2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739023 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای پیکنیک یه سری ظرف استیل دارم کاسه هامم ملامینه هیچیشون نمیشه به تعداد هم خریدم نه بیشتر 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من برای پیکنیک یه سری ظرف استیل دارم کاسه هامم ملامینه هیچیشون نمیشه به تعداد هم خریدم نه بیشتر  ...

منم کاسه استیل ۶ تا وپیش دستی استیل ۶ تا دارم.گاهی پیش دستی هاش با خودم می برم.

کلا ملامین واستیل برای پیک نیک ومسافرت های چند روزه مناسبه چون هم سبک هم نمی شکنه.من الان دوتا پلوخوری چینی می برم ولی همونم سبدم سنگین می کنه.

شادی صدام کنید
توی کیف بیرونم یه کلید+یه عینک+کیف پول +اسپری ضدعفونی به نظرتون کیف پول ضرورت داره توی کیف بیرون یا ...

به نظرم کیف پول بهتره کارت ها و پول ها رو مرتب توش بذاری من جایی میرم بعضی ها از جیب مانتو پول یا کارت میدن ولی اونایی ک از کیف پول درمیارن باکلاس بنظر میان🤣

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