2777
2789
عنوان

پریودی در اقدام

191 بازدید | 41 پست

سلام.خانما اگر کسی تجربه داره لطفا بگه.

من سه ماهه اقدامم این ماه پریودیم سه روز عقب افتاد روز اول تست زدم هاله انداخت روز بعدش باز زدم منفی شد اینم بگم من همیشه از وقتی یادمه پریودم بموقع و منظم بود ولی این ماه بعد ۳روز نمی‌دونم پریود شدم یا نه آخه خون پریود معذرت می‌خوام خونابست و کشدار اولین بار این شکلی میشه خون پریودم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد نیست در واقع بدن داره برای بارداری آماده میشه فقط سعی کن استرس از این بابت نگیری که چرا عقب افتاد ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم .استرس ندارم اصلا فقط شکل خون پریودی ک اصلا شبیه هیچ ماهی نبوده برام عجیبه.تجربه ای ندارید ازین مورد عزیزم؟

اصلا شدت نداره .سرگیجه هم زیاد دارم .هرماه شدت پریودیم تا روز دوم زیاد بود الان هیچی اصلا

اگه قطع بشه نشونه لانه گزینی هست . همراه ترشح خون دیدی یا لکه های قهوه ای هم هست؟ 

امروز حتما استراحت کن اگه قطع شد دوباره بیبی چک بزن فردا صبح 

اگه قطع بشه نشونه لانه گزینی هست . همراه ترشح خون دیدی یا لکه های قهوه ای هم هست؟ امروز حتما استراحت ...

هم خون هم لک قهوه ای.

باش عزیزم

ینی اگر فردا هم باشه همون پریودیه ک ایندفعه این مدلی شده درسته؟

2810