2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732481 بازدید | 44570 پست
چه جالب من نمیدونستم مینیمالیستم .از اول علاقه ای به شلوغی نداشتم خیلی راحت وسیله هایی که استفاده نم ...

چه عالی 

خوش به حالتون 

من تازه الان که دارم پاکسازی میکنم، لذت خونه داری رو حس میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
لازمه بگم عکس بدین یا نه؟ 🤭 دست خودم نیست که برعکس همه نی نی سایتی ها که عکس شخص رو دوست دارن من ع ...

باشه عزیزم .خودمم تو فکرم هست بفرستم.امروز یکم رو فرم نیستم یه بار که خونه رو قشنگ تمیز کردم عکس واضح میگیرم تگت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون عالی

من خیلی اهل تلنبار کردن نیستم و معمولا وسایل بی استفاده رو یا میفروشم یا میندازم دور یا میبخشم

ولی دقیییییییقا یک روز بعد یه طوری میشه ک ب اون وسایل نیاز پیدا میکنم، تو بگو یه تیکه کاغذ، یا پلاستیک یا هرررر چی

اما ب روی خودم نمیارم و ب کارم ادامه میدم🤭

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
چه خوب که خیاطی میکنید  منم کلی پارچه دارم که باید منتظر مامانم بمونم کی بدوزن،. اما تعمیری ها ...

اگه استعدادشو داری برو از مامانت اصول اولیه ش را یاد بگیر الآنم که تو اینستا پره از آموزش های رایگان.با اونا ادامه بده . خیلی هم سخت نیست خیاطی . بعضی ها میگن سخته چون خودشون سخت میگیرن اما من دیگه تمام راه های میانبر برش و دوخت را یاد گرفتم که آسون پیش بره و همچنان تنبلم تو کار😭😭

اما دیگه به خودم قول دادم از این به بعد زرنگ تر بشم .چند ماهی هست که تو خونه داری اوکی شدم قطعا بهتر هم میشم👏👏👏

باشه عزیزم .خودمم تو فکرم هست بفرستم.امروز یکم رو فرم نیستم یه بار که خونه رو قشنگ تمیز کردم عکس واض ...

ممنونم 

منتظرم ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اگه استعدادشو داری برو از مامانت اصول اولیه ش را یاد بگیر الآنم که تو اینستا پره از آموزش های رایگان ...

آره هم دوست دارم و هم فکر میکنم استعداد دارن و تو برنامم هست، فعلا چرخ خیاطی ندارم، به محض اینکه بخرم شروع میکنم 

به روزترین متدهای دکوراسیون و معماری داخلی ، طراحی داخلی ، کاغذ دیواری ، ایده های جدید برای نحوه چیدمان و انتخاب مناسب وسایل پذیرایی ، نشیمن ، اتاق ها و آشپزخانه و طراحی دکوراسیون داخلی منزل را در مجله دلتا بخوانید و محیط زندگی و کار خود را دیزاین کنید.

https://deltapayam.com/معماری-و-دکوراسیون/

آره هم دوست دارم و هم فکر میکنم استعداد دارن و تو برنامم هست، فعلا چرخ خیاطی ندارم، به محض اینکه بخر ...

آره خیلی خوبه که وقتی یه لباسی تنت هست با افتخار به همه بگی خودم دوختم.

اگه میتونی اول با چرخ مامانت کار کن ببین علاقه داری بعد بخر.اما خب چرخ خیاطی تو خونه واقعا لازمه حدداقل برای درز  پاره پوره لباسا🤭🤭

سلام سلام.من چون خوشبختانه داریم کمد کوچولو دیوار میزنیم،از اون کمد پارچه ای وسایل اضافی دارم میریزم بیرون.یکسری چیزا مثل دستمال مرطوب و ... لباس های اضافی و ... که وقتی میخوام کمد جدید بچینم دیگه اضافه نگذارم توش.اما بازم یک سری لباس ها دلم نمیاد بدم به کسی .دو تا بچه دارم و فکر می کنم اگه بچه سومی باشه ،با این قیمت های سرسام آور لباس ها ،دیگه نخرم....

اهان راستی هر هفته یکی میاد بهش وسایل بازیافتی و ... میدم اینطوری خودمو موظف می کنم در طول هفته چیزای اضافی رو جمع کنم بندازم توش .اینطوری دیگه چیز میز اضافی دور و برخونه جمع نمیشه

سلام سلام.من چون خوشبختانه داریم کمد کوچولو دیوار میزنیم،از اون کمد پارچه ای وسایل اضافی دارم میریزم ...

سلام دوست قدیمی

اگه قصد بچه سوم داری نگهدار

وگرنه ردشون کن برن که کار دست خودت ندی😂

منکه دخترم بره یکسال کل لباسای اضافیشون رو رد میکنم

قانون بزارید که هرروز سه تا ۵ تیکه اضافی رو رد کنید

این تیکه ها میتونه بطری خالی باشه یا اسباب بازی شکسته یا چند بذگ کاغذ باطله یا کمدی که لازم نداری

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوست قدیمی اگه قصد بچه سوم داری نگهدار وگرنه ردشون کن برن که کار دست خودت ندی😂 منکه دخترم ب ...

موافقم

من از امروز شروع می‌کنم

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

سلام

مبحث مورد علاقه ی من

پاکسازی در تمام ابعاد🥰🥰🥰.

من این هفته، اول هفته مهمون دارم، اخر هفته هم دوره بازآموزی سنگین دارم.

به بعدش میخوام برای عید خورد خورد خونه تکونی کنم ، و چون از عید قبلی نتونستم پاکسازی عمیق داشته باشم قطعاحین این یکی خونه تکونی پاکسازی زیاد دارم.

من یه دونه غولشو البته رد کردم.

تقریبا دوماه پیش مبلمو فروختم، دوسش نداشتم دیگه.

و الان دو ماه هست داریم از فضای باز خونه لذت میبریم، فک میکردم اطرافیان وقتی با خونه خالی از مبل رو به رو بشن واکنش منفی داشته باشن، ولی بدون استثنا هر کی اومد از نور و ترکیب دکور جدید خونه خوشش اومد.

انشالله این بار بخوام مبل بخرم فقط یه نیم ست ۵ نفره خیلی جم و جور میخر، دلم نمیخواد فضا زیاد پر بشه. و اینکه فعلا دارم از خلوت بودن حال لذت میبرم احتمالا چند ماهی صبر کنم و بعد برای خرید مبل اقدام کنم.

فک کنم من یه ابرمینیمالیستم😅😅. چون از لباس و کیف و کفش و وسایل کوچیک رد شدم به مبل رسیدم😂

2810