2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736532 بازدید | 44687 پست
خونه من زيادكارنداره ولي وقتي ميبينم همه كاراشونوانجام دادن استرس ميگيرم كه من هيچكاري نكردم

من همه لباسا و ملافه ها و پتوهارو شستم 

گفتم لباسشویی خراب میشه حتما چون پتوها رو انداختم لباسشویی خداروشکر نشد 

مونده ظرفارو بچینم تو ظرفشویی هر بار مال یه کابینتو بشوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه من زيادكارنداره ولي وقتي ميبينم همه كاراشونوانجام دادن استرس ميگيرم كه من هيچكاري نكردم

خونه که مرتب و تمیز باشه دیگه کاری نداره که عزیزم استرس نگیر 

من همه چیم به هم ریخته بود این اخرا

منم از اولش ذاتا زندگی مینیمالیستی دارم😌

چقدر خوب. به نظرم خیلی خوبه که از اول آدم این اصل خوب رو رعایت کنه تا زندگیش پر از خرت و پرت های بلااستفاده نشه. البته منم از این به بعد رعایت میکنم ولی بازم هر ازگاهی تخطی میکنم.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
آفرین خانوووم خانوما منکه دیشب تا ساعت یک تونستم دو تا کابینت دیگه رو بسته بندی کنم. یه راهکار خیل ...

راهکار خوبیه . مرسی که اصلا این تاپیک رو ایجاد کردی

منم دیشب یه راهکار بکار بردم . من پشت آینه دراورم یه کمد دارم که لوازم آرایش و لوسیون ها و لاک ها و.. رو داخلش چیدم . قاعدتا خیلی چیزا همه داریم که مدت ها استفاده نکردیم. خب یه سری ها رو جوری دسته بندی کردم که بیشتر به چشم بیان و استفاده بشن. مثلا لاک ها رو روی طیف رنگشون پشت سر هم چیدم . 

اما یه سری چیزا رو واقعا شک دارم استفاده کنم یا نه . مثلا دو تا صابون دارم که هنوز استفاده نشدن ولی مطمئن هم نیستم که نمیخوامشون . در واقع یا باید یه استفاده دیگه ای ازشون بکنم(مثلا رنده کنم و بذارم تو دستشویی به عنوان بوگیر) یا اینکه بدم به کسی دیگه که استفاده کنه. اینجور موارد رو روی یه کاغذ نوشتم.

این کاغذ قراره روش تمااام موارد این مدلی که توی خونه دارم روش ثبت بشه و هر یک ماه یه نگاه بهش بندازم ببینم استفاده دیگه ای میشه کرد یا نه و یا اینکه واقعا استفاده نمیشن؟ یا مثلا در موقعیتی مثل اعلام نیاز یه نفر دیگه بهش هدیه کنم. قبول کنید یه سری خرت و پرت ها مثل صابون و لوسیون و سبد پلاستیکی و اینا رو نمیشه داد به نیازمند

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
خونه که مرتب و تمیز باشه دیگه کاری نداره که عزیزم استرس نگیر  من همه چیم به هم ریخته بود این ا ...

مرتبه همه چيم حتي داخل كابينتارم يه ماه پيش تميزكردم كاري نداره ولي استرس گرفتم بدجوري

چقدر خوب. به نظرم خیلی خوبه که از اول آدم این اصل خوب رو رعایت کنه تا زندگیش پر از خرت و پرت های بلا ...

آره همیشه وسیله های اضافی اذیتم میکنه 

تند تند توی کیفم و کشوها و کمد مرتب میکنم تا هرچی که اضافیه دور بریزم 

لباسامم همینطور لباسی که بهش حس خوب ندارم یا نمیپوشمش میدم بیرون 

البته الان دیگه خرید اضافی‌نمیکنم چیزی که واقعا به دلم بشینه میخرم فقط 

استارتر تاپیکت بی نظیره.....

مادرشوهر من دقیقا همه قوانین رو اجرا میکنه.

بااینکه پولداره ولی اصلا وسیله زیادی نمیخره.اگرم بگیره چیزی فقط کیفیت عالی عالی حتی یک شیشه مربا.

همیشه خونشون تمیزه چون تقریبا هردوهفته یا یک ماه یک بار کمدا رو باز میکنه هر چیز اضافه باشه میریزه بیرون.حتی بار بالش هاشو میریزه بیرون و جدید میزاره.هرکاری رو تو همون لحظه انجام میده .هم خودش هم دختراش که توی خونش کار انجام میدن مثلا نمیزارن ظرفای ناهار تا شام بمونه‌ و ...کلی چیزای دیگه.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

فقط یک نظر دارم بیاین قرص های اضافی رو هم رد کنیم من که خیلی دارم حتی نمیدونم برای چه چیزی هستن!🌼😥😥😥

استارتر تاپیکت بی نظیره..... مادرشوهر من دقیقا همه قوانین رو اجرا میکنه. بااینکه پولداره ولی اصلا ...

اها بعد جالب یک چیز دیگه خونشون پرجمعیته ۶ تا بچه داره و کلی نوه.ولی هرکدوم از خواهرشوهرام بیاد خونشون با بچه هاشون حتی حق نداره شب یک تیکه از وسیله هارو خونه اونا جا بزاره.حتی یک اسباب بازی.

چیزایی که مادرشوهرم مال کسی باشه میبره کمد پایین جای راه پله صاحبش پیدا نشه میندازه بیرون.اینقدر خطری!!

اگه مهمونی خونشون باشن و غذا اضافه بیاد غذاهارو هم سریع رد میکنن به بچه ها تو خونش نمونه.شیرینی هم همینطور.

و یا حتی شیشه نوشابه!اگه اضافه بیاد نباید تو خونش بمونه.

یخچال فریزرش خیییلی تمییییزه.حتی بااینکه جاش کمه از مال من که دونفریم خیلی تمیز تره و کلی جای اضافی داره.

استارتر تاپیکت بی نظیره..... مادرشوهر من دقیقا همه قوانین رو اجرا میکنه. بااینکه پولداره ولی اصلا ...

بیشتر از کاراش بگو عزیزم.چه باسلیقه و مینیمال هستن ایشون.

این نیز بگذرد...                                                       
اگر میتونستم حساب کابینتا روبرسم خیلی خوب میشد کلشو بریزم کف اشپزخونه اضافیا رد لازما مرتب چیده شن ...

استراحت کن عزیزم کار همیششششه هست کابینتا فرار نمیکنن

سلامتیت واجبههه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