2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738750 بازدید | 44705 پست

من الان داشتم  کمد  خوراکی های اشپزخونه رو مرتب میکردم ولی اصلا مرتب نمیشه اونجور که میخوام البته بانکه های که دارم دلمو زده کاش  مدل بهتری گرفته بودم 😐  جمع و جور تر 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من الان داشتم  کمد  خوراکی های اشپزخونه رو مرتب میکردم ولی اصلا مرتب نمیشه اونجور که ...

حتما از هرخوراکی زیاد دارین از این به بعد کمتر خرید کنید ک جا به جا کردنش راحت باشه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزانم بنظرتون این کیفو رد کنم بره؟ اگه دقت کنید ازقسمت بالاش همش جلو هم پشتش داره پوست میندازه و ...

منم یکی اینطوری دارم یه بارم بیشتر استفاده نشده فقط رنگش با مال شما فرق میکنه گذاشتم دیوار ولی فروش نرفت😄 تا عید اگه فروش نره میزارم دم‌در بزار هرکی خواس برداره

حتما از هرخوراکی زیاد دارین از این به بعد کمتر خرید کنید ک جا به جا کردنش راحت باشه

تا جای ممکن کم خرید میکنم ولی گاهی همسرم زیاد خرید میکنه مخصوصا حبوبات و اینجور چیزا که سنگین هست چون خیلی وقت ها میشه خونه نیست یا مسافرت هست نخواد من برم خرید زیاد میکنه 😑😐هرچی  جابجا کردم مرتب نشد 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
به نظرم کیف پول بهتره کارت ها و پول ها رو مرتب توش بذاری من جایی میرم بعضی ها از جیب مانتو پول یا کا ...

من گذاشتم خروجی این واسه اوائل نامزدیمون هست یکی خیلی فضا آشغال میکنه تو کیفم هم چرک مرده شده بود

اگر مسافرت عید چیز جمع و جور دیدم چشمم گرفت جایگزین میکنم فعلا وسایل گذاشتم زیپ مخفی کیفم

شما ها ویترین یا بوفه هم دارید که کلی ظروف کریستال و برنجی توش باشه

آره من یهبوفه جمع و جور دارم ولی برای من کارآمد داره ظروف دکوری و پذیرایی که کابینتام جا نداره رو گذاشتم توش انشاالله خونه خریدنی میذارمش خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من گذاشتم خروجی این واسه اوائل نامزدیمون هست یکی خیلی فضا آشغال میکنه تو کیفم هم چرک مرده شده بود ا ...

اره این بزرگه یکی جمع و جور باشه خیلی شیک و قشنگه

منم یکی اینطوری دارم یه بارم بیشتر استفاده نشده فقط رنگش با مال شما فرق میکنه گذاشتم دیوار ولی فروش ...

عزیزم من کلی اثاث خونه و کفش و لباس نو گذاشنم دیوار ولی این دیوار دیکه دیوار سالهای قبل نیست😁

نردم پول خرید ندارن فقط یه مشت مزاحم مردم ازار پیام میدن

تصمیم گرفتم دیگه هیچ وقت دیوار اگهی نزارم

من یه کیف کوچک مشکی دارم واسه خرید سرکوچه و خیابون استفاده می کنم  دو تا جای کوچیک داره تو یکیش گوشیمو میزارم تو اون یکی کارت  بانکی و کلید منزل 

در باقی موارد کیف پول استفاده نمیکنم 

توی کیفم یه بسته دستمال کاغذی 

کلید منزل 

کارت‌های بانکی 

یه مقدار پول نقد 

گوشی 

دو تا شکلات و یه دونه بیسکوییت کوچیک برا وقتی که دخترم بهونه میگیره معمولا تو کیفمه 

سه تا تابلو گل که تو کمد دیواری خاک میخورد +این که مادرشوهرم خرید واسه بچه هام دو روزه خرابش کردن

وای این حیفه اسپیکره حداقل بده درست کنن😂

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
موافقم به نظرم دو روز آخر هفته اختصاص بدیم به این موضوع. راستی بچه ها شما بیرون می رید تو کیف هاتو ...

اگه کوچولوم همراهم باشه یه دست لباس با کیف پولم که کارت و گاهی پول نقد داخلشه و یه بسته دستمال جیبی.

بچه م همراهم نباشه فقط کیف پول دستیم و گوشیم .

❌لایک❌
عزیزانم بنظرتون این کیفو رد کنم بره؟ اگه دقت کنید ازقسمت بالاش همش جلو هم پشتش داره پوست میندازه و ...

حبف خودتی گلی رد کن بره

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم