2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

اطرافیانم همش سرزنشم میکنن از اینکه وسایله اضافمو میبخشم میگن یه روزی به همینا محتاج میشی ..ولی الان با خودن این تایپیک انرژی گرفتمو کارخودمو میکنم🤗🤗🤗

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزهای کوچیکی هستن ظاهرا  ولی وقتی حذف میشن خیلی خلوتی جاشون به چشم میاد✌️

آره عزیزم دقیقا خیلی شلوغ کرده بودن بعضی وقتا با حذف همین چیزای کوچیک حالش خوب میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بچه ها شمش های کوچیک بهتره یا پارسیان از لحاظ اقتصادی ؟؟؟؟؟

من پارسیان چند سال پیش پرسیدم ۳۰ تومن حداقل ازش کم میشد اگه بخوای بفروشی  به نظرم شمش بهتر باشه یا پارسیانی که قیمتش زیاد باشه  من خودم قبلا پارسیان صدو خورده ای تا بالا تر میخریدم هر دفعه میرفتم خرید  به جای خرید های اضافه پارسیان میگرفتم    واقعا هم صد تومن  نمیشد چیزی باهاش خرید  ولی پارسیان میگرفتم یکمم اضافه میزاشتم ذخیره میشد برام  

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من پارسیان چند سال پیش پرسیدم ۳۰ تومن حداقل ازش کم میشد اگه بخوای بفروشی  به نظرم شمش بهتر باشه ...

خانما تاپیک صرفه جویی و پسنداز دیگه کامل جمع شده ؟خیلی تاپیک خوبی بود من تازه داشتم از اول میخوندم خیلی راجب  پسنداز و درست مصرف کردن چیزای خوبی داشت واقعا مثلا همین پارسیان هم خیلی راجبش مطلب داشت

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
دقیقا حالا جدا از وسیله جهاز ک آدم دلش نمیاد،من ی ظرف گل سرخی هم از مامانم گرفتم آوردم خونم،استفاده ...

اتفاقا منم امروز به همین فکر میکردم مامانم برام دودست بشقاب چینی داده با پیش دستی یه دست هم پیاله گل سرخ خیلی کم استفاده می‌شد امروز کابینت مامانمو دیدم برا خودش دو دست مونده بود از اون بشقابایی که به من داده بود با یه دست که طرحش فرق می‌کرد بهش گفتم دو دستمو بدم این یه دست که طرحش فرق می‌کرد بردارم شما هم میتونی اینکارو کنی یا هم اگه ناراحت میشه بذارشون دم دست استفاده بشه

ب نظر من چیزایی که اضافه هست  کاسه ماست و سالاد و ترشی  فقط یکی ش کافیه یک سایز متوسطش&n ...

برای من سرویس غذاخوری و فنجون چای خوری ۱۸ نفره جواب میده چون خانواده پر جمعیتی داریم هردوطرف 

سینی مهمان یه دونه دارم 

قندون پنج تا و یه دونه دم دستی 

سرویس چینیم ۸ تا نمک دون داشت که خیلی زیاده ۴ تا کافیه به نظرم

لیوان هم ۱۸ تا دارم نهایتا اگه لیوان کم بود تو فنجون هم میشه اب یا نوشابه خورد

فلاسک یه دونه کافیه به نظرم

خانما تاپیک صرفه جویی و پسنداز دیگه کامل جمع شده ؟خیلی تاپیک خوبی بود من تازه داشتم از اول میخوندم خ ...

آره منم میخوندم حیف شد واقعا خیلی مفید بود 

خانما تاپیک صرفه جویی و پسنداز دیگه کامل جمع شده ؟خیلی تاپیک خوبی بود من تازه داشتم از اول میخوندم خ ...

اگر تاپیک مشابه دیدبن بی زحمت لینک بزارید 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
بچه ها شمش های کوچیک بهتره یا پارسیان از لحاظ اقتصادی ؟؟؟؟؟

شمش ها ۲۴ عیار هستن اما برا فروش فک کنم سکه خوش فروش تر باشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم