2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733720 بازدید | 44594 پست

خب من اومدم 

با گزارش پنجم 

26 قلم 💪

1.دستبند بدل 

2.شیشه ابلیمو 

3.بطری خاکشیر 

4.درب ظرف غذا

5.یه تیکه فلز☹️

6.شامپو تاریخ سررفته

7.شامپوی مورنگ شده. می بخشم 

8.نرم کننده مو... می بخشم

9.شامپورنگ بی استفاده. می بخشم 

10.شامپو بچه. می بخشم 

11.تستر شامپو 

12.شامپوی موی چرب. می بخشم 

13.جوراب 

14.جوراب 

15.جوراب 

16.آرایشی 

17.آرایشی. می بخشم

18.جعبه قرص

19.خودکار

20.کاغذ لیست خرید 

21.شونه قدیمی همسر 

22.یه تیکه تور☹️

23.مدادلب قدیمی 

24.مدادلب تاریخ سررفته 

25.تراش قدیمی 

26.تراش آرایشی قدیمی 

بچه ها اون همه شامپو رو یه جورایی باهم کادو گرفتم از یه نمایشگاه ولی بدردم نمیخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام استارتر عزيز من همين امروز با تاپيك شما آشنا شدم ايكاش كه از همون اول باهاتون بودم تمام موارد رو خوندم صفحه به صفحه خيلي عالي و كاربردي بودن من هم مدتي بود كه مينيماليست شده بودم بدون اينكه با لين واژه آشنا باشم البته جرقش پارسال خورد وقتي بعد هفت سال اومديم خونه جديد باورت نميشه استارتر اينقده آت و آشغال تو انباريمون داشتيم كه خدا ميدونه خيليهاش وو ريختيم رفت أنقده احساس خوبي داشتم كه خدا ميدونه بعد اون تصميم گرفتم چيزاي بدرد نخور رو بريزم بيرون بخصوص لباسايي كه واقعا كهنه بودن و بازم دلم نميومد بريزم بيرون همش ميگفتم يه جايي به دردم ميخوره يا تو خونه ميپوشم خيليهاشونو دستمال كردم يا ريختم بيرون خيلي حس خوبيه 

تاپيك شما هم انگيزه داد هنوز چند تا تيكه وسايل ديگه دارم كه ميخوام اونا رو هم رد كنم برم هنوز پرده هاي خونه قبلم و بخاري و گاز خونه قبلم رو دارم ميخوام بدمشون به كسي يا براي فروش بزارم احساس سبكي ميكنم 

واقعا خيلي حس خوبيه قبلنا اصلا اينطور نبودم كوچكترين چيز رو نگه ميداشتم خودمم هي حرص ميخوردم ولي دلمم نميومد بريزمشون دور ولي الان واقعا إحساسم عاليه 

اسي جان من يه سوْال دارم قسمت دوم مينيماليست اينه كه كم بخري ولي با كيفيت راستش مشكلي كه من دارم اينه كه معمولا بلد نيستم درست خريد كنم يعني يا ارزون بي كيفيت ميخرم يا اگه هم چيز گروني ميخرم همه ميگن اينقدر نميارزه انگار بلد نيستم خريد كنم نميدونم بايد چطور مديريت كنم كه بتونم كم و جنس خوب بخرم ؟؟اگه نكاتي در اين مورد ميدوني بگي ممنون ميشم يا بقيه دوستاي عزيز

