2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736177 بازدید | 44676 پست
خونه من زيادكارنداره ولي وقتي ميبينم همه كاراشونوانجام دادن استرس ميگيرم كه من هيچكاري نكردم

اتفاقا دم عیدی خوشحال باش که کارات کمه

اواخر اسفند فقط باید بری پیاده روی

خوش باشی

و خوش بگدرونی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من همه لباسا و ملافه ها و پتوهارو شستم  گفتم لباسشویی خراب میشه حتما چون پتوها رو انداختم لباس ...

چه اجباری داری همه ظرفا رو بشوری؟

من یه سری لیوان دارم شاید سالی دو سه بار برای دسر و شربت استفاده کنم یک روز قبل مهمونی همه رو میشورم

هیچ لزومی نداره تو عید بدردت نمیخورن جتما بشوریش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهکار خوبیه . مرسی که اصلا این تاپیک رو ایجاد کردی منم دیشب یه راهکار بکار بردم . من پشت آینه دراو ...

آره یه لیست به اسم ....ولش کن...

خیلی باحاله

همه کارایی که اون لحظه بابد انجام شن اما چون مهم نیستن میندازیم پشت گوش و میگیم ولش کن بعدا انجام میدم

مثلا دوختن دکمه ها

یا تعمیر لوازم

یا تعمیر خونه

یا دوخت و دوز البسه

یا تمیز کردن جاهایی که جلو چشم نیست

این لیست خیلی بدردبخوره

حالا جونم براتون بگه

خونمون رو فروختیم هوراااااا

ممنون از دعاهای تک تک شما

و الانم در حال کوچیدن هستیم

خدا بخواد سال نو خونه خودمونیم

آشپزخونه رو کلا جمع کردم 

اتاق خوابا هم تا آخر هفته

بتونم طبقه همکف رو فرش میکنم تا واحد اصلی تخلیه بشه همومجا موندگار میشیم.

چه اجباری داری همه ظرفا رو بشوری؟ من یه سری لیوان دارم شاید سالی دو سه بار برای دسر و شربت استفاده ...

راس میگی من همون سالی یه بارم استفاده نمیکنم و خیلی چیزارو با جعبه ش گذاشتم تو کابینت

اتفاقا دم عیدی خوشحال باش که کارات کمه اواخر اسفند فقط باید بری پیاده روی خوش باشی و خوش بگدرونی

متاسفانه استرس گرفتم .فك كنم يه10ساعتي توخونه كاراموانجام بدم تموم ميشه كلا .ازامروزشروع ميكنم انشاالله

متاسفانه استرس گرفتم .فك كنم يه10ساعتي توخونه كاراموانجام بدم تموم ميشه كلا .ازامروزشروع ميكنم انشاا ...

شما که انقدر دقیق هستی پس استرس نداشته باش با خیال راحت یه نصفه روز کارات تمومه.

ماشا...

این نیز بگذرد...                                                       
شما که انقدر دقیق هستی پس استرس نداشته باش با خیال راحت یه نصفه روز کارات تمومه. ماشا...

اره بايداسترسوبذارم كناراخرهفته هم كاراموتموم كنم.جالبش اينجاست كه عيدوخونه هم نيستم اينقداسترس گرفتم  

من که فعلا درگیر خونواده شوهرمم. و دارم یاد میگیرم که جوابشونو بدم که متاسفانه یکی دوبار که جواب داد ...

هوووف نگو 

من هنوز هم نمیتونم جواب بدم فقط تونستم فاصله بگیرم ازشون کاش بشه همیشه فاصله رو حفظ کرد احتراما هم حفظ میشه

هوووف نگو  من هنوز هم نمیتونم جواب بدم فقط تونستم فاصله بگیرم ازشون کاش بشه همیشه فاصله رو حفظ ...

من یکی از اهدافم اینه که یاد بگیرم جواب بدم...که بعد ناراحت نباشم و غیبتش هم نکنم... همون لحظه درجا و محترمانه...