2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733453 بازدید | 44587 پست
سلام دوست عزیز،تاپیک خیلی خوبی دارین، من واقعا نمیدونم چی لازم چی نه همش فک میکنم یه روزبه کارم میاد ...

هرچیزی که در یکسال گذشته استفاده نکردی خیالت راحت دیگه بکار نمیاد

اما میتونی تو چند مرحله از زندگیت خارج کنی

مثلا اول بزار انباری

وقتی سال بعدش بدردت نخورد دیگه میتونی راحت ازش دل بکنی

برای چیدمان کمد و کابینت از اینترنت ایده بگیر

اما اول از هرچیز باید خلوت باشه خونه ات

بعدش برای هر وسیله جایی در نظر بگیر

برای تک به تک وسبله هات

و بعد دیگه میتونی همیشه منظم باشی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤗🤗🤗🤗 وقتی میخونم یه نفر دیگه به جمعمون اضافه شده کلی کیف میکنم و حال دلم خوب میشه😙😙😙

سلام من قبلا تا حدودی مینیمالیست بودم اما با تاپیک شما خیلی بهتر شدم . ممنون 😍

سلام دوستان گلم...

منم مدتی هست دارم تاپیک و میخونم،،،،الان تمام شد

با تاپیک شروع کردم که دور انداختن وسایل اصافی ،کلی لباس دادم رفت 

کلی وسایل اضافه داشتیم که خدا رو شکر همسرم انباری و مرتب کرد و الان خیلی مرتب شده

میخوام دوباره شروع کنم .

امروزم میخوام از آشپزخونه شروع کنم

مشکلم اینه که همسرم عاشق انبار کردنه، هی میگم بنداز بره ،میگه لازم میشه🙄

سلام دوستان گلم... منم مدتی هست دارم تاپیک و میخونم،،،،الان تمام شد با تاپیک شروع کردم که دور اندا ...

سلام عزیزم

موفق باشی

همسر من دقیقا یه موش انبار کننده است

پس چیزایی که میخوای بندازی دور از جلو چشم جمع کن

کم کم

بعد چند وقت بزار انباری و بعد یکسال که نبودن اون لوازم رو همسرت احساس نکرد ، در ایک اقدام انتحاری بنداز دور

اما برای خودت قانون بزار روزی چند تکه بدردنخور بنداز دور

اینجوری عادت میکنی

خودم این مدت بخاطر ویار بارداری فعالیتم کم بوده

اما باید شروع کنم و خونه رو مجددا پاکسازی کنم 

سلام دوستان

خانمای دلبر همینجور که از تیکر معلومه باردارم و این چهار ماه همش بخور و بخواب بودم و فقط وقتی تو محیط کار بود یکم سرپا بودم.

من اوایل ماه پنجم بارداری هستم و میخوام از ۱۵ این ماه یه خونه تکونی براساس سبک مینیمالیستی انجام بدم چون رسما شوهرم و پسرکوچولوم همه جارو ترکوندن

هرکی پایه اس بسم الله...

سلام تاپیکتون واقعا عالی و کاربردیه من تقریبا یکساله که مینیمالیست شدم از پیج اینستاگرام geghani ...

عزیرم پیجشو داری هنوزم؟؟من هرچی سرچ میکنم پیدتش نمیکنم...اسم اکانتشو عوض کرده؟

سلام دوستان خانمای دلبر همینجور که از تیکر معلومه باردارم و این چهار ماه همش بخور و بخواب بودم و فق ...

سلام .منم خلوت کردن و دوست دارم .چون هم تمیز کردنش راحتتره هم اینکه جا برای انرژی های جدید باز میشه و آرامش هم داریم تو خونه ای که وسایل اضافه و گردو خاک نیست ..ولی من هر چی داشتم و یا انداختم دور یا به کسی دادم یا فروختم .الان واقعا هیچ چیز اضافه ای ندارم و راحتم ..از دکوری های ریز و زیاد هم خوشم نمیاد اصلا ..من اول پاییز خونه تکونی کردم تا بهمن باز انشالله .

موفق باشی .تاپیک خوبی بود .من امروز دیدمش با اینکه خواننده خاموش بودم همیشه اینجا 

سلام .منم خلوت کردن و دوست دارم .چون هم تمیز کردنش راحتتره هم اینکه جا برای انرژی های جدید باز میشه ...

ممنون عزیزم

امیدوارم روزی بیاد که تو این مملکت که تجملگرایی و مصرف گرایی بشدت داره رواج داده میشه همه فقط بفکر ارامش و شادی باشن...

ممنون عزیزم امیدوارم روزی بیاد که تو این مملکت که تجملگرایی و مصرف گرایی بشدت داره رواج داده میشه ه ...

دقیقا .من خودم هم ساده گرفتن و خیلی بیشتر دوست دارم .حتی برا جهیزیه فقط چیزایی که نیاز بود و خریدم .خیلی چیزهایی که دوستام گرفتن و اون موقع نگرفتم ..انگار وسایل اضافی رو مخمه..انشالله همه ساده بگیرن .چون هم آرامش دارن به قول شما .هم دغدغه اینکه کی چی داره و کی چی نداره رو ندارن 

خب با لطف خدا و کمکهای همسر و البته فسقله پسر😅😅 اتاق پسرم یه نظم خوبی گرفت

فقط کمد اسباب بازیهاش مونده که اونم ایشالا عصر مرتب میکنم

البته همزمان نشیمن رو هم مرتب کردیم 

و دو تا کار برای امروز داریم

یکی کمد اسباب بازیا

دومیش کمد داخل نشیمن که کارش زیاده

2810