2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741631 بازدید | 44746 پست

من اتاق دختر هام خروجی یه تیشرت دخترم که لک شده بود شد دستمال یه کاپشن و بافت و شلوار لی خروجی بود عید که تموم شه و همه لباس زمستونی هاشون می ره خروجی قشنگ ترین قسمتش هم بیرون آوردن چمدون و بستن وسایل سفر بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه ها انقدر اینجا میگین ورودی نداشته باشین الان که همه جا شلوغه ( نزدیک خونه ام خیابونهای اصلی مرکز خرید هستن و الان پیاده هم نمیشه رفت اونجا،از بس شلوغه و ترافیک.)یعنی من دو دقیقه پیاده برم میرسم به مغازه ها و فروشگاهها،ولی هیچی نمیتونم بخرم همش میگم وای ولش کن کجا بزارم تازه خلوت شده،در صورتیکه خدایی جا زیاددارم ولی انگار از نظر روانی واقعا ادم مقاوم میشه نسبت به خرید کردن، حتی وقتی میبینم بعضیا چه چیزایی میخرن قشنگ حس میکنم اشغال میخرن چون چند وقت دیگه میره تو سطل اشغال.

دو تراش ارایشی داشتم سالمه رو نگهداشتم اون یکی خروج

یه خط لب بلا استفاده یه بند چرمی کیف ارایش یه عروسک خراب یه سر رسید درحال اتمام که یه نو داشتم گذاشتم جاش و یسری خورده ریز رفتن بیرون یه لاک که رنگشو دوست ندارم ولی نوعه نمیدونم چیکارش کنم☹

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

سلام خانمهای عزیز .من امروز باز هم دوتا تاپ خروجی داشتم که بهم کوچیک شده بودن .میدم به برادرزاده ام .واقعا تو این مدت خیللللی خیلللی از لباسهامو کم کردم و از ته دل خوشحالم .شش تا کیسه ی خیلی بزرگ از لباسام یه گوشه گذاشتم و دارم بال بال میزنم هرچه زودتر ببرمشون شهرستان .فقط خدا کنه تو ماشینمون جا بشه     دو هفته پیش اینام دوتا کیسه از لباسامو شستم ودادم همسرم گذاشت سرکوچه .یه کت خودشم به زوررررر ازش قاپیدم و اونم رامش کردم که گذاشت و خلاصه فعلا پاکسازی لباسای من ادامه دارن ..برام دعا کنید ازشون دل بکنم .چندساله زجرم دادن .  هروقت واقعا بتونم از ته دل از اون لباسهای دیگه ام دل بکنم حتما از کشوها وکمدم عکس میدم .الان نمیتونم روم نمیشه والا .فعلا خیللللللللللللللی مونده تا ازلحاظ لباس پوشیدن مینیمال بشم...دوستتون دارم خیلی خوشحالم که در کنار شما دوستای خوبم هستم     

👩‍❤️‍👨

واینم بگم من هروقت نخود میخریدم اکثر مواقع حشره میزد .مثلا میرفتم شهرستان اونجا نخود زیاد میخریدم با عدس می آوردم ..از بین حبوباتم عدس و نخودم گاه گاهی حشره میزدن و مجبور میشدم بریزمشون دور ...اما یه چند ماهیه تا حبوبات میگیرم میارم خونه یه دوسه روز میذارمشون داخل یخچال .بعد دوسه روز از یخچال میارم بیرون .دیگه هیچوقت حشره نمیزنن.

👩‍❤️‍👨

[QUOTE=280017538]دو تراش ارایشی داشتم سالمه رو نگهداشتم اون یکی خروج یه خط لب بلا استفاده یه بند چرمی کیف ارایش یه ع ...[/QUOTEواقعا عالی خدا قوت دوست عزیز ....لاکه رو بده به کسی که رنگشو دوست داره و میپسنده .مثلا بده به دوستی یا فامیلی  

👩‍❤️‍👨
وای بچه ها انقدر اینجا میگین ورودی نداشته باشین الان که همه جا شلوغه ( نزدیک خونه ام خیابونهای اصلی ...

سلام عزیزم دقیقا ادم در برابر خرید مقاوم میشه.

من دیروز جاقاشقی می خواستم تقریبا ضروریه برام خریدش دو سه تا مغازه رفتیم نپسندیدم وخودم مجبور نکردم چون حتما نیاز دارم پس همین بخرم.بعد سر راهمون یه پلاسکو بود که نگم برات چقدر شلوغ بود با همسرم یه نگاهی بهم کردیم که مردم چطوری این پلاستیک های بی کیفیت می خرند منطق شون چیه؟[مشتری ها قشر متوسط وپایین جامعه نبودند]

شادی صدام کنید
[QUOTE=280017538]دو تراش ارایشی داشتم سالمه رو نگهداشتم اون یکی خروج یه خط لب بلا استفاده یه بند چرم ...

نمیدونم والا رنگش یطوریه پوست و تیره میکنه اطرافمم فامیل نیست تا بریم پیششون طول میکشه شاید کنار وسایل دیکه بزارم کنار سلط اشغال میبرن

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

آها واینم بگم کل خریدای من برا عید یه جفت دمپایی با سه تا شال بوده و تمام ...خیللللللللی خوشحالم .خدایا شکرت که دیگه هیجانی لباس نمیخرمو هی انبار کنم.    چندروزه همش میرم بازارهای شلوغ و کلی لباس و خنزر پنزرو‌ وسایل آرایش و اینارو میبینم اصصصلا دوست ندارم بخرم .چون واقعا برام واجب نیستن .دیگه مثل قبلنا اینارو برای خودم واجب نمیدونم و نمیخرم ...همسرم این وسط شوکه شده که من لباس نمیخرم.........همسرم   من   

👩‍❤️‍👨