2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734958 بازدید | 44643 پست
من امروز تخت پسرمو باز کردیم و اتاق خوابشو دارم جمع میکنم به امید خدا کم کم باید وسایلمونو جمع کنیم ...

ان شا االله بسلامتی .اسباب کشی با بچه کوچیک سخته اما یه خوبی داره اینه که کلی وسیله اضافی بیدا میشه

اگرشیشه خالی سس و.مربا دارید اینجا بدرد میخوره میتونید روی همه هم یه تزیین ساده و زیبا انجام بدید یک ...

اره دارم شيشه خالي .ماشاالله به خودم كه بلدنيستم ازاون كارا  .ولي سعي ميكنم يكاريش بكنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره به قول دوستمون بذارین توی شیشه هایی که خالی شده.میشه شیشه ها رو دکوباز کنید که خوشگل هم بشه

اره عزيزم بايداونطوري كنم .البته بايدازيه نفربراي تزئينش كمك بگيرم

با اجازه استارتر اینجا یه بیج اینستا گذاشتم در مورد مینیمالیست.

دیروز رفاه رفتیم و من هوس کردم یه چیزی واسه خونه بردارم.خیلی بالا بایین کردم که بخرمش یا نه.گرون هم نبود اما بالاخره یه چیز اضافه بود.همش با خوذم فکرکردم لازمم میشه یا نه.چند بار رفتم سراغش باز برگشتم.اخرش دیدم زیاد ضروری نیست و جزو اقلام خیلی ضروری نیست و بیشتر تزیینیه.نخریدمش.الان یه حس خوب دارم.  

اسباب بازیا هم دارن کم میشن.هنوز که بچم نفهمیده چیزی کم شده یا نه  

راستی خانوماا من یه مشکلی دارم گفتم اینجا بگم شاید یکی تجربه داشت و کمکم کنه.من مرتب درگیرم.روزا کارای خونه و بچه ها هست.نمیتونم بین کار خونه و خودم و بچه هام تعادل برقرار کنم همش یه جای کار میلنگه.مثلا یه روز خونه تمیزه من نامرتب.یه روز من مرتبم خونه نامرتب.یه روز غذا مفصله اما خودم خسته.یه روز دختر 10 ماهم گریه میکنه بسرم میگه باهاش بازی کنم.یه روز به هر دوتا بچم میرسم ولی غذا خوب درنمیاد.نمیدونم.....همه چی باهم نمیشه 

راستی خانوماا من یه مشکلی دارم گفتم اینجا بگم شاید یکی تجربه داشت و کمکم کنه.من مرتب درگیرم.روزا کار ...

نگران نباشید و حرص نخورید.منم همینطور بودم تا بچه کوچیک یکم بقول معروف از آب و گل دربیاد و باهم شروع به بازی کنند وضع همینطوره.بنظرم ضعف بعد زایمان هم طول داره تا کم بشه.یعنی من که اینطوری بودم ولی ان شا..کوچولوت تا بهار یکسالش میشه فصل زمستون هم میگذره و خودت تواناتر میشی.

شاغلین؟

این نیز بگذرد...                                                       
منم بلدنيستم كارهنري.احتمالا برم ازاون شيشه خوشگلابخرم روشون گل گليه

بنظرم یه بسته برچسب حتی از این بچه گونه گوگولیا بگیر روشونبچسبون.

یا شابلون بگیر و رنگ اکرلیک مثلا فقط قرمز با شابلون رو شیشه ها طرح بنداز.

کاش نزدیک هم بودیم براتون انجام میددادم

این نیز بگذرد...                                                       
بنظرم یه بسته برچسب حتی از این بچه گونه گوگولیا بگیر روشونبچسبون. یا شابلون بگیر و رنگ اکرلیک مثلا ...

مرسي عزيزم.پس برچسب ميگيرم.اي جونم همين كه گفتين انگارانجام دادين ازحرفتون انرژي گرفتم وحس خوبي بهم دست دادممنون گلم.

2810