2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738937 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز م کلی برگ و مقاله مربوط به پایان نامه م 

ی سری وسیله چرم دوزی بخاطر مچ دستم دیگه کار نمیکنم 

ی سری لوازم خیاطی مثل زیپ و نوار زانفیکس و الگو و... ک نمی‌دونم را گرفته بودم 

چند تا چفت و دکمه و ....

چند تا مجسمه تزیینی ک بالاخره همسرم ازشون دل کند مال دوران مجردی ش بودن 

دسته گل خواستگاری م 

شارژر های خراب 

گونیا و پرگار! 

بخدا خیلی هاش نمیدونستم دارم خخخ 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

کمد دیواری م تقریبا تموم شد و خیلی خلوت و مرتب شد فقط ی کارتن سالم نیاز دارم برا موارد باقیمانده ک ندارم متاسفانه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خروجی امروز م کلی برگ و مقاله مربوط به پایان نامه م  ی سری وسیله چرم دوزی بخاطر مچ دستم دیگه ک ...

منم کلی از این جور چیزا دارم کم کم میخوام بریزم بره 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
جای طلاهایی که خریدیم،جای سرویس عروسی ام چوبی وشیک بود این همه قبلا گذاشتم خروجی.فقط دو سه تا نگه دا ...

چندتا جعبه که دوتاش برا انگشتر بود چهارتا مقوایی بودن دو جعبه ساعت چندتا هم بدلیجات انداختم زباله 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
جای حلقه هارو اگه سالمن و زیادن میتونین ببرین بدین به طلافروش ها که استفاده دارن

سه تا برای حلقه بودن همین که آوردمشون بیرون دخترم تو جای حلقه رو درش آورد پارش کرد یکیش سالم موند اونو دادم مامانم که استفاده میشه اونیکی هاهم که از این مقوایی ساده ها بودن دیگه انداختم رفت

من کلی کش مو چهل گیس ریز و سنجاق و گیره مو دارم  نمیدونم بزارم خروجی یا نه چون موهام بلند ...

چندتاش که خیلی خوشت میاد رو نگه دار بقیه رو بنداز بره یا هم بده به یکی

من دسته گل عقدم رو نگه داشته بودم. چندماه پیش دادم خواهرم برای عروسیش استفاده کنه هنوز برنگردونده. م ...

منکه همه رو انداختم رفت فقط دسته گل عروسیم هست توی صندوق و چادر سر عقدم هم برای نماز

سلام دوستان ،بخث قاشق چنگال شد ،سوالم اینه ،من واسه دم دستی دارم می‌خوام واسه مهمون بخرم،کامل بخرم؟! ...

من برا جهیزیه جنس خیلی خوب ۱۸ نفره برداشتم ولی جعبه ای نیس فقط اونایی که نیاز داشتم که شامل قاشق شربت ،قاشق مربا،قاشق سرو، سه تا کف گیر سه تا ملاقه بزرگ،چنگال

برای دم دستی هم دو دست قاشق چنگال معمولی با دو دست چنگال میوه ،دودست هم کارد دسته پلاستیکی خوب گرفتم از همشون هم استفاده میشه