2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

موندم همسرم چرا اینهمه ناخن گیر میخره بعضی وقتا با این کاراش میره رو مخم 🥴الان این ناخن گیرارو تو کشوها پیدا کردم هر کدوم یه جایی بخدا 😤چندروز پیش دوتا هم تو داشبورد ماشین دیدم 😤چنتاشو هم دورانداختم گفتم کند شدن ...نمیدونم والا یکسره درحال خریدن ناخن گیره 🙄یا مثلا کیف زیاد میخره 😤انواع ادکلن و کمربند ...کلا با اینکارا میره رومخم .......مثلا من می‌خوام مینیمال باشم مگه این می‌ذاره 😤

👩‍❤️‍👨
عزیزم یه جور ریسکه  طلا کلا برای پس انداز بلند مدت خوبه  میتونی بذاری بانک رسالت اونجا ب ...

لطف داری عزیزم .ممنون برای راهنمایی که کردین .جالب بود .🌺اره والا انشاالله همه ی مستاجرای عزیز صاحب خونه بشن و ازنگرانی دربیان 🙏والا ما یه خونه ۴۷متری داریم ازخودمونه...ازبس که متراژش کمه من اینارو جز خونه بحساب نمیارم 🥴میگم آخه ۴۷متر نمیشه اسمشو گذاشت خونه 🥴🤭و بخاطر کار همسرم فعلا مستاجریم ...موندم با ۴۷متر خونه چطوری میشه زندگی کرد آخه من عادت ندارم وازبچگی تو خونه ی بزرگ زندگی کردم .

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما کلن از اول عروسی یه دونه داریم مگه آدم میخاد چیکار کنه اینم دو هفته یه بار یه ناخن بگیری

درسته دوست عزیز منم همینو به شوهرم میگم ..اما همش میگه این کند شده اون کند شده 🙄

👩‍❤️‍👨
لطف داری عزیزم .ممنون برای راهنمایی که کردین .جالب بود .🌺اره والا انشاالله همه ی مستاجرای عزیز صاحب ...

عزیزم ۴۷ متر هم خوبه بنظرم خونه ی خود آدم باشه پول اجاره نده پس انداز میکنی یه خونه ی بزرگ تر میخری انشالله🌹🌹🌹

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها من به يك نتيجه اى رسيدم شايد به كار شما هم بياد 

اينكه اگر تو خريد، چيزى واقعا نيازتونه و عاشقش هم هستيد، و قراره تخمشو ملخ بخوره ... ازش دو تا نخريد 

چون به طرز شگفت انگيزى هم ديگه نيازتون نميشه 

هم عاشقش نيستين و اولى يه چييز ديگه بود 

و نه تنها ناياب نميشه، بلكه ممكنه جديد تر و باب ميل تر از اون به بازار بياد 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
عزیزم ۴۷ متر هم خوبه بنظرم خونه ی خود آدم باشه پول اجاره نده پس انداز میکنی یه خونه ی بزرگ تر میخری ...

ممنون عزیزم ...آخه ۴۷متر دیگه خیلی کوچیکه .اونجوری که دلت میخواد راحت نیستی ..واصلنم نمیشه یه دکور خوب رو توش سوار کرد .البته این نظرمنه....شاید خیلیا باشن که تو یه خونه ۴۷متری احساس راحتی و آرامش کنن .اما من عادت ندارم .زنده باشی گلم 🌺

👩‍❤️‍👨
ممنون عزیزم ...آخه ۴۷متر دیگه خیلی کوچیکه .اونجوری که دلت میخواد راحت نیستی ..واصلنم نمیشه یه دکور خ ...

انشالله یه خونه ی بزرگ اونجوری که دوس داری بخری🌹🌹🌹

برات آرزوی بهترینارو دارم❤️

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

البته وابسته بودم ...

اان راحت میذارمشون بیرون

یه عالمه دیگم دارم 😂

کم کم میذارم شوک بهم وارد نشه

اینا و ک گذاشتم حالم بهتره

ذهنمم سبک تره

جزوه هایی هم ک نگه داشته بودم شاید بدرد بخوره اونارم کذاشتم بیرون

چون نمیخوام دوباره ذهنم درگیرشون شه

حواسمو بدم ب کار خودم

در واقع انقدر لای چیزا و جاهایی بود ک انبار بود و نمیدونستم هست که اگر بهشون نیازم داشتم نمیتونستم مستقیم برم سراغشون

یسری جعبه بزرگم ک ی وسیله توش نگه داشته شده بود گذاشتم بیرون

مثلا شیش تا جعبه ساعت

میخوام یه جعبه ساعت خوشگل بعدتر بگیرم همه رو بزارم یجا

اینجوری تو جعبه ها انبار کرده بودم

نه میدیدمشون که استفاده کنم

نه خیلی در دسترس بودن

فقط یجا مرتب کرده بودم چشمم بهشون نخوره 😬😵‍💫