2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732424 بازدید | 44569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی نقاشی کن یه چیزی بدوز یه چیزی بپز یه چیزی بخون یه چیزی بساز یه چیزی بخوان یه چیزی رو بازی کن ...

چه جالب اتفاقا منم یه سری پارچه و مروارید وسایل تزیینی نمد اوووو ...کلی چیز دارم و میتونم هم باهاشون درآمد زایی کنم هر چند کم باشه و هم برای خودم یه چیزای کاربردی درست کنم.آخه من مثلاً خیاطم و حتی تا لباس زیر و جوراب را هم بلدم بدوزم.البته فقط برای خودم .خیاطی برای دیگران را کشش ندارم اما مدتیه بخاطر اینکه بچه کوچولو دارم تا حدودی بوسیدم گذاشتم کنار.اما به ذوق این تاپیک دیگه تنبلی را تعطیل میکنم.حالا که دیدم تو این پست این فکرم شبیه مینی مالیست ها هست که خودمون وسایل مورد نیاز مون را بسازیم خوشحال شدم که پتانسیل شو دارم.اینطوری خیلی خیلی تو هزینه هامون صرفه جویی میشه

منم امروز دو صفحه از تاپیک رو نخونده پریدم سر کشو هام شمردم ۱۵ تا کشو دارم البته نصفش تقریباً خالیه چون پسرم می‌ریزه بیرون .سه تا کشو بود که توشون پارچه های برش خورده نصفه دوزی🥴 کلی زبان و مروارید و دکمه⁦☹️⁩ پارچه های تکه کوچیک و کلی خرت و پرت مربوط به خیاطی بود.خلاصه اون پارچه های که فعلا قصد دوختنشو نداشتم و البته خیلی هم مهم نبودن به اضافه تکه های کوچیک ریختم تو یه کیسه بزرگ و گذاشتم انبار تا بعد.ازم انتظار نداشته باشین که از همین روز اول یه مینی‌مالیست کامل بشم....چون خیاطی بلدم و میتونم از لباسهای بلامصرف لباس جدید بسازم صلاح ندیدم که دور بریزم آخه من یه مقداری هم خسیسم🤭🤭 اما خب بنظر خودم همین که تصمیم گرفتم وسایلم را بازیافت کنم خودش قدم بزرگیه.

لباس هم از اول عروسیم که پنج سال میگذره به اون صورت چیزی نخریدم .مگر مانتو شلوار و روسری باشه که بعضی هاشم کهنه شده تبدیل به دستمال گردگیری یا زباله شده.لباس خونگی هم گاهی مامانم برای مناسبت ها برام خریده و در نتیجه الان لباسام بجز چند تکه تقریبا همه شون قابل استفاده هستند ...

از این به بعد هم دوست دارم توی خونه شومیز ،پیراهن بلند از این دامن قر قری ها بپوشم😅 ماها زنیم چیه همه ش تی شرت و شلوار ....البته بازم هرکسی سلیقه ای داره اما عادت کنید هرچی میپوشید بهترین جنس باشه...

امروز خیلی با این تاپیک انرژی مثبت گرفتم .بعد اینکه کشوها را خلوت کردم  حسابی جوگیر شدم یه لباس زیر گیپوری خوجل دوختم🤩🤩 یکی از پیراهن های شوهرم که سفید بود چند ساله نمیپوشید رو برای خودم تبدیل به یه شومیز خانمی کردم البته فرصت نشد کاملش کنم فقط آستیناش مونده.یه شلوار خونگی هم برای پسرم دوختم.اتفاقا متوجه شدم که پسرم تا یه دوساعتی اصلا کاری به کارم نداشت و میتونم حداقل روزی دو سه ساعت و برای خیاطی وقت بزارم.همونم غنیمته...

امشب هم به شوهرم گفتم حالا که قراره ویترین را بفروشیم کریستال ها را هم بفروشیم.بی چون و چرا قبول کرد. دیگه وقتی ویترین نباشه ظروف را کارتون کنم بزارم انبار که چی مثلا؟

قراره قبل از عید هم تاج تختم را عوض کنم .آخه تاجش یه مدلی هست که از دیوار فاصله میگیره و خب چون اتاق خوابامون یکم کوچیکه جا میگیره و کلا از مد افتاده تاجش.البته از ایناست که مثل تکیه گاه مبل سلطنتی هست اما من دیگه دوسش ندارم.میخام از این تاج های باکس دار بسازه که روغن های مخصوص شبم را بزارم بالاسرم آخه من اصلا یادم می‌ره مرتب استفاده شون کنم اما کنار تخت شاید بیشتر استفاده بشن

