2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734814 بازدید | 44643 پست

[QUOTE=119276514]خوش اومدی عزیزم چقدر عالی 😙😙😙 با شروع مجدد مینیمال ،انرژی و شادی به زندگیت برمیگرده.[/QUOTEهفته قبل تموم كتابای دانشگاهیمو اهدا كردم،فقط 5 تاشو نگه داشتم كه اونارو هم شنبه اهدا میكنم...

دو كیسه لباس هم گذاشتم كنار كه ببخشم،شال و مانتو و  شلوار و....تقریبا پاكسازی شده،ولی لباسای خونگی نه، دارم رژیم میگیرم باید ده كیلو كم كنم،وقتی خوشتیپ شدم همه رو میریزم دور ولباس جدید میخرم،قبض ها رو اصلا نمینداختم،اونا هم فردا نابود میكنم.

ظرف و ظروف هم زیاد نخریدم،یه سرویس 18 نفره و یه 6 نفره دارم كه مرتب استفاده میشه،ولی یه سرویس كریستال جدیدا خریدم كه با خوندن تاپیك تصمیم گرفتممیوه خوریهای قدیمی رو ببخشم یا بفروشم و اینارو استفاده كنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=119276514]خوش اومدی عزیزم چقدر عالی 😙😙😙 با شروع مجدد مینیمال ،انرژی و شادی به زندگیت برمیگ ...

ایولا حسابی ترکوندی 

دمت گرمممم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ایولا حسابی ترکوندی  دمت گرمممم

از شلوغی و ریخت و پاش بیزارم،وقتی اطرافم مرتب باشه آرامش دارم،آهان یكماه پیش فایلهای لپ تاپ و هارد و گوشیم رو مرتب و پاكسازی كردم یه عالمه اسكرین شات آشپزی و ماسك و منوش داشتم كه همه رو تو یه سررسید یادداشت كردم و پاكشون كردم،تو فكر بودم كه یه كتابخونه بخرم برا كتابهای غیر درسیم كه با خوندن مطالب اینجا منصرف شدم،هر سری چند تا از كتابها رو میچینم روی پاتختی تا بخونم بعد میزارم تو كمد و كتابای جدید جایگزین میكنم،آشپزخونم متاسفانه پر از بطری و شیشه سس و... به امید استفاده در آینده،اونجا اساسی باید پاكسازی بشه.

شانس من حالا كه اینجا رو پیدا كردم خلوت شده

دیروز رختخوابهای نوزادی بچه هامو جدا كردم بدم به كسی كه نیاز داره استفاده كنه،جو سه تا تشك هم اضافه داشتم ردشون كردم رفت،قبض های برق و یه عالمه بطری و شیشه و...هم  انداختم دور.

ولی هنوز خیلی كاااااار دارم تا برسم به شما.یكی دو ماه دیگه باید اسباب كشی كنم تا اون موقع همه چیزای اضافی رو رد میكنم كه راحت تر باشم.

شانس من حالا كه اینجا رو پیدا كردم خلوت شده دیروز رختخوابهای نوزادی بچه هامو جدا كردم بدم به كسی كه ...

خیلی عالیییه

ادامه بده

مهم اینه قبل اسباب کشی هنه ی چیزای غیرلازم رو جدا کنی و از دستسون خلاص بشی

موفق باشی دوستم

فردا باید كمد دیواریها رو كه مثه انباری شده رو سر و سامون بدم،مطمئنم نصفشون اضافست،از كیف و كفش دو سال پیشم بگیر تا پنكه سقفی كه 6 ساله اون بالاست خخخخخ

امشب یه سری وسیله برقی بزارم تو دیوار ببینم مشتری دارن.

ممنونم عزیزم

ظاهر خونم به لطف بچه هام شكل مسجد ولی تو كمدها بازار شام

فردا باید كمد دیواریها رو كه مثه انباری شده رو سر و سامون بدم،مطمئنم نصفشون اضافست،از كیف و كفش دو س ...

عزیزم خدا نگهدارشون باشه

کمدها رو یکجا نریز  وسط چون بچه داری ممکنه اذیت بشی

طبقه طبقه یا کشو کشو بریز بیرون

و اونایی که اضافی بود بزار کنار و بقیه رو مرتب کن

عزیزم خدا نگهدارشون باشه کمدها رو یکجا نریز  وسط چون بچه داری ممکنه اذیت بشی طبقه طبقه یا کشو ...

ممنون از راهنماییت

آره از بالا شروع میكنم فردا شوهرم هست میتونه كمكم بده، روزای بعد كمد های پایین و....حس خوبی داره

خیلی خوشحالم اینجا رو پیدا كردم

ممنون از راهنماییت آره از بالا شروع میكنم فردا شوهرم هست میتونه كمكم بده، روزای بعد كمد های پایین و ...

عکس قبل و بعد بگیر

وقتی نگاه میکنی به نتیجه حسابی انرژی میگیری برای ادامه این روش

سه تا كیسه بزرگ لباس گذاشتم دم در...از اولین لباس بچه هام تا آخر دو و نیم سالگی نگه داشته بودم،شیشه شیر و كفش و پتو و حوله و...

دو قلو هم هستن دیگه خودتون حساب كنین چه وضعی بود خخخخ همه رو رد كردم رفت جز دو دست لباس نوزادیشون

سه تا كیسه بزرگ لباس گذاشتم دم در...از اولین لباس بچه هام تا آخر دو و نیم سالگی نگه داشته بودم،شیشه ...

چقدر خوب.

من یکم سخت دل میکنم از لباس بچه ها!!!

البته الان بهتر شدم.هرچی لک بشه و پاک نشه یا کوچیک بشه سریع یا دستمال میشه یا اگر برای کسی قابل استفاده باشه میدم.

این نیز بگذرد...                                                       
چقدر خوب. من یکم سخت دل میکنم از لباس بچه ها!!! البته الان بهتر شدم.هرچی لک بشه و پاک نشه یا کوچیک ...

آخه خیلی زیاد شده بودن،هیچی رو دور ننداخته بودم اینهمه وقت،الان فقط اولین لباسایی كه كردم تنشون رو نگه داشتم.یه دست لباس مجلسی كه بردمشون آتلیه و دو جفت كفش،دو تا پتو دور پیچ،شیشه شیر و چند تا چیز كوچیك دیگه،همشون شد یه ساك كوچولو

2810