2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736697 بازدید | 44690 پست
سخته واقعا  منکه گاهی چیزی به ذهنم میرسه گاهی نه

فریبا جون من دارم تمرین میکنم.اولین بار چند شب بیش بود جواب دادم حالا دارم کم کم جراتم میره بالا...بعضی حرافا اصلا نباید گوش دا و خودمون باید بیخیال بگیریم اما بعضیا رو باید جواب داد...تو هم تمرین کن فریبا جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریبا جون من دارم تمرین میکنم.اولین بار چند شب بیش بود جواب دادم حالا دارم کم کم جراتم میره بالا...ب ...

من خیلی تو نی نی سایت میخونم اونایی که مثال میزنن خوبه ادم موقعیت مشابه میتونه استفاده کنه انگار لال میشم گاهی میام عصبی میشم باید تمرین کنم 

سلام به همگیییی

اسفند ماه خوشگذرونی داره به آخراش میرسه

برای همتون دعا میکنم خدا بهترینها رو نصیبتون کنه و شادی و آرامش تو زندگیتون جاری باشه.

رسما همه جای خونه ترکیده  

و نصف لوازممم رفته خونه جدید

فقط الان اتاق خواب سرجاش مونده 

همه لوازم اونجا کنار هم چیدم فردا برم اونجا رو سامان بدم.

با دعاهای خیرتون کنارم باشین

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عکس از چی عزیزم؟

از خونه مینیمالت

و برامون از روش زندگیت بگو

پولایی که صرف خرید نمیشه کجای زندگیت بدرد خورده؟

من معمولا خرید نمیکنم بجاش میرم سفررررر

کلی حالمو خوب میکنه

شما چی؟

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
از خونه مینیمالت و برامون از روش زندگیت بگو پولایی که صرف خرید نمیشه کجای زندگیت بدرد خورده؟ من م ...

عزیزم نمیدونم دقیقا باید از چی عکس بفرستم ولی خب من مجردم مثلا تو اتاقم وسیله اضافی ندارم نه که خالی باشه ولی چیزای بدرد نخور اصصصلا نگه نمیدارم هیچ چیز اضافی که کاربرد نداشته باشه تو اتاقم ندارم

حتی کتابای دانشگامم دادم کتابخونه 

درمورد خریدم من همیشه کم میخرم ولی اون پولو میدم جنس خوب میخرم و چیزی که واقعا دوسش داشته باشم میخرم اگه فک کنم جوگیر شدم و فقط خرج اضافیه نمیخرمش البته اینو تازه یاد گرفتم😊😅 

من بعضي وقتا باشوخي ميكوبونم توصورت طرف خخخ.البته بعدازمدتها بعداون واقعه

اینجوری هم بد نیست اما بهترین موقع همونه که تا از دهنش درومد بکوبی توی صورتش....خیلی خشن گفتم.....