2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732514 بازدید | 44571 پست
سلام بچه ها من کلی وسیله ی نو دارم بدون استفاده مونده چه کار کنم همش واسه جهیزیمه کجا بفروشم تو دیوا ...

هر شهری معمولا یه گروه مثل بازرکده داره میتونی اونجا هم امتحان کنی،اخر سال که مردم بیشتر هوس خرید دارن بیشتر شاید فروش بره.البته اگه قیمتش بالا یگی،چون باز هم مردم میگن دست دو هست برنمیدارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین

تاپیک مورد علاقم چرا زیاد جلو نرفته؟

بچه ها یادتونه چندروز پیش اومدم چقدر نالیدم که از کارای تکراری خسته شدم ....از بس ناشکری کردم الان پنج روزه چنان سرمایی خوردم که آرزو میکنم به همون روزای تکراری برگردم اما سالم باشم تازه بچه دسته گلم هم از من گرفت با اینکه ماسک میزدم😯

اما خداروشکر بجز تب و سرفه های مختصر دیگه مشکلی نداشت اگه گلوش عفونت میکرد که بیچاره بودم 

از پریشب تا حالا هم نوبت شوهر بیچارم شده .دکتر که گفت علایم اومیکرون دارید چون من خودم اول سوزش گلو داشتم.توروخدا خیلی مراقب خودتون باشید اگه جایی رفتید که طرف سرما خورده بود از همون در برگردید

در راستای مینیمال شدن همچنان دارم تلاش میکنم که البته این چندروز فقط خواب بودم ...اما انشالا تا خوب شدم با انرژی میرم سراغ خونه تکونی و خیاطی....

سلام دوستان 

من بسیار به سبک مینیمال علاقه دارم و احساس میکنم با اجرای این روش، واقعا انرژی مثبت تو خونه جاری میشه. 

هفته گذشته کتاب( فضیلت کناره گرفتن) رو میخوندم کل مطلبش همین بحث مینیمال بودن در همه ابعاد زندگی رو داره.

سلام  دوستان  خونه تکانی رو شروع نکردید  بیاین با هم شروع کنیم

من که دارم از فردا شروع میکنم 

بچه ها یه سوال. شما هم از وقتی احساس میکنید ظرفاتون زیادیه خودشون دارن میشکنن ؟یا فقط خونه من اینطوریه؟ از وقتی خواستم مینیمال بشم چندتا از لیوان.استکان و بشقاب هام شکسته حالا یا از دست خودم بوده یا بچم

قبلا سالی یه بار هم ظرف نمیشکستم😁

فکر کنم قانون جذب هم داره به مینیمال شدن من کمک میکنه از همین جا اعلام میکنم جذبی جان اون موقع که پول میخوایم پیدات نمیشه اونوقت برای ضرر زدن فوری حاضری؟😅

سلام بچه ها من کلی وسیله ی نو دارم بدون استفاده مونده چه کار کنم همش واسه جهیزیمه کجا بفروشم تو دیوا ...

نگفتین چه وسیله هایی؟مثلا اگه بلوریجات هست که استفاده نشده و کارتن دارن به عنوان کادویی استفاده کنین.وسیله برقی ها هم دیوار واسه فروش خوبه.من یه ساندویچ ساز از کسی گرفتم که اصلا استفاده نکرده بود و کارتن و همه چی داشت.

سلام بچه ها خوبین تاپیک مورد علاقم چرا زیاد جلو نرفته؟ بچه ها یادتونه چندروز پیش اومدم چقدر نال ...

خدا سلامتی بده...

امان از دست سرماخوردگی.ماهم چند وقت درگیر بودیم.بدیش هم اینه که از فردی به فردی دیگه منتقل میشه.

من که دارم از فردا شروع میکنم  بچه ها یه سوال. شما هم از وقتی احساس میکنید ظرفاتون زیادیه خودش ...

نمیدونم درسته یا غلط.معمولا میگن قضا بلا بوده و افتاده رو وسیله.صدقه زیاد بده و گل داشتن تو خونه هم خیلی خوبه

خدا سلامتی بده... امان از دست سرماخوردگی.ماهم چند وقت درگیر بودیم.بدیش هم اینه که از فردی به فردی د ...

ممنون عزیزم خداروشکر خوب شدم .مریضی به یه کنار خونه رو بگو که تبدیل به بازار شام میشه

امروز حسابی تمیز کردم دیگه نمیتونستم راه برم

نمیدونم درسته یا غلط.معمولا میگن قضا بلا بوده و افتاده رو وسیله.صدقه زیاد بده و گل داشتن تو خونه هم ...

آره اتفاقا من صدقات را تو خونه جمع میکنم زیاد که شد میدیم به یکی که به هر حال یه  گره کوچیک از کارش باز کنه

اسفند هم که مرتب .گل و درخت هم که داریم

سلللااممم بانوان مینیمالیست بگم براتون که تراسم که تبدیل به انباری شده بود رو خالی کردم(چون انباری ...

چه جالب موفق باشی،یه سوال کتاب های دانشگاهی دیگه بهشون نیاز نداشتی؟من یه عالمه کتاب دانشگاهی دارم که دل کندن ازشون خیلی برام سخته ولی نزدیک نه سال هست که حتی نخوندمشون...نمیدونم چطوری تفکیک کردی؟احساس میکنم از وقتی کتاب هامو زندانی کردم😈دریچه های علم و دانشم به روی خودم بستم😕همش میگم شاید یه روزی ارشد امتحان بدم شاید خواستم برم سرکار،به کارم اومد.نمیدونم والا،سردرگمم...

2810