2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739072 بازدید | 44705 پست
سلام گلم...اره اتفاقا چندروز پیش دوستان چندتا عکس هم گذاشتن راجب استایل مینیمال ب نظر من ک وزنت ...

😅 نه دوست ندارم  اضافه شم  البته  لاغرم بنظر خودم  خودم دوست دارررم ک بشم ۵۸اینا ...

اما همسر محترررم اصلاااا  خوشش نمیاد  بعد از زایمانم ۶۰شدم اصرار کرد ک کمش کن برگرد وزن قبلیت...!

الان مشکل بزرگی ک دارم انتخاب  سبک لباس پوشیدن شلوار های مختلف با مانتوها ی مختلفه...

یه شلوار  بگ  دارم که گشاده   واقعا  برام جایه سواله چرا  وقتی  استفاده ی زیادی ازش ندارم این مدلی نمیپوشم چرا  بدونه فکر اونو خریدم واقعا😒😫😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅 نه دوست ندارم  اضافه شم  البته  لاغرم بنظر خودم  خودم دوست دارررم ک بشم ۵۸این ...

✨😁اره من خودمم خیلی سردرگم میشم،،ولی ببین استایل خودتو انتخاب کن،اینجوری سبک لباسات یکی میشه،و مثلا ی شلوار مام استایل بگیری با بیشتر مانتو هات میتونی ست کنی،یا چندتا رنگی ک بهت میاد و انتخاب کنی.اینجوری دیگه همه لباسات و میتونی باهم ستشون کنی

خروجی های من ،یک ساک بزرگ که زیپش خراب بود ودو دل بودم واسه تعمیرش ،کلی لباس نوزادی و کمی بعدش مال پسرم رو گذاستم تواون ساک باور کنین پرشد درش بسته هم نمیشد،دو تا کت سلوار و کت دامن خودم که مدلش قدیمی بود یا سایزم نبود،یه کت و شلوار همسرم، بهمراه چندتا لباس خودم رفتن خروجی،الانم جاکفشی رو دیدم و ۴ تا کفش پسرا رفتن خروجی فقط این کفشا ر یادم افتاد عکس گرفتم.

سلام عزیزای دلم من چند روز نبودم و الان از جایی ک نبودم خوندم 🥰

💚اول از همه ناراحت شدم‌چرا تاپیک حذف شده و‌بعدش خوشحال از اینکه پیگیر بودین برگرده از همتون ممنونم🌷

💚راجب اندام و‌وزن و قد و اینا خب منی ک سعی دارم چند کیلو اضافه کنم نمیتونم غذامو کم کنم البته معده ام همکاری نمیکنه و دوست نداره غذا زیاد واردش بشه 😅قدم ۱۵۸ یا ۱۵۹ و‌ وزنم ۵۰ شاید یکی با همین قد و وزن بنظرش خوب باشه ولی اندام‌همه مثه‌هم نیس و به استخون بندی خیلی ربط داره و منم لاغرم واقعا و‌دوست دارم ۵ کیلو اضافه کنم ولی خب خیلی دیر چاق میشم مثلا برنج و مرغ داشته باشیم شاید ۴ یا ۵ کفگیر برنج و با یه ران مرغ بخورم البته که برای من نخوردن خیلی راحتتره تا خوردن ولی اگه بخوام کم بخورم راحت چند کیلو کم میکنم و اینو نمیخام پس سعی دارم بخورم ولی یهو‌دیدی مثلا تو طول روز جز یه تیکه نون نخوردم کلا یا زیاد میخورم یا خیلی کم برای همون موفق به افزایش وزن نمیشم😁😁

💚 خوردن جدا ولی تغذیه سالم هم جدا متاسفانه اصن تغذیه سالمی ندارم میوه خیلی کم گاهی تا چند هفته حتی یکی هم نمی‌خورم سبزیجات خیلییییی کم مغزیجات و میوه و خشک اینا هم اصلاااا خلاصه افتضاحه و چون خودم نمی‌خورم الان میبینم در حق بچم ظلم میشه چون اگه من بخورم اونم میخوره نخورم نمیخوره واقعا باید یه فکر اساسی با یه برنامه اساسی از فردا بنویسم برای تغذیه خواهشا کمک کنید از کم شروع کنم و چیزای سالم به خوردنم اضافه کنم 🤦‍♀️

💚 و اینکه از بحث اصلی تاپیک هم دور نشیم و گزارش ها رو بدیم من امروز کل یخچال رو شستم و خشک کردم و اینا و یه عالمه شربت دور ریختم همچنین لباسای خودمو پاکسازی کردم و‌یه پلاستیک بزرگ جدا کردم کسی میخواد بیاد ببره و یه سری قرص و‌ شیاف هم تاریخ گذشته بود انداختم یه بتادین هم بود اونم تاریخش رد شده بود انداختم تموم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

منم تنها چیزی که توش مینیمالم همین وزن و تغذیمه. وزن قبل بارداریم ۵۰ تا ۵۳ و قدم ۱۶۰. 

این چند روز خروجی خاصی نداشتم فقط یه قندون داشتم که سرش شکسته بود دادمش به مامانم که یه سر مناسب براش پیدا کرد. 

دیروز خونه یکی از اقوام رفته بودم برای کادو خونه نویی پول نقد دادم خیلی بهتر از این بود که بری کل بازار رو بگردی و بعد هم یه چیزی بخری که احتمالا  کاربردی نباشه.

ورودی هم سه تا کفگیر چوبی بود که شوهرم خریده. یکیشون که انگار اسباب بازیه و به درد غذا درست کردن نمیخوره اون دو تا هم با کیفیت نیستن چندان. 

از این به بعد اصلا نباید اجازه بدم شوهرم حتی یه نمکدون هم بدون من بخره. 

یه سینی و لگن و سبد پلاستیکی هم که جز خریدهای قبل عروسی شوهرمه باید بذارم خروجی چند ساله ازشون استفاده کردم خیلی جا گیرن. 

دوستان شما با تور و قندهای تزیینی عقدتون چکار کردین؟ بندازم بره؟

منم تنها چیزی که توش مینیمالم همین وزن و تغذیمه. وزن قبل بارداریم ۵۰ تا ۵۳ و قدم ۱۶۰.  این ...

من وسایل عقدم همه رفت خروجی فقط جام عسلم رو نگه داشتم با لباس عقدم و دسته گل عقدم . حتی قرآن و چادر عقدم هم رفت خروجی . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه ها من خیلی کاسه لگن پلاستیکی دارم ازشون بیزارم 

احتمالا این هفته سه تا لگن استیل هم سایز سه تا آیکش استیلم بخرم همه پلاستیکی ها رو بدم خروجی 

متاسفانه لگن و آبکش استیل خیلی گرونه 

ولی خوشبختانه عمری هست 

قاشق چنگال های دم دستی جهازم دسته پلاستیکی هستن تقریبا نصفش شکست یا خراب شد رفت خروجی چند تا یی مونده برام در نتیجه احتمالا این هفته ورودی داشته باشم قاشق چنگال غذا خوری و قاشق چای خوری ( به نظرتون قاشق شربت خوری  و مربا خوری نیازه ؟)

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
منم تنها چیزی که توش مینیمالم همین وزن و تغذیمه. وزن قبل بارداریم ۵۰ تا ۵۳ و قدم ۱۶۰.  این ...

خسته نباشی عزیزم من تور عروسی و قند های کوچولو تزئینی رو انداختم رفت فقط یه کله قند تزیینی دارم باید یه فکری راجبش کنم، بنظرتون کله قند فاسد نمیشه اگه استفاده کنم؟مال پنج سال پیشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بچه ها من خیلی کاسه لگن پلاستیکی دارم ازشون بیزارم  احتمالا این هفته سه تا لگن استیل هم سایز س ...

بنظرم بستگی به میزان استفاده داره من خیلی نیازم میشه برای شربت یا صبحا برای چایی شیرین ،قاشق مربا خوری هم برای ماست ترشی مربا خیلی کاربرد داره بنظرم اگه خواستی بخری به اندازه بخر تعداد زیاد نخر

بچه ها من خیلی کاسه لگن پلاستیکی دارم ازشون بیزارم  احتمالا این هفته سه تا لگن استیل هم سایز س ...

من برای دم دستم قاشق مربا خوری گذاشتم به عنوان چای خوری هم استفاده میکنم، شربت خوری هم تاحالا اصلا استفاده نکردم چون شربت درست نکردم! بستگی به سبک زندگیا داره

ممنون عزیزم منم منظورم همون کله قندهاست. 🙃

من میخوام ببینم اگه خراب نشه توراتو باز کنم استفاده کنم آخه یه کاورم داره روش گردو غبار توش نمیره یا هم بندازم بره جا ندارم