2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741657 بازدید | 44747 پست
چقدر عالللی خداروشکر دارید نتایجش رو بچشم میبینید دوستای گلم اینجا کنارهم میتونیم سبک مینیمال رو د ...

ممنون عزیزم💐💐💐

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم 

گزارش امروز من 

خروجی یک ظرف استیل گرم نگهدارنده غذا ک دادم ب آجیم چون من خیلی وقت بود ازش استفاده نکرده بودم. 

دو تا بلوز از دخترم هنوز سایزش بودن اما دور یقه شون لک شده بود و لکش نمی‌رفت هر کار کردم ترجیح دادم نبینمشون 

بالش فرم دهی دخترم واقعا کاربردی نیست بهتون توصیه میکنم اگر باردارید نخرید بچه رو اذیت می‌کنه ‌وچندان جالب نیست البته این بالش توی سرویس رخت خوابش بود و جداگانه نخریده بودم 

یک تیشرت خودم ک تبدیل به دستمال شد 

سطل آشغال حمام چون استفاده نداشت و فقط ی فضا رواشغال کرده بود . 

ورودی لیوان آب خوری برای دخترم البته سفارش اینترنتی دادم هنوز نرسیده 

امروز رفتم پدیکور و ماساژ پا  و خیلی راضی بودم دم عیدی خستگی م در رفت 

دلم میخواست ب ماساژ کلی بگیرم اما فرصت نشد ایشالا بعد عید 

ی نوبت آبرسانی  و ویتامینه پوست و دندون پزشکی هم  شهرستان گرفتم ک رفتم اونجا ب خودم برسم 

مینیمال 
سلام دوستای گلم  گزارش امروز من  خروجی یک ظرف استیل گرم نگهدارنده غذا ک دادم ب آجیم چون ...

آهان ی خروجی دیگ هم داشتم ی جفت گوشواره بدل یکی از دوستان بهم هدیه داده بود در جریان خونه تکونی پیداش کردم  و فراموش کرده بودم ک دارمشون امروز هدیه دادم ب ی دختر بچه از اقوام خیلی هم خوشحال شد و تشکر کرد 

مینیمال 

سلام‌بچه‌ها ...

من این چند روز خروجی هام طی و جارو دسته دار واسه بالکن بود.( البته هنوز خارج نشده؟ باید هرچه زودتر خارج بشه تا گول نخوردم)

ورودی هم طی و جارو بود...

چهارپایه حمام شکسته بود و به جاش یکی خریدیم.

و یک خرید بد داشتم.به شوهرم گفتم جا مایع برای سینک ظرفشویی بگیره و اون ست کاملش خریده....✖❌

سلام 

ورودی-خروجی های من :

یه قیچی اصلاح ابرو رفت خروجی چون دسته ش شکست،یکی دیگه داشتم برای همین دیگه نگرفتم

یه ماگ که دیروز دستش شکست،ورودی ندارم چون هنوز ماگ داریم تو خونه.

دوتا جوراب همسر و پسرم که پاره شده بودن،شستم و دوختم و گذاشتم خروجی،اینم ورودی ندارم چون نو داشتن.

دوتا کرم ضد لک،دور چشم گیاهی دکترم گفت بگیرم که شیراز گیرم نیومد امشب اینترنتی از تهران سفارش دادم همراه با یه ریمل،ریملم چند وقت پیش رفت خروجی چون خشک شده بود.

یه سبد مسافرتی،دسته ش شکسته بود و استفاده ازش سخت شده بود،اونم گذاشتم خروجی،چون یه سبد کوچیکتر داریم دیگه این مورد ورودی نخواهم داشت.

یه قوطی کرم مرطوب کننده م تموم شد،ظرفشو شستم گذاشتم خروجی،چون یه مرطوب کننده دیگه دارم اینم ورودی ندارم.

جعبه شیرینی مخلوطمونم تموم شد،ظرفشو شستم گذاشتم خروجی.

امشب رفتیم فروشگاه برای خرید،علی رغم همیشه که تو فروشگاههای بزرگ خیلی خرید میکنم،از هرچیزی نیاز داشتیم خریدم اونم خیلی کم،همسرم تعجب کرده بود مثل بعضی از این فروشنده ها، تو هر ردیف بهم معرفی میکرد که اینجا و تو این قفسه اینها رو داره ....

نمیخوای؟! 

😁😁😁😁😇😇😇😇

❌لایک❌
سلام دوستان. من زمانی ک خواننده خاموش بودم میدیدم دوستان میگن با خروج وسایل اضافی چیزای بهتر وارد خ ...

دقیقا من چندین روزی فقط خروجی داشتم و وقتی انتظارشو نداشتم ورودی طلا داشتم

خروجی من کلی وسیله از اشپزخونه که هر سال موقع خونه تکونی فقط برام اسباب زحمت بود یه ست پارچ و لیوان سبد بخار پز سه تا پارچ اضافی قاشق شربت خوری پلاستیکی شش تا سبد سبزی که چون لبه نداشت کاربردی نبود بطری اب کهنه شده کیسه های سبزی و نون جانونی استیل که مرتب تو اشپزخونه جاشو تغییر میدادم و به نظرم نون ها بیشتر توش کپک میزد گل مصنوعی دو تا قوری و۰۰۰۰ کلی خرده ریز دیگه که الان تو ذهنم نیست😁ببین اونقدر غیر ضروری بودن که خروجشون اصلا حس نمیشه حتی تو ذهنم