2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739471 بازدید | 44712 پست

بچها منم یک ماه مونده به عید به لطف تاپیک کلی خروجی داشتم که اکثرشونو دیوار فروختم 

یه روفرشی شش متری

دوتا پتوی مسافرتی

پک ظروف مسافرتی 

فرش پله ها 

رویه پشتی 

رومیزی ترمه 

جا کفشی فلزی 

استند قابلمه

روروئک دخترم شکسته بود چرخ هاشو گذاشتم دیوار خیلی زود هم فروش رفت😑😂

از مامانمم کلی دیس و مرغ خوری و گلدان 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دختری که از نوزادی مینیمال بشه اینده خوبی داره 🌹

هرچی می‌خوام براش بخرم چند روزی پرس و جو و تحقیق میکنم ک بلااستفاده نباشه 

اگر ازش صرف نظر کنم پولش میزازم کنار تا براش طلا بخرم . با طلاهایی ک کادو گرفته تا الان 15 گرم داره دخترم می‌خوام تا بیست سالگی ش بشن 1 کیلو 😁

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی می‌خوام براش بخرم چند روزی پرس و جو و تحقیق میکنم ک بلااستفاده نباشه  اگر ازش صرف نظر کنم ...

مثلا میخواستم صندلی غذا بخرم براش ک نهایتا منصرف شدم چون بالش Cشکل دارم و کمک می‌کنه ب نشستن بعلاوه خودمون رو زمین غذا میخوریم . پولش روگذاشتم روی پول های کادویی ش ی پلاک ون یکاد گرفتم براش 

مینیمال 
سلام عزیزم خوبی؟ خیلی منتظر بودم انلاین بشین بلد نبودم تگ کنم میشه از جا سیب زمینی پیازتون عکس بدی ...

سلام عزیزم شما خوبین؟ 

بله عزیزم ولی الان خونه نیستم شب برم خونه حتما عکس میذارم برات

سلام عزیزم شما خوبین؟  بله عزیزم ولی الان خونه نیستم شب برم خونه حتما عکس میذارم برات

ممنون عزیزم

باشه منتظر میمونم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام به همگی

امروز رفتم انباری واقعا واقعا تاسف خوردم،چه چیزای مسخره ای نگهداشته بودم🤯تازه همه شونو از انبار خونه قبلی جمع کرده بودم اورده بودم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀

سه تا مشما پارچه بود همه تیکه تیکه و جنس همشونو پلاستیکی به درد هیچی نمیخورد

یه جعبه پر از ظروف پلاستیکی مثلا استند ابزار اشپزخونه ،چندتا قطعه از خردکن دستیم،چندتا نطم دهنده،دوش این خونه ک الان توش ساکنیم،یه جلد فلاکس شیشه نداشت شوهرم گذاشته بود شیشه بندازه😮‍💨،سطل آشغال حموم ک یک سال پیش شکسته بود 🙄

ینی یه مشت جنازه باخودمون اورده بودیم.همه رو گذاشتم یه گوشه ک بفروشم بعد چون نزدیک زایمانمه دیگه خودم که نمیتونم سر بزنم به انبار شوهرمم همه چی رو میگه حیفه حیفه😑خلاصه از خیر پولش گذشتم بردم گذاشتم کنار سطل زباله

یه جعبه هم قابلمه های داغونم تابه های خراب و بلا استفاده م گذاشتم کنار تا انشالله کسی بره شهرستان بدم بفروشن اینجا جایی نمیشناسم.

یه تیکه موکت کوچولو هم انداختم رفت

۷ ۸ تا شیشه مربا تمیزم بودم ولی ب دردم نمیخوردن

بعد جالبه یه اقایی لباس رفتگری تنش بود مشماهارو دونه دونه پاره کرده بود ریخته بود تو سطل😐

رفتم که بقیه زباله هارو بزارم دیدم وایستاده کنار سطل 

من بازیافتیارو گذاشتم سطل اونارم دونه دونه پرت کرد تو سطل😐

نمیدونم چرا اینکارو کرد خب اگر کسی بخواد بازیافتی هارو جمع کنه میره از کنار سطل برمیداره دیگه لازم نیست خم بشه تو سطل زباله

ولی اون آقاهه همرو چپه کرد توی سطل😶😶😶😶

خلاصه انباری ما هنوز خیلی کار داره

استند گلدونم هنوز هست

سماورم با ملحقاتش

جا سیبزمینی پیازم

یه کارتن وسیله  که گذاشتم ببرم شهرستان

قابلمه های خرابم

چندتا تیکه بزرگ موکت خیلیم کهنه هستن شوهرم دل نمیکنه😮‍💨

دسته گل خاستگاریم ک اونم خراب شده کلا از هم پاشیده

و کلی وسیله ریزو درشت دیگه.کاش همشونو بفروشیم خلاص بشیم ازشون

انگار رو شونه منن این وسایل

یه گلدون سفالی که رنگ و روش  رفته بود یه مجسمه بزرگ که یه گوشش شکسته بود گذاشته بودم حیاط امروز به همسرم گفتم بندازه سطل آشغال 

یه تاب که اندازم نبود اونم رفت خروجی

اپ

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
نه چرم مصنوعیه،نزدیک ۲۰ داده بودم،خودم به همون ۴۰،۵۰ تومن هم راضیم🤣🤣 ولی اینکه میذارم ۴۰ و دیگ ...

نزدیم ۲۰۰ داده بودمااا،۲ سال پیش اصلا با ۲۰ تومن چیزی نمیدادن😑

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خلاصه انباری ما هنوز خیلی کار داره استند گلدونم هنوز هست سماورم با ملحقاتش جا سیبزمینی پیازم یه ...

خداروشکر ما انباری نداریم.. همین طوری هم نمیتونم جلو همسرم رو بگیرم

خداروشکر چیزایی که خیلی تو دید نیست رو یواشکی میذارم بیرون و زود هم میبرن

ولی بعضی چیزا رو چون بارها گفتم اینو بنداز بره،فک کنم هر روز چک میکنه که ببینه هنوز سر جاشه یا یه وقت انداختم رفته

چند وقت پیش یکی دوتا از پیرهن هاشو قایم کرده بودم که یه مدت نبینه و اگه پرسید بگم فلان جاس،نگران نباش

بعدش که خیالش راحت شد یواشکی رد کنم بره

پریروز یهو دید پیرهن هاش رو کوچولو تا کردم و یه جا گذاشتم دور از چشم،میگه آها اینو گذاشتی که یواشکی رد کنی بره و مثلا من نفهمم🤣🤣🤣

دیگه میدونه با چه موجودی طرفه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی