2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737217 بازدید | 44691 پست
سلام عزیزم  خوش اومدی 💝💖 از ظرفهایی که گفتید همسرتون نمیذاره بفروشید یا اونجا جا ندارید رو ...

سلام عزیزم..ممنون از لطفتون. اون خونه،یه انبار بزرگ توی پارکینگ داره،ظروف کریستال اضافه رو توی کارتن های بزرگ گذاشتم و روشون نوشتم برای انبار،،که بعد از مهاجرت،مستقیم برن انبار و وارد خونه نشن. حداقل تا ۲سال نمیتونیم خونه ی جدید رو عوض کنیم .پس فعلا کلا همشون میرن انبار و فعلا با حداقل ظروف اشپزخونه رو میچینم.‌بخصوص اینکه از اقوام دور شدم و مهمان روی  هفتگی ندارم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

صبحتون قشنگ

همزمان با خروج اضافات 

افکار مثبت رو جایگزین کینه و غصه و ... کنید

از آدمای منفی فاصله بگیرید انگار اونها رو فرستادید انباری تا سرفرصت بزاریدش کنار

روح و روانمون هم نیاز به پاکسازی داره...

نزارید غصه و ناراحتی توی وجودتون تلنبار بشه

مراقب قلبهای پاک و مهربونتون باشید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من از سه چهار سالگی کمد اتاقم رو مرتب می کردم . مینیمال بودم اون زمان که مینیمال مد نبود 🤭 کارهایی بچگی میکردم که هیچکس از من کمک نمی خواست چون اولین سوالم این بود که اینو استفاده نمیکنی چرا به کسی نمیدی که استفاده کنه ؟ کلا حتی مینیمال ترین افراد هم اگه از من کمک بخوان ، براشون ۴ تا کیسه وسایل غیر قابل استفاده از خونه شون در میارم 😄 .

از هدیه بیزارم خودم فقط پول میدم حالا هر چقدر کم اما میگم یه شال یا لوازم ارایش یا کیف به سلیقه من به چه درد طرف میخوره . 

اصلا خرید نمی کنم مگر چیزی تموم بشه ، مثلا چهار تا مداد چشم سبز و بنفش و مشکی و قهوه ای دارم تا تموم نشن نمیخرم که اونم چون کم ارایش میکنم سالهاست دارم . 

برای خرید مدتها فکر میکنم و همیشه بیرون میرم هیچی نمی خرم جز مواد غذایی . 

الان مدتهاست چیزی برای خونه یا خودم نخریدم ، همیشه همون ها رو مرتب و تمیز میکنم و استفاده میکنم . اما به جاش خروجی دارم همیشه . خواهرم میگه همه خونه هاشون به مرور زمان شلوغتر میشه مال تو مدام خلوت تر میشه 😊 . 

راستی از وسایل تزیینی بدم میاد ، هر چی هم دارم کادوئه ، خیلی کم هستن اما دلم میخواد بدم برن فقط از اینکه طرف ناراحت بشه می ترسم . 

توی اتاق خوابم فقط یه تخت هست  و کتاب ها و لوازمم توی کمدهستن . 

من حتی کتاب هایی که میخونم کارتون میکنم و وقتی کارتون پر شد می برم کتابخونه ها یا زندان . گاهی هم دوتا کتاب میذارم تو ایستگاه اتوبوس که هر کس دوست داره برداره بخونه و اگه نخواست دوباره بذاره تو ایستگاه برای نفر بعدی (صفحه اول کتاب می نویسم اینو که وقتی خوندیش لطفا بذارش تو ایستگاه برای نفر بعدی ) .

الان هم سالهاست توی صندوق عقب ماشینم یه کیسه هست که هر وقت چیزی تو خونه لازم نیست ، میذارمش تو اون کیسه . وقتی پر شد ، اگه خوب و قابل استفاده باشن که میدمش به نیازمند ( ضمنا به نیازمند هم خجالت میکشم بگم بفرمایین برای شما ، همیشه میگم ببخشید شما کسی رو میشناسین که اینا رو استفاده کنه ؟ )  و اگه زیاد نو نباشن ، میذارم کنار سطل زباله بیرون ، برای افرادی که زباله ها رو جمع می کنن . 

درسته که لباس ها رو دستمال کنید برای شما بهتره و دستمال نظافت دیگه نمی خرین اما برخی لباس ها رو بدین کسی استفاده کنه بهتره تا دستمال بشه ، برای خیلی از عزیزان سخته تهیه لباس و پوشاک .

موفق باشید عزیزان .

من از سه چهار سالگی کمد اتاقم رو مرتب می کردم . مینیمال بودم اون زمان که مینیمال مد نبود 🤭 کارهایی ...

چه شخصیت جالبی دارین. 🥰😍

و در مورد کتاب ایده هاتون رو دوست داشتم. 👌

میشه بپرسم در مورد لباس چطورین مثلا چند تا شال یا روسری و مانتو دارین؟ من با لباس مشکل دارم هنوز. 

