سلام استارتر عزيز من همين امروز با تاپيك شما آشنا شدم ايكاش كه از همون اول باهاتون بودم تمام موارد رو خوندم صفحه به صفحه خيلي عالي و كاربردي بودن من هم مدتي بود كه مينيماليست شده بودم بدون اينكه با لين واژه آشنا باشم البته جرقش پارسال خورد وقتي بعد هفت سال اومديم خونه جديد باورت نميشه استارتر اينقده آت و آشغال تو انباريمون داشتيم كه خدا ميدونه خيليهاش وو ريختيم رفت أنقده احساس خوبي داشتم كه خدا ميدونه بعد اون تصميم گرفتم چيزاي بدرد نخور رو بريزم بيرون بخصوص لباسايي كه واقعا كهنه بودن و بازم دلم نميومد بريزم بيرون همش ميگفتم يه جايي به دردم ميخوره يا تو خونه ميپوشم خيليهاشونو دستمال كردم يا ريختم بيرون خيلي حس خوبيه
تاپيك شما هم انگيزه داد هنوز چند تا تيكه وسايل ديگه دارم كه ميخوام اونا رو هم رد كنم برم هنوز پرده هاي خونه قبلم و بخاري و گاز خونه قبلم رو دارم ميخوام بدمشون به كسي يا براي فروش بزارم احساس سبكي ميكنم
واقعا خيلي حس خوبيه قبلنا اصلا اينطور نبودم كوچكترين چيز رو نگه ميداشتم خودمم هي حرص ميخوردم ولي دلمم نميومد بريزمشون دور ولي الان واقعا إحساسم عاليه
اسي جان من يه سوْال دارم قسمت دوم مينيماليست اينه كه كم بخري ولي با كيفيت راستش مشكلي كه من دارم اينه كه معمولا بلد نيستم درست خريد كنم يعني يا ارزون بي كيفيت ميخرم يا اگه هم چيز گروني ميخرم همه ميگن اينقدر نميارزه انگار بلد نيستم خريد كنم نميدونم بايد چطور مديريت كنم كه بتونم كم و جنس خوب بخرم ؟؟اگه نكاتي در اين مورد ميدوني بگي ممنون ميشم يا بقيه دوستاي عزيز