2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737034 بازدید | 44690 پست
منم همینطوریم.واسه همین میگم تمرین کنیم.ببخشد بچه ها توی این تایبیک این موضوع اوردم...

سعی کنید آدمای منفی رو از دایره دیدتون خارج کنید

بهشون اهمیت ندید

و حرفشون رو مثل  میو میو گربه در نطر بگیرید و بهش فکر نکنید

اولاش سخته

اما مطمینا بعد چند وقت خیلی خیلی راحت میشید

والا بشینی حرص بخوری بقیه چی گفتن

بی خیال

منکه سالهاست اهمیت نمیدم یه جوری شده خودشون به زبون اومدن که فلانی کم‌محلمون میکنه  

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انرژی منفی آدمای منفی رو به خودتون نگیرید

بزارید اونا خودشون باشن و شمام خودتون

مهربون باشیم 

و به آدمای بد و بدذات و بدجنس اهمیت ندیم

سعی کنید آدمای منفی رو از دایره دیدتون خارج کنید بهشون اهمیت ندید و حرفشون رو مثل  میو میو گر ...

منم يه مدت دورشدم ازشون ولي بقيه سوء استفاده ميكنن ميرن پشت سرادم يچيزايي ميگن.ياهمون طرف تورومقصرجلوه ميده به دروغ براهمين تصميم گرفتم رفت وامدكنيم ولي كم محلي هم بكنيم خخخ

انرژی منفی آدمای منفی رو به خودتون نگیرید بزارید اونا خودشون باشن و شمام خودتون مهربون باشیم  ...

باورت ميشه من سرهمين ادماي منفي داشتم مريض ميشدم ولي الان بهترشدم

چه تاپیک خوبی❤❤😍😍😍

منم خیلی این سبک زندگیو دوس دارم

و تا حد ممکن دارم تو زندگیم پیاده میکنم خیلی حس خوبیه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

استارتر جون واسه سفر و تعطیلات عید چطور میشه یه مینیمال بود؟مثلا من یادمه داییم که میومد خونمون شهرمون همیشه به خانوش و بچه ها میگفت اینقده ساک و وسیله و اسباب نیارین.اما من همیشه استرسم میگیره میگم شاید لباس لازم بشه.واسه همین همیشه ساک بر میکنم.البته اخرین سفری که رفته بودم زیاد وسیله برنداشتم خیلی راحت بودیم.الان هم دوست دارم کم بار برم و کم بار برگردم ان شا الله.هرکی ایده داره بگه لطفا

استارتر جون واسه سفر و تعطیلات عید چطور میشه یه مینیمال بود؟مثلا من یادمه داییم که میومد خونمون شهرم ...

اول مشخص کنید کدوم منطقه میرید گرم یا سرد یا شرجی؟

خونه میگیرید ،هتل میرید یا چادر میزنیدیا خونه اقوام میرید؟

غذا میپزید یا از بیرون میخرید؟

با ماشین خودتون میرید یا هواپیما یا قطاریا اتوبوس؟

بعد مشخص شدن همه موارد بالا میتونید لیست مناسب تهیه کنید؛

و مهمترین مورد برای خانمها لباس برای سفر هست!

حتما تو این فصل یه کاپشن همراهتون باشه نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک.

سعی کنید دو عدد از هر لباس ببرید.مثلا لباس ز..ر یکی تنتون باشه یکی هم برا تعویض،که بعد استحمام سریع یه آب بزنید.

لباس برای طول مسیر من معمولا یه شومیز با شلوار جین میپوشم که تو ماشین راحت باشم که بعد رسیدن اونم یه آب میزنم برای برگشت همونو تنم میکنم.

بسته به اینکه چادری باشید یا مانتویی یه دست لباس مناسب همراه ببرید و برای آقایون هم همینطور .

سلام دوست عزیزم

تاپیکتون را تا صفحه ۳  خوندم. خیلی خیلی بهره بردم. درود بر شما....

چقدر خوش فکر و پرانرژی هستید.

تک تک کلماتتون انرژی مثبت زیادی داشت

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

کاش تاپیک مینیمال را موضوعی می کردید. مثلا

- رفتار مینیمالیستی با افراد منفی 

و در اون راهکار بدهید که چگونه افراد منفی ، حسود و بدخواه را از زندگی و فکرمون بیرون کنیم...

یا

- مینیمال بودن در خوردن و آشامیدن

راهکار بدید که فقط برای رفع گرسنگی و تشنگی بخوریم و بیاشامیم و نه برای رفع استرس و سرگرمی و .....

منتظر تاپیک های موضوعی شما درباره مینیمالیست هستم. لطفا اگر تاپیک جدید زدید من را هم تگ کنید یا لایک 

سپاس دوست عزیزم

بهره بردم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
با کمترین داشته ها از زندگیت لذت ببر

جالب بود واقعا.. تاریخچه خاصی هم داره؟

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
کاش تاپیک مینیمال را موضوعی می کردید. مثلا - رفتار مینیمالیستی با افراد منفی  و در اون راهکار ...

پیشنهاد خوبیه.اگر خودتون.هم.مطلبی دارید بذارید استفاده کنیم

این نیز بگذرد...                                                       
پیشنهاد خوبیه.اگر خودتون.هم.مطلبی دارید بذارید استفاده کنیم

عزیزم

من هم از دیروز و با این تاپیک با این مطلب آشنا شدم ولی از دیروز تا حالا ذهنم درگیرشه و بهش فکر می کنم و تو اینترنت درباره اش مطلب می خونم.

عالی بود واقعا