2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
سلام بچه ها یه سوال شما لباسشوییتون کاور داره؟من داره و فکر کنم اضافیه منتهی من لباسشوییم زیر نورگیر ...

نه نداره.کلا کاور ظاهر هروسیله رو خیلی زشت میکنه.بجاش واسه لباسشوییتون سایه بون درست کنید یا جاشو عوض کنید البته اگه نورگیرتون سقف شیشه ای داره زیاد آفتاب تاثیر بد نداره رو لباسشوییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر امروز هم تونستم گازمو تمیز کنم .راستی بچه ها میگم لکه های چربی رو ظرفهای استیل رو با چی پاک ...

سلام‌گلم . اگر منظورت اون لحظه هست ک داری استفاده می‌کنی هیچی اگر منظورت برای تمیز کاری و برق انداختن هست من با سرکه و جوش شیرین تمیز میکنم . خدا قوت گازت هم خیلی خوب شد آفرین 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خداروشکر امروز هم تونستم گازمو تمیز کنم .راستی بچه ها میگم لکه های چربی رو ظرفهای استیل رو با چی پاک ...

ماشالله خیلی خوب پیش میری عزیزم.خیلی با اراده ای.

ظرفای استیلم با پودر لباسشویی براق میشه.یکم با اسکاچ بزنید بعد بمالید ب ظرف نیم ساعت بمونه چربیاش پاک میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خروجی امروزم: یه دفترچه روزانه که استفاده شده  و قالب هایی که ۴/۵ساله هیچ استفاده ای ...

منم از این قالبا دارم که تو خونه تکونی پیدا کردم کلا یادم رفته بود از اینام داریم ولی نتونستم خروج بدم گفتم حالا دم دست باشه شاید استفادش کنم🤪

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
منم از این قالبا دارم که تو خونه تکونی پیدا کردم کلا یادم رفته بود از اینام داریم ولی نتونستم خروج ب ...

منم چند وقته هی با خودم کلنجار رفتم استفاده کنم دیدم نشد دیگه دلو زدم به دریا راحت شدم😃ولی انشالله برای شما کاربردی باشه😍

پیام یه دوستی رو دیدم که طی شکسته رو گذاشتن خروجی،یادم افتاد منم دارم یجواریی جلو چشمم هم هست فقط مو ...

اون تی ها که فرچه مانند هستن

یکی که دسته اش شکست ،فرچه اشو گذاشته بودم سرویس بهداشتی

خیلی عالی بود یه ذره پودر ماشین و با سرعت سرویس برق میفتاد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
فداسرت اشکال نداره 

قربونت خواهری اگه تا عید نتونم بذارم خروجی سال بعد حتما حتما این کارو میکنم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