2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732374 بازدید | 44569 پست
سلام مبحث مورد علاقه ی من پاکسازی در تمام ابعاد🥰🥰🥰. من این هفته، اول هفته مهمون دارم، اخر هفته ...

توصیه میکنم اگه میخوای مبل بخری نزار دم عید، هم سرشون شلوغه و از کیفیت میزنن و هم قیمت‌ها الکی بالا میره 

دیگه لذتت رو بردی از فضای باز خونه کافیه 😉

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام دوست قدیمی اگه قصد بچه سوم داری نگهدار وگرنه ردشون کن برن که کار دست خودت ندی😂 منکه دخترم ب ...

منم یه مدته چالش روزی سه تا دور ریختنی دارم ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توصیه میکنم اگه میخوای مبل بخری نزار دم عید، هم سرشون شلوغه و از کیفیت میزنن و هم قیمت‌ها الکی بالا ...

درست میگی شب عید خیلی اذیت میکنن. میخواستم برای عید بخرم.

ولی فعلا منصرف شدم.

میدونی یجور برام شده یه چالش.

خودم بدون مبل فضا رو دوس دارم.( اینو مطمئنم). ولی خب تو این برهه زمانی که زندگی میکنیم بدون مبل بودن یجور خلاف جامعه شنا کردنه‌.

میخوام به خودم ثابت کنم که میتونم گاهی برای دل خودم خلاف جریان شنا کنم. ببینم تا کجا دووم میارم🙂🙂😊.

تازه گنجه هم به نظرم اضافه میومد، یکی از فامیل خوشش اومد گفتم بیاد ببره.همنی روزا میاد میبرتش، بعد فقط من میمونم و یسری وسایل تو حال  که مطمینم اونا رو دوسشون دارم

درست میگی شب عید خیلی اذیت میکنن. میخواستم برای عید بخرم. ولی فعلا منصرف شدم. میدونی یجور برام شده ...

فکر کردم تصمیم داری برای عید بخری، برای همین گفتم عقب ننداز 

جسارتت رو دوست داشتم 

بوفه رو که به نظرم حتما بده بره 

همه خونواده ها سالی چندین کیسه پارچه ای برنج و کلی لباس رو میندازن دور ... بیاید از این به بعد برای ...

اگه منظورتون این کیسه برنج ها که مثل برزنت هست اصلا به درد اینکار نمیخوره.من یه بار اینارو برای دوتا بالش بعنوان پنبه خور پر کردم بعد یکی دوسال دیدم که دارن پاره میشن با اینکه دوتا رویه داشت .همون پارچه های کهنه بهتره تا گونی برنج

اگه منظورتون این کیسه برنج ها که مثل برزنت هست اصلا به درد اینکار نمیخوره.من یه بار اینارو برای دوتا ...

ممنون از تجربه ای که به اشتراک گذاشتین 

کیسه های برنج ایرانی برزنت نیست🤔🤔 تقریبا جنسشون شبیه متقال که برای رویه داخلی تشک یا بالشهای دست دوز  بکار میبرن

البته کاربردهای دیگه هم داره 

من یه تعدادی رو بهم دوختم بعنوان زیرانداز برای زمانهایی که پسرم نقاشی با رنگ انگشتی انحام میده یا کار با خمیر بازی یا کار با اسلایم

خیلللی سریع شسته و خشک میشن 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ممنون از تجربه ای که به اشتراک گذاشتین  کیسه های برنج ایرانی برزنت نیست🤔🤔 تقریبا جنسشون شبیه ...

آفرین کدبانویی واقعا .شما خیاطی لباس هم میکنید؟

من فکر کردم این گونی برنج هندی ها را میگید. آره برزنت نیست یه چیزی شبیه اونه .ضد آبه اما کم کم مقاومتش را از دست میده

خب منم امروز یه سری به مغازه جوراب فروشی خونه م زدم😎

یه سری که کهنه بودن ریختم دور .اونایی که خوب بودن جفت کردم. چند جفت جوراب روفرشی نو داشتم که گرفته بودم مثلاً تو خونه بپوشم.چون خونه موکت هست کف پاهام همیشه خشک و پوست پوسته.نمی‌دونم قرار بوده کی دیگه این جورابا رو به خدمت بگیرم.

خلاصه چند جفتش را دم دست گذاشتم و فوری یه کم روغن به کف پام زدم و پوشیدم و دیدم چقدر راه رفتن با اینا روی زمین راحت تره 

چندتا روسری کهنه بود که البته بعنوان بقچه لباس ازشون استفاده میشد در حالیکه یه ساک مسافرتی هم در کنارشون بود. لباسای بلااستفاده را ریختم داخل ساک و گذاشتم کمد بالایی رخت خواب دارم یه سری لباس کهنه هم جمع کردم.

امروز که میخاستم پوشک بچم را عوض کنم یه فکر جدید کردم فقط امیدوارم مسخرم‌ نکنید .من برای پوشکش محافظ میذاشتم که چند هفته هست یادم می‌رفت بخرم .الآنم مصرفش خب بیشتر شده.بعد گفتم مگه چقدر دستمال گردگیری میخوام؟ لباسای کهنه را بجای دستمال میتونم بعنوان محافظ استفاده کنم و همون موقع همین کارو کردم .یه تیکه پارچه جدا کردم و گذاشتم داخل پوشکش تازه خیلی هم بهتر از محافظ بود  

آهان اینم یادم رفت دیروز یه کشو که کاغذ و مدارک داخلش هست را خلوت کردم و لباسهای کهنه را ریختم داخل یه کیسه زباله 

یه جامیوه‌ای دکوری با میوه های مصنوعی روی اوپن بود که آقا پسرم از مبل رفت بالا  زحمت کشید و برام انداختنش پایین .جنسش پلی استر بود  خورد شد که دیگه درست بشو نیست

شوهرمم یکم غر زد که حیف بود حیف بود .. گفتم عزیزم از ازدواجمون بیش از پنج سال میگذره و این دیگه خدمتش را تموم کرده بود...آخه اون روی جهازم بود.خدارو شکر هیییییچ علاقه ای به چیزای دکوری ندارم و هرچی روی جهاز بود همونه . خیلی هم خوشحال شدم که از شرش راحت شدم.هروقت میخواستم روی اپن را گردگیری کنم باید ایشون را هی جابجا میکردم😫

ماشالا چقدر لوازم آرایش دارید.بعضی هاش نوستالژیه😅 من که از وقتی خودم درست میکنم راحتم

دقیقا بعضیا آنقدر قدیمی بود به همون نوستالژی بودن شباهت داشت، دیگه خلاص شدم از دستشون 

فقط این رژ جدیدا خیلی زیاده، اونم جو گیر شدم پک خریدم، استفاده هم نمیشه همه تو یک طیف رنگه، فعلا اونا اضافست و مونده هنوز 

دقیقا بعضیا آنقدر قدیمی بود به همون نوستالژی بودن شباهت داشت، دیگه خلاص شدم از دستشون  فقط این ...

ببخش به نزدیکان و دوستان

نه خیاط نیستم

.فقط در حد رفع نیازهای بسییییار واجب😂😂

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ببخش به نزدیکان و دوستان نه خیاط نیستم .فقط در حد رفع نیازهای بسییییار واجب😂😂

یکم تو این مورد مشکل دارم و هم خودم و هم همسرم حساسیم که لوازم آرایشی که هدیه بدیم به کسی جلو نامحرم استفاده نشه،. برای همین معمولا نمیتونم این کار رو بکنم 

فقط باید دیگه حواسم به خرید باشه 

2810