2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737838 بازدید | 44694 پست
ممنونم ،تو نظرم اینه فله بگیرم ،اگه تجربه دارین که چیا بیشتر کارایی داره و واجبه بهم بگین ممنون میشم ...

من از خرید چینی پشیمونم چون حیلی سنگینه و زود شکسته میشه  من چینی زرین خریدم هم دم دستی هم مهمانم رو 

برکردم عقب آرکوپال خارجی میخرم 

اقلامی ک مهم هست 

دیس و کاسه بزرگ برا سالاد. کاسه برای خورشت . بشقاب غذا خوری و بشقاب گود  . پیش دستی . و پیاله کوچیک برا ماست و ترشی . و سوپ خوری 

سرویس ک اصلا نخر چون چیز اضافی زیاد داره 

الان آرکوپال های خیلی شیکی اومده سرچ کن آرکوپال لومینارک مدل نیو کلاسیک خیلی طرحش زیباست و مطمئنم مقاومتش از چینی خیلی بیشتره. زیبایی ش هم چیزی کم نداره از چینی ها

مینیمال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم همسرم چرا اینهمه ناخن گیر میخره بعضی وقتا با این کاراش میره رو مخم 🥴الان این ناخن گیرارو تو ک ...

اگه بتونی جلو خرجای اضافه ش رو بگیری میتونی کلی پس انداز طلا داشته باشی

❌لایک❌
بچه ها یه سوال شنیدین شمام که میگن وسیله برنجی تو خونه یا ب عنوان زیور الات استفاده نشه بهتره ...

نشنیده بودم 

ولی کلا چیزهایی مثه وسایل برنجی و مسی و سنگی رو اصلا دوست ندارم 

چوبی اونم خیلی خیلی کم

❌لایک❌
من از خرید چینی پشیمونم چون حیلی سنگینه و زود شکسته میشه  من چینی زرین خریدم هم دم دستی هم مهما ...

ممنون عزیزم الان چک کردم بله آرکوپال نوشته خیلی از چینی شکنندگیش کمتره ،لپ پر نمیشه و 

ممنون عزیزم الان چک کردم بله آرکوپال نوشته خیلی از چینی شکنندگیش کمتره ،لپ پر نمیشه و 

دقبقا من چند تا از چینی هام لب پر شده بودن اما باهاشون میساختم مثلا تل میزاشتم تو سینک ار همونجا نصف میشدند کلا از چینی پشیمونم ب نظذم چند دست آرکوپال بردار هم مهمان و هم دم دستی با توجه ب تعداد مهمان هات و نیازت ی طرح ساده هم بردار ک هم دلت رو نزنه هم موجود باشه تو بازار همیشه برا کم و کسری

مینیمال 

سلام دوستای گلم دوتا بافت خیلی ضخیم زمستونیم که فقط یکی دوبار پوشیده بودم رو گذاشتم کنار بدم به یه نیازمند الان در حال حاضر لباس تو خونه برای زمستون فقط دو تا بافت بدون آستین و یا آستین دار دارم 🥰🥰🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

در مورد چینی و آرکوپال بحث شد من یه سرویس کامل چینی پردیس دارم برای مهمونی های خاص و یه سرویس آرکوپال برای مهمونی های معمولی برای دم دستی هم سرویس ملامین دارم که شدیدا راضیم

اکثر لوسترا و آینه و شمعدونا که تو خونه هامونه جنسشون برنجه که. 

من قبلا علاقه داشتم به ظروف برنجی توی جهازم بجای ظروف کریستال پذیرایی اکثرا برنجی و مسی برداشتم یکی از مزیتش عمر بسیار بالاش هست همم اینکه سرو غذا و... توی این ظروف برای بدن مفیده روز به روز هم قیمتشون میره بالا

البته الان بیشتر از یه ساله هیچ ظرفی نخریدم خداروشکر