چه شخصیت جالبی دارین. 🥰😍 و در مورد کتاب ایده هاتون رو دوست داشتم. 👌 میشه بپرسم در مورد لباس چطو ...

خوبی از خودتونه عزیزم ، ممنون از حرف قشنگتون ، قلبم پر از شادی شد ، فدای شما عزیزم ⚘️

من ۵ تا مانتو دارم ، سه تا کت زمستانی  ، حدود ده تا شال و روسری خنک و ۴ تا شال پشمی . 

اینها رو با هم ترکیب میکنم و ست های جدیدی میسازم به شرطی که رنگ هایی بخرین که به بقیه وسایلتون بیاد . 

مثلا مانتو و کت های من قهوه ای و خاکستری و مشکی و زرشکی و سفید و کرم هستن و شال ها هم رنگهایی تهیه کردم که به این ها بخوره . چندتا شلوار تنگ و گشاد هم دارم که با مانتوها ست میکنم . همه جین مشکی و سورمه ای که به همه چی بیاد . 

لباسی که سخت بشه ستش کرد یا فقط به یه مانتوی خاص بیاد ، نمی خرم مثل شلوار جین روشن .

تا زمانی که بشه یه لباس رو میپوشم و نمی خرم  ، اگر بخوام چیزی بخرم جنس خوب می خرم و مدل های ساده تر که سال دیگه مدش نره و بد بنطر نیاد . 

الان سه سال هست که فکر کنم جز شلوار ورزشی برای خونه ، لباس  نخریدم . 

سلام خدا قوت دوستان

یه شلوار خونگی رفت خروجی+یه ظرف برای شیرینی یزدی بود

اینقدر اسباب بازی شکسته و اسباب بازی سالم گذاشتم خروجی دیشب شوهرم با یه کارتن اسباب بازی اومد خونه😨من هنگ کردم نخریده بودا وگرنه اگر خریده بود کتک میخورد😄😄زن داییش اسباب بازی های نو بچه اش رو که مناسب سنش نبوده و گویا بازی نمی‌کرده فرستاده بود واسه دوقلوهای من َ

قیافه بچه ها😍😍

قیافه من😨

قیافه شوهرم🤪

منم باید بیفتم به جون اسباب بازی قبلی بچه ها تا جبران بشه

سلام دوستان .چه تاپیک خوبی .واقعا عالیه ..منم خلوتی رو خیلی دوست دارم .منتها یه جای کارم میلنگه واونم اینه که عادت به احتکار کردن لباس دارم و اینو ازمادرم به ارث بردم .خیلی خیلی از این قضیه ناراحتم   اما بقیه ی خونم خلوت خلوته .تمام کابینت‌ها خالی .هیچ دکوری یا تزیینی ندارم چون واقعا علاقه ای هم ندارم .کمکم کنید منم کشوهای کمدهام خلوت بشن .چون تصمیم جدی گرفتم برای اینکار .بیشتر لباسهام استفاده شدنننا اما دل ازشون نمیکنم .می‌خوام قیچیشون کنم تا دیگه نتونم برگردونم .چون واقعا همینجوری بذارمشون کنار مطمینم دوباره برمی‌گردن تو کشوها 

👩‍❤️‍👨

منم می‌خوام از خروجی هام عکس بذارم بعدا ...هرچند تو این هفته ی گذشته یک کیف رو پرت زدم کاش عکس می‌گرفتم سه جفت کفش رو گذاشتم دم در .یه جفت کفش قرمز و یه جفت صندل آبی خیلیم شیک بودن با یه جفت کفش تابستانی که قفل یکیشون خراب شده بود .من امروز این تاپیک و دیدم خیلی خوشحال شدم واقعا 

👩‍❤️‍👨

من زود پزم هم میخوام بدم به یه خانم بچه دار برای سوپ بچه استفاده کنه . دارم دنبال کسی می گردم که لازم داشته باشه . دوتا گلدون کادویی هم دارم میخوام ببرم برای خانم برادرم که عاشق این چیزهاست .

لطفا به افراد مینیمال کادو ، لباس و وسایل خونه ندین ، من وقتی کسی بهم کادو میده خیلی خودم رو خوشحال نشون میدم ولی از درون دارم از حرص میمیرم که اینو بذارم کجا یا چطوری بدم بره . گاهی میدم کسی و بعد که طرف میپرسه ، میگم شکست متاسفانه . پینوشت : وقتی کادو میدین دیگه پرس و جو نکنین در موردش ، شاید به سلیقه طرف نیست و نمی تونه نگهش داره یا دوستش نداره یا اصلا دلش مبخواد خونه اش خلوت باشه . هر چی دوست دارین برای خودتون بخرین ، با تشکر 🤭😵‍💫😄