2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741987 بازدید | 44756 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هود رو من با بخار شو می شورم همیشه 

واسه مبل ، اگه بخوام از بخارشو استفاده کنم . شامپو مبل هم میشه با بخارشو به مبل زد؟ یا باید با دست خودم شامپو مبل بزنم و بعد با بخار شو تمیزش کنم؟

سلام دوستای گلم خروجی امروزم: یه جفت کوسن که برای مبلام خیلی بزرگ بود اصلا همخونی نداشت

یه عدد پادری

یه بلوز یه سرهم دخترم که کهنه شده بودن

یه مانتو و شال

امروز میخواستم برا عیدم کیف بخرم ولی دیدم کیفم سالمه نو مونده از خریدش صرف نظر کردم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی های امروز من
سه تا کت تک واسه همسرم بود چند روز پیش گذاشتیم که بره خروجی امروز تو دیوار فروختم
سه دست کت و شلوار هم داره هنوز خوبن و سالم ولی نمی شه

اونا رو هم میخوام بفروشم

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

سلام دوستان.

من زمانی ک خواننده خاموش بودم میدیدم دوستان میگن با خروج وسایل اضافی چیزای بهتر وارد خونه شده،از کتاب و لوازم خونه بگیز تا لباس و...

خودم از وقتی لباسای بدردنخورم رو کنار گذاشتم یا قیچی کردم یا بخشیدم هم کمدم خیییلی سبک شد هم چند تا لباس شیک وارد کمدم شد.

چندتا قوطی و شیشه تا به تا از کابینت خارج شد حالا چنتا شیشه کاربردی وارد شدن.

خیلی خیلی خوشحالم ک با این تاپیک آشنا شدم از استارتر هم خیلی ممنونم ب خاطر تاپیک عالیش

حالا انشالله در نظر دارم فرشمونم بدیم بره به جاش دوتا فرش نو بخریم🤪🤪

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
واسه مبل ، اگه بخوام از بخارشو استفاده کنم . شامپو مبل هم میشه با بخارشو به مبل زد؟ یا باید با دست خ ...

حتما یه قسمت از پشت مبلت که توی دید نیست امتحان کن

شاید پارچه مبلت خراب بشه

خیلی مراقب باش

چون اون حرارت بالا اگع یه درصد پارچه مبلت خوب نباشه، قطعا باعث تغییر رنگ پارچه میشه 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوستان. من زمانی ک خواننده خاموش بودم میدیدم دوستان میگن با خروج وسایل اضافی چیزای بهتر وارد خ ...

چقدر عالللی

خداروشکر دارید نتایجش رو بچشم میبینید

دوستای گلم اینجا کنارهم میتونیم سبک مینیمال رو در اطرافیانمون و خوانواده و بچه هامون گسترش بدیم

بامید روزی که داشتن آرامش و رسیدن به هدفهامون سرلوحه زندگی هممون باشه...

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