خداقوت دوستان چهارشنبه سوریتون مبارک باشه
یه شلوار خونگی داشتم یه بند انگشت چسب ریخته بود روش دیروز حین بیکاری هی چسب رو با ناخن هام کندم آخرشم شلوار پاره شد😐😄دیگه گذاشتم خروجی
یه چهارپایه واسه حمام بچه ها بود روی سرویس حمام سیسمونی بود ولی دیدم هر سری صندلی هاشون میارن حمام روی اونا میشینن دیگه چهارپایه گذاشتم خروجی
کلا سرویس حمام که توی سیسمونی ها هست الکیه من همشو گذاشتم خروجی توصیه میکنم کسی باردار هست قصد سیسمونی خریدن داره از پلاسکو ها یه لگن کوچیک و آفتابه کوچیک بخره همین دوتا کاربردیه
ورودی هم خداروشکر کنترل شده چیز غیر ضروری وارد خونه نشده دوتا دمپایی واسه بچه ها خریدم دمپایی های قبلی گذاشتم واسه دستشویی رفتنشون
دیگه قصد خرید برای عید ندارم به جز یه مقدار پسته یه بسته خیلی کوچیک شیرینی برای پای سفره هفت سین که بعدش میریم مسافرت ببرم برای بین راهمون
ولی توی مسافرت حتما خرید خواهم داشت چون یه سری وسایل هایی ک لازم داشتم نخریدم گفتم مسافرت رفتنی دیدم باب میلم بود بگیرم مثل کیف دوشی و کیف پول شلوار خونگی از این چیزا
ان شاءاله سال خوب و پر برکت به همراه تن سالم و دل خوش داشته باشید و ازتون خواهش میکنم سال تحویلی واسه پسر منم دعا کنید🌷