2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
با سپاس از راهنمایی دوستان برای فرستادن عکس مخصوصا اون دوستی که گفتن از عکست اسکرین شات بگیر . من تو ...

موفق شدی 😍 کنجکاو شدم کابینت هاتو ببینم  حتما عکس زیاد بزار 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من که فعلا اشپزخونه رو دارم مرتب میکنم،چون دوستان گفتن بهتره که وسایل مرتب تویک کابینت باشه ،خلاصه ک ...

منم همینطور عزیزم در حال خونه تکونی و پاکسازیم 

البته کارهای اساسی انجام شده فقط مونده خرده کاریا

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا امروز خواننده خاموش بودم یه گزارش کوچولو بدم چند روز پیش کشو دراورم رو ریختم بیرون کلی خروجی ...

خوش اومدی عزیزدل 

خداقوت 

حس خلوتی و آرامش بعدش رو قشنگ حس میکنم 😇😇😇😇😇

❌لایک❌

گزارش امروز من 

من امروز ی گلدون کوچیکه دو تا مجسمه پرنده یه گلدون آویز چوبی چهار تا کوسن کوچیک گذاشتم خروجی 

آباژورم هم استفاده نمیکنم میزارم دیوار البته هدیه ست ولی خب تصمیم گرفتم رد کنم 

رومیزی هام هم خونه رو شلوغ کرده اما چون روی میزهای لک زده فعلا مجبورم استفاده کنم تا یه فکری بکنم بحال میزها 

میز تی وی رو خالی کردم و مرتب کردم 

جاکفشی ور خالی کردم و مرتب کردم یک جفت کفش از همسرم و دو جفت از خودم رفت خروجی .

بعد از ظهر دیگ می‌خوام استراحت کنم کار خاصی ندارم 

اینم بگم ساعتم خرابه باید بدم تعمیر اگر درست نشد ی ساعت دیواری میخرم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

چند تا سفارش دادم شنبه میان 

ی جا صابونی ک این فعلی رو بندازم 

ی لیف ک این دو تا ک دارم بندازم 

چند تا دستمال آشپزخونه ک کلا برا عید جدید باشن 

یه سایه چشم تک رنگ چون کن فقط از یک رنگ سایه میزنم و پالتم ب جز اون رنگ دست نخورده مونده میدم به کسی اونو 

ی سو. این جدید ک جایگزین کنم با دو تا قدیمی 

ی دیس گرد ک چند وقت قبل شکست عینش رو دوباره گرفتم 

محلول رقیق کننده لاک  ناخن ( این داستان داره لاک هام غلیظ شده بودن گذاشتم خروجی بعد میخواستم عین همون شماره رنگ ها رو بگیرم ک دوستم پیشنهاد داد با محلول رقیق کننده درستشون کنم 

حوله دستی برا این ک حوله دستی فعلی خیلی کهنه شده 

بوگیر توالت و ژیلت 

سفره ( هفته قبل سفره م رفت خروجی و تو این مدت یکبار مصرف استفاده کردم )

شش تا قاشق مربا خوری ک جایگزین کنم 

هد بند سفید برا دخترم 

ی آویز هم برا تشت گرفتن اگر خوب بود میام میگم چون حموم من کوچیکه همیشه تشت ها زیر دست و پا هستن  

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
گزارش امروز من  من امروز ی گلدون کوچیکه دو تا مجسمه پرنده یه گلدون آویز چوبی چهار تا کوسن کوچی ...

خداقوت ❤️

اینکه بتونی از هدیه ای که بهت داده شده و برات قابل استفاده نیست دل بکنی،این عالیه 

❌لایک❌
خداقوت ❤️ اینکه بتونی از هدیه ای که بهت داده شده و برات قابل استفاده نیست دل بکنی،این عالیه 

ممنون گلم بله راستش ی مدت بود با خودم کلنجار میرفتم اما هر جور فکر مردم من اهل آباژور نیستن تا حالا فقط ی بار روشن کردم واقعا فقط جامو تنگ کرده

اکثر ورودی هات جایگزین بودن  👌👌👌👏👏👏👏👏👏

اره من یک هفته س سبد خریدم رو بذار گذاشتم همه روخوب بررسی کردم کلی هم حذفی داشتم از سبد اینا رو هم ک جایگزین کردم گفتم سال نو اینا نو باشه اکثرا مصرفی هستن 

ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

منم از اینا ولی مدل گردشو داشتم چند روز پیش فروختم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اگه درست بسنجی نیازتو و خروجی هات از روی فکر باشه دیگ نیازت نمیشه

امروز خروجی های من لباسایی که شب عقدو عروسی ۸سال پیش خرید م هی دل دل میکردم ..دوتا کیف ...دوتا کیسه لباس که در سال یه بار پوشیده میشدن

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم