2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام خروجی ی پیاله ماست خوری همین الان شکست 🥺  الان فقط دو‌تا دارم دوست ندارم لنگه به لنگه بخ ...

عزیزم اگه برای دم دستی میخوای یه دست قیمت پایینشو بخر 

ولی بنظرم پیاله مسی هم خیلی خوبه شکستنم تو کارش نیس

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح همگی بخیر، 

دیشب رفتم سراغ یخچال دیدم یه قوطی رب انار که فقط یه قاشق ازش مونده کلی فضای یخچال رو گرفته. با اون یه قاشق رب سس سالاد درست کردم قوطی هم رفت برای خروجی 

ورودی هم یه تیشرت تابستونه ی نخ پنبه سفارش داده بودم که رسید به دستم. 

تو برنامه هامه که پلاستیک تا اونجایی که مقدوره از زندگیم حدف کنم. مثلا دوساله بجای سفره ی پلاستیکی پارچه ای خریدم و بجای کیسه زباله از کیسه های نایلونی میوه ها و خریدهام استفاده میکنم. یه چیز دیگه جدیدا کشف کردم شیشه ی آبمیوه ی برند مجتبی است. دوتا خریدم برای همسرم بعد مصرف بجای قمقمه ازش استفاده کردم درش محکمه و ظرفشم خیلی بزرگ نیست تو کیف جا میشه. 

قمقمه ی پلاستیکی قبلی نوء باید کسی که مصرف داره رو پیدا کنم بدم بهش. 

ای جونم چه قشنگه کار خیلی خوبی کردی طلا گرفتی براش ا😍😍😍😍 تولد دختر منم یه ماه دیگس انشالله منم ...

مرسی عزیز 🌹😘،انشاالله میخرین عزیزم اره خیلی با نمک میشن ،ولی این یدونه دید نداره زیاد دوسه تا باشه خوبه

صبح همگی بخیر،  دیشب رفتم سراغ یخچال دیدم یه قوطی رب انار که فقط یه قاشق ازش مونده کلی فضای یخ ...

سلام گلم صبح شما هم بخیر خسته نباشین،وای منم دقیقا رب انار دارم اندازه دوقاشق ،باید این روزا ی کاریش بکنم

منم از اول عروسیم اصلا سفره پلاستیکی استفاده نکردم پارچه ای گرفتم😍ینی عاشقشم ،مادربزرگمچ همیشه سفره پارچه ای استفاده میکرد منم خوشم میومد و خلاصه...

در مورد کیسه زباله هم منم نمیخرم،اوایل ازدواج میخریدم ولی بعدا نه..همش از همون پلاستیک های خریدمون استفاده میکنم

سلام گلم صبح شما هم بخیر خسته نباشین،وای منم دقیقا رب انار دارم اندازه دوقاشق ،باید این روزا ی کاریش ...

سفره پارچه ای اصلا یه حس خوبی داره. تازه یکم که کثیف شه راحت تو سینک شسته میشه.

راستی در راستای حذف پلاستیک با پارچه ی متقال یه ساک دستی بزرگ برای خرید و یکی هم برای نون دادم دوختن هم محکمه هم قشنگ. 

سفره پارچه ای اصلا یه حس خوبی داره. تازه یکم که کثیف شه راحت تو سینک شسته میشه. راستی در راستای حذف ...

اره خیلی خوبه واقعا

چ خووووب منم اتفاقا میگفتم برای خرید ساک پارچه ای ببرم که یا باید بخرم یا بدوزم فعلا عملی نکردم

سلام خروجی ی پیاله ماست خوری همین الان شکست 🥺  الان فقط دو‌تا دارم دوست ندارم لنگه به لنگه بخ ...

من سرویس ام ۲۴ نفره اس و نشکنه،المانیه،کلا دیگه استرس شکستن و تک شدن ندارم،یه سرویس هم بیشتر ندارم هم استفاده خودمه هم مهمان❤️

خیلی جالبه برام شکا از هر چیزی تعداد زیاد دارین..مثلا میگفتین فلاکس ۳/۴تا ،حالا ناخن گیر این همه ... ...

بله دوست عزیزم .۴تا فلاسک که یکیشو چند وقت پیش تو دیوار فروختم‌ .الان سه تا داریم .یکی تو ماشین هست دوتاهم خونه که فعلا خیلی برامون کارایی دارن .چون خودم زیاد چایی میخورم .یکیشم برای دخترم آبجوش میریزم .🌺

👩‍❤️‍👨
مرسی عزیز 🌹😘،انشاالله میخرین عزیزم اره خیلی با نمک میشن ،ولی این یدونه دید نداره زیاد دوسه تا باشه ...

انشالله یه جفت دیگه هم میخری براش😍😍

عزیزم چقدر شد قیمتش؟

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.