راستی نگم براتون که چقدر روغن و گیاهان مخصوص پوست و مو دارم.یعنی تا پنج سال آینده اصلا نیاز به خرید لوازم بهداشتی،حنا این چیزا ندارم🤐🤐 به خودم قول دادم تا اینارو استفاده نکردم دیگه هیچی نمیخرم.لوازم آرایشی هم خودم درست میکنم که اینم می‌تونه به سبک زندگی مینیمال کمک کنه.استارتر ببخشید که اینجا میگم تاپیک آخرم آموزش دادم چطوری بسازید حتما سر بزنید ضرر نمیکنید

خب اون از ویترین اونم از تخت.مبلام را هم پارسال عید عوض کرده بودم.مبل جهیزیه م سلطنتی بود اما میدونید که اصلا راحت نیستن و فقط جای زیادی میگیرن و پذیرایی خونه ما فک کنم تقریبا ۳۰ متر باشه شایدم کمتر .و مبلا نه نفره تمام دیوار ها را پوشانده بودن .بعد با اینکه مثل روز اول شون نو بودن ما بدون هیچ دلسوزی با یه دست مبل راحتی ۷ نفره عوض شوند کردیم.اما جنس عالی و شیک و دو رنگ هم بودن که دیگه زیبایی شود مضاعف شد و همه مهمونامون عید کف کرده بودن....فک نکنید اهل پز دادن باشمااااا من دوست دارم وسایل در عین ساده و کاربردی بودن شیک و برازنده هم باشن که بنظرم درستش هم همینه.قدم اول مینیمال شدن بی رحم بودنه.اتفاقا چندسال پیش تو ماهواره یه برنامه میذاشت یه خانمی بود که کارشناس خانه داری بود .می‌رفت خونه کسایی که خیلی بهم ریخته و پر از لباس آت آشغال بود را نجات میداد.میگفت باید بی رحم باشی وسایل اضافه را بریز دور یا ببخش.و تاکید بسیار روی تمیز کاری اساسی داشت

الانم نزدیک خونه تکونی عید هستیم بیاید تاپیک را فعال نگه داریم و به همدیگه انگیزه بدیم تا عاشق خونه هامون بشیم

راستی خوراکی را یادم رفت .خدارو شکر چیزای فاسد و ادویه اضافه ندارم به اون صورت.فقط یه مقدار میوه خشک داریم که مال باغ خودمونه توت خشک،سیب خشک شده،یه کوچولو هم زرد آلو و انجیر که باید همت کنم همیشه خیس شون کنم بدم بچم بخوره.انقدرم دوست داره اما متاسفانه اکثرا یادم می‌ره⁦☹️⁩ میخام بزارم روی کانتر که جلوی چشم باشه.

اگر کسی باشه که شروع به انجام تمرینات کرده حتما  تا الان تاثیراتش رو روی نظم و ترتیب خونه و روح ...

هنامیک جان من تمام اسباب بازیهای سیسمونی پسرم را بردم گذاشتم تو انباری بجز چند تکه کوچیک مناسب سنش مثل جغجغه.... .میدونی چرا..یادمه برادرم که بچه بود بابام تند تند براش اسباب بازی می‌خرید .به جرعت میگم که اندازه یا مغازه براش ماشین و سرباز و آن آشغال خرید و حتی یه دونه ش را سالم نگه نمی‌داشت.نتیجش شد یه بچه قدرشناس که همیشه فراوون تو دست و پایش ریخته بود .بابای من مغازه (اجاره ای) خرازی و لوازم تحریر و اسباب بازی داره.وقتی داداشم رفت مدرسه اکثرا مداد و پاکن هاشو گم میکرد.چون خیالش راحت بود که همه چی تو مغازه مون هست اصلا مواظب وسایلش نبود.تا جایی که خود بابام هم صداش دراومد.این الان شامل لباساش،گوشی،تختش، کفشاش و هر چی که فکرشو کنی میشه .۱۶ سالش شدهو هیچی براش مهم نی.جالبه که بدونید وضعیت مالی بابام در حد متوسط رو به پایین هست و این بچه از اول یاد نگرفته که یکم محتاط تر باشه

حالا من چه درسی از این اشتباه بابام گرفتم که اسباب بازی بچمو قایم کردم ؟ اینکه کاری کنم وقتی چیزی براش میخرم قبلش کاری کنم کع داشتن اون وسیله براش بشه یه آرزو تا وقتی صاحبش شد قدرشو بدونه.درست مواظبت کنه و جوری باهاش طی میکنم که یکم ترس داشته باشه و خرابکاری نکنه.بعدشم وقتی براش تکراری شد و افتاد زیر پا اونو از دسترس خارج کنم.چه کاربرد داشته باشه یا نه.اون اسباب بازیها رو هم زمانی بهش میدم که مثلاً هر چند وقت یه بار چندتا کار خوب انجام بده و یه ماشین جایزه بگیره🤣🤣🤣اینطوری حسابی گولش میزنم و تشویق هم میشه😜

کیا تو خونه اشون انباری دارن؟ 99 درصد افراد علتش چیه؟ لوازمی که تو خونه بدرد نمیخوره میره انباری ...

