2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741337 بازدید | 44741 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای من فضای کابینت و شیشه ها داره از تمیزی برق می زنه.من که باور نمی کنم اون اجاق گاز مال شما بوده ...

ممنونم عزیزم .لطف داری .باورکن گازم الان هم کثیف شده دوباره .آخه اون جمعه پاکش کردم     دخترم یکسالش نشده هنوز .صبح ساعت شش بیدار میشه کلی انرژیمو میگیره ..ماشاالله خیلللللی جنب و جوش داره و دلش بازی میخواد .برا همین زود خسته میشم .بعد زایمانم هم مریض شدم ..خلاصه قصه اش درازه .........

👩‍❤️‍👨

چه گروه خوبی  خدا خیرتون بده .کلی از شما ها خانم های گل چیز یاد گرفتم .کلی خروجی دارم .من یک آشغال جمع کن بودم   الان دیگه سعی میکنم مینیمال بشم .تازه مامانم‌رو هم‌دارم مینیمال میکنم 

ممنونم عزیزم .لطف داری .باورکن گازم الان هم کثیف شده دوباره .آخه اون جمعه پاکش کردم     ...

با وجود مسائلی که گفتید من عکس هاتون که می بینم فقط توش تمیزی می بینم

شادی صدام کنید
سلام عزیزم دقیقا ادم در برابر خرید مقاوم میشه. من دیروز جاقاشقی می خواستم تقریبا ضروریه برام خریدش ...

دقیقا یه خانومه رو دیدم داشت پیاله ی شیشه ای میخرید واسه ماست مثلا،یا پیش دستی کوچولو واسه پنیر و کره صبحانه.

خب شیشه واقعا خوب نیست چون بی کیفیته ادم زود ازش خسته میشه ،یا این ظرفهایی که برای ۷سین درومدن چقدر زیاد و چقدر گرون.

خروجی من دوتا گلدون که با سرامیکی عوض کردم،یکسری لباس که واسه دستمال گذاشته بودم رو شیشه ها رو پاک کردم و انداختم دور،کیسه دایمی جارو برقی رو هم انداختم رفت چون از پاکتی استفاده میکنم،بند دوشی کیفم رو هم‌انداختم رفت چون بند دستی داشت و از اون همیشه استفاده میکردم 

دقیقا یه خانومه رو دیدم داشت پیاله ی شیشه ای میخرید واسه ماست مثلا،یا پیش دستی کوچولو واسه پنیر و کر ...

وای این ظرفهای هفت سین نکو

هر چقدر یه سری هاشون شیک وکاربردی اند

یه سری هاشون واقعا غیر کاربردی اند

ایتم های پلاستیکی هفت سین مثل سکه،سیب،سیر 

آیینه عای کوچیک مثل ااینه عقد که کوچیکه این ها تو سبک زندگی ما همشون میشن خروجی

شادی صدام کنید

سلام عزیزان خدا قوت 

خروجی امروز من 

یک شلوارک  و رکابی کاملا نو مال همسرم بودن من براش هدیه گرفته بودم سلیقه ش نبود و دو سه بار فقط پوشیده بود امروز برادرم اومد دادم بهش . و دو‌تا دمبل و کش ورزشی هم پیشم داشت مال خودش بود بالاخره اونا رو هم برد 

امروز میرم شهرستان نود درصد خروجی هایی ک این مدت جمع کرده بودم با خودم میبرم. احساس سبکی دارم 

و درضمن من رفتم اونجا هم احتمالا کلی از وسایلشون رو بزارم خروجی بستگی ب همکاری شون داره 😄

مینیمال 
وای بچه ها انقدر اینجا میگین ورودی نداشته باشین الان که همه جا شلوغه ( نزدیک خونه ام خیابونهای اصلی ...

دقیقا منم جای خالی زیاد دارم ولی واقعا اون خالی بودن خونه هست که آرامش میده بهم یکی دوبارم این روزها رفتم بازار میل به خریدم صفر شده بود ولی دیدن همهمه و شلوغی اسفند رو خیلی دوست دارم این لذت رو از خودم محروم نمیکنم هرسال زودتر خونه تکونی تموم میکنم که اسفند وقت خالی داشته باشم برم بازار گردی و نمایشگاه های سفال😍

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان🌸

کلی کتاب و جزوه داشتیم که شوهرم همه رو ریخت تو چنتا گونی و با ی مقدار سبد پلاستیکی فروخت.

منم ی عالمه لباس و پالتو که نو بودن یا استفاده نمیکردیم رو بردم خونه مامانم ک بذاره دیوار مهربای.

ی کفش از سال پیش، دم عیدی خریده بودم ک تنگم بود! اونم دادم مامانم، نصف قیمت داد ب یکی.

کلی ادویه و سبزیجات داشتم ک استفاده نکرده بودم. همه رو تمیز یا سابیدم و تو جا ادویه ای ریختم و چیزای خراب و حشره زده رو ریختم دور.

کلی شیشه خالی داشتم اونا رم گذاشتم بیرون

حالا همه جا دلباز و تمیز شده. خدا خیر بده باعث و بانیشو🌸

🌸