخالفم،میدونی چرا عزیزم؟چون ما تو عصر بمباران اطلاعاتی هستیم.من خودم به شخصه کلی عکس و فیلم ذخیره میکردم که با بچه ها درست کنم ولی شاید ده درصد عملی میشد.به نظرم اگه بتونیم مثل دوست عزیز استارترمون یه تاپیک بزنیم خیلی بهتره که از بازی هایی که با بچه ها انجام میدیم عکس بگیریم مثلا بازی فکری که براشون ساختیم یا مثلا بگیم با بچه ها امروز چه بازی انجام دادیم.من با بچه ها این چند روز یه کتاب داشتن که رنگ آمیزی بود و البته جلدش کنده شده بود و چون اونموقع خوب بلد نبودن رنگ کنن و گرفتیم عکس هاشو بچه ها دور بری کردن و زدیم به دیوار.عکسشو میفرستم.منتظر نظرت هستم🥰

من چند وقته این سبک دنبال میکنم خیلی وسیله رد کردم .الان داشتم  دنبال فلش هایی می گشتم که کل عک ...

چه بد.اما یه نگاهی بنداز دورو بر.اتفاقا منم چند تا فلش دارم که تیکه شده .شوهرم باید نیگا کنه

2810