آی گفتی

انباری ما یه اتاقه که بالای خونمون ساختیم .الآنم آنقدر شلوغ و پر وسیله شده که جای پا روی زمین نیست.مخصوصا که پارسال بچم نوزاد بود نشد برم حداقل یکم مرتبش کنم 

یه کامپیوتر قدیمی خراب با میزش که مال شوهرمه اونجا گذاشتیم بهش میگم آخه اینو میخایم چکار ردش کن بره.میگه بالاخره بعدها نیاز میشه و درستش میکنم ...😭😭 راستش شوهرم تا حدودی از اونایی که میگه هر چه خار آید....

منم قبلاً اینطوری بودم که بعضی چیزها را حیفم میومد بریزم دور.یا فکر میکردم لباس خوبه که زیاد داشته باشی . البته خیلی هم خوره خرید کردن نبودم.وقتی هم می‌خریدم حتما استفاده میکردم.تا اینکه تو این سریال های ترکیه ای دیدم خونه این شخصیت های فقیر چقدر ساده و خلوته.لباساشون ساده و کم .لوازم آرایش و همه چی در حد لزوم.نه اینکه منظورم ذهن فقیرانه باشه .از اینکه می‌دیدم با وسایل کم زندگیشون را میگذرونن خوشم نیومد .هر چند که توی فیلم نمادین باشه.اصلا دیدین وقتی مراسم ختم دارن فقط یه چای و حلوا میدن. حتی خانواده های پولدارش هم غذا نمیدن.من نمی‌دونم اولین کسی که این رسم جهاز دادن از طرف دختر(که هر کی بوده خدا ازش نگذره😶)رسم غذا دادن تو ختم که محاله نصف این غذاها اسراف نشه،و ....... را مد کرد کی بوده.باید این افکار جاهلانه را بریزیم دور.همون کسایی که ما رو به مصرف گرایی تشویق میکنن و از اون طرف میگن چرا اینقدر میخری؟ چرا جهازت اینطوریه؟ همین خرجای بیخود را کردی که به هیچ جا نمی‌رسی.....

بیایم قول بدیم از این به بعد فقط برای دل خودمون زندگی کنیم.مگه زندگی چند روزه که بخواین برای حرف بقیه به خودتون تلخ کنید 

چه جالب من نمیدونستم مینیمالیستم .از اول علاقه ای به شلوغی نداشتم خیلی راحت وسیله هایی که استفاده نمیکردم حتی اگه نو بود براحتی رد میکردم بره تا خونه خلوت شه .لوازم بچه مثل روروئک کالسکه کریر رو بعد اینکه بزرگتر شد تو دیوار گذاشتم و وقتی کسی میگفت لازم میشه میگفتم زمانی بچه بعدی رو میارم که انقدر شرایط داشته باشم که برا اونم نو بخرم.و چون کمدا و کشوها و کابینتام شلوغ نیست هیچوقت موقع خونه تکونی آشفته و اذیت نشدم 😊

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
 این هفته قراره برای خونه مامانم اینا کمد جدید بزنن‌. من دیروز اونجا بودم. خیلی ملایییییم تبلیغ ...

چه کیف میده خلوت کردن خونه مامانا 😅

من که هنوز موفق نشدم،. در این که راضی شدن چند تا وسیله رو بفروشن راه اومدن،. البته میگن آره باید بریزم بره ها،. اما میگن حالا دفعه بعد اومدی 🤭

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چه جالب اتفاقا منم یه سری پارچه و مروارید وسایل تزیینی نمد اوووو ...کلی چیز دارم و میتونم هم باهاشون ...

چه خوب که خیاطی میکنید 

منم کلی پارچه دارم که باید منتظر مامانم بمونم کی بدوزن،. اما تعمیری هارو تو پاکسازی قبلی دادم بهشون و تعمیر کردن و اونایی هم که نمیشد و الکی دل به تعمیرشون بسته بودم با خیال راحت دادم رفت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
امشب هم به شوهرم گفتم حالا که قراره ویترین را بفروشیم کریستال ها را هم بفروشیم.بی چون و چرا قبول کرد ...

لازمه بگم عکس بدین یا نه؟ 🤭

دست خودم نیست که برعکس همه نی نی سایتی ها که عکس شخص رو دوست دارن من عکس خونه دوست دارم 

اشتباه تایپ شده برادرم قدر شناس بود خیلی هم قدر نشناسه😐⁦🖐️⁩

😅👌🏻

2810