وزن شروع 

سلام دوستان. منم چند وقتی میشه این تاپیکو دنبال میکنم و کلی تغییرات ایجاد کردم که خاستم اینجا بگم. اول اینکه همه لباسامو یه بررسی کردم و اونایی که دیگه اندازم نبود یا کلا دوسشون نداشتمو جمع کردم فرستادم خونه مامانم اینا که هر کس خاست برداره. ظرف و ظروفای اضافی هم همینطور. هر چند سخت بود از بعضیاش دل کند😁 ولی مقاومت کردم و همه رو فرستادم رفت. همه قبضای قدیمی و مدارک بیخودی هم ریختم رفت. همه کمدای خونه رو تک تک بررسی کردم. کش مو، گیره، عطرایی که دوست نداشتم، لاک، کرم و هر چیز دیگه ای که استفاده نمیکردمو دادم رفت. کفش، دمپایی، صندل اضافی، کیف و... همه رو پاکسازی کردم. چنتا واکس که تقریبا خشک شده بود. لباسای اضافی همسری. خلاصه کلی چیز میز فرستادم و خونه یه نفسی کشید. فقط مونده کتاب و جزوه ها که انشااله بعد از دفاع همه رو پاکسازی میکنم. از این به بعدم تصمیم گرفتم بدون فکر هیچی نخرم چون واقعا ناراحت شدم از خودم. فک نمیکردم اینقد آدم ولخرجی باشم. ممنون از استارتر عزیز که این تاپیکو راه انداختن

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
سلام دوستان. منم چند وقتی میشه این تاپیکو دنبال میکنم و کلی تغییرات ایجاد کردم که خاستم اینجا بگم. ا ...

🤗🤗🤗🤗

وقتی میخونم یه نفر دیگه به جمعمون اضافه شده کلی کیف میکنم و حال دلم خوب میشه😙😙😙

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

منم هرروز تو خونم درحال پاکسازی ام ، هرجایی که فکرشو بکنین سرزدم وپاکسازی کردم...ولی بازم میخام اینکارو ادامه بدم چون حس خوبی داره و وقتی لباسی وسیله ای چیزیو میبخشم به کسی یامیفروشم علاوه براینکه دور و برم خلوت میشه و احساس سبکی میکنم ،انرژی مثبتش سمتم میاد،خونه الان من اجاره ای هستو ۲۲۰متره ولی خدا بخاد داریم خونه دار میشیم ،یه خونه کوچیک ،برای همون ازالان دارم پاکسازی نهایی و میکنم ک با یه وانت وسیله فقط اسباب کسی کنم😀،بچها بنظرتون چرخ گوشت و پلوپز و بخارشورمو بفروشم؟؟یکساله ک خونه خودمم ولی استفاده نکردم اصلا

منم هرروز تو خونم درحال پاکسازی ام ، هرجایی که فکرشو بکنین سرزدم وپاکسازی کردم...ولی بازم میخام اینک ...

نه بنطرم فعلا دست نگه دار برای فروش وسیله هات

بچه دارین؟

اگه نه بعدا هر کدوم از این وسیله ها بدردت میخوره

این با رویه مینیمالیستی مغایرت داره

اما تو مملکت گل و بلبل ما اصلا نمیشه ریسک کرد

موش انبارکننده نباشیم

هم برچسب خساست میخوریم

هم کلی انرزی منفی رو به خودمون جذب میکنیم.

پس هدفمند خرید کنیم

و اضافات رو از زندگیمون خارج کنیم

نه بنطرم فعلا دست نگه دار برای فروش وسیله هات بچه دارین؟ اگه نه بعدا هر کدوم از این وسیله ها بدردت ...

آها پس نگه میدارم...نه بچه ندارم فعلا...همش دعامیکنم زودتر جور شه و بریم خونه نقلی خودمون...خونه الانم انقدر بزرگه و پرازمبل و تیرتخته و کنسول که آرتروز کرفتم ازبس تمیزکاری میکنم و تموم نمیشه...😰😰

من سه روزه که دارم تاپیک شمارو میخونم هونامیک حان...بلاخره الان تموم شد...بااینکه من ازبچگی مینیمالیست بودم ولی باخوندن لین تاپیک کلی چیزای بیشتری یادکرفتم و مجددازدیروژ دارم پاکسازی میکنم...کلی خونم خلوت تر شد...لطفااین تاپیکو ادامه بدین🙏♥

2810