2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739474 بازدید | 44712 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساده ساده س. برند mgs   دستی ۳۳۰ خریدم از این گرونتر و ارزونترم داشت من بودجه م همینقدر بود

چقدر خوشکله 

خیلی هم عالی 

منم باید بخرم چون برای جهیزیه ام از بقیه جنس ها خریدم دسته هاشون یا جدا شد یا شکست یا کدر شدن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چادر عقد بذاریم خروجی ؟یادگاری نگه نداریم؟

من یادگاری های خیلی کمی دارم تو خونه م.

البته قبلنا وابستگی م بیشتر بود. یکی از دوستای دبیرستانم که خیلییی با هم صمیمی بودیم از چهره م یه نقاشی خیلی حرفه ای کشیده بود. مدتها اون رو قاب کرده رو دیوار اتاقم داشتم. حتی بعد ازدواج. بعد یه مدت قابش رو جدا کردم و فقط نقاشی رو زدم تو دیوار کمدم. چون دوستم سالهاست مهاجرت کرده اینجوری دلتنگیمو کم میکردم. هر بار در کمد باز میشد و امضاشو میدیدم حالم خوب میشد. دیگه امسال نقاشی رو هم گذاشتم خروجی و الان عکسش رو تو گوشیم دارم. هر از گاهی نگاه میکنم عکس نقاشی رو. برای من بیشتر از ده سال طول کشید تا دل بکنم از اون نقاشی.

خیلی پروسه ی طولانی هست و البته دلبخواهی.

شاید برای دیگران خارج کردن یادگاریها یه جور خیانت باشه. برای من نه. برای من آزاد کردن خودم از بند اشیاس. دوستم همیشه تو دل من هست. هر جای دنیا که باشه.یه کاغذ نمیتونه حس من رو کمتر یا بیشتر کنه. این مدل فکری الان منه.

چقدر خوشکله  خیلی هم عالی  منم باید بخرم چون برای جهیزیه ام از بقیه جنس ها خریدم دسته ها ...

ممنون عزیزم.

این مغازه کلا قیمتاش مناسبه و جنسشم با کیفیت. معمولا از اینجا خرید میکنم. کارد و چنگالها تا دستی ۵۰۰ تومن هم بود😶

من برای جهیزیه م سرویس استیل گرفتم.

یه سرویس ۶ نفره دسته پلاستیکی هم برای روزمره. ولی بعد چند سال خیلی کدر و خش دار شدن و گذاشتم خروجی.

الان از قاشق و چنگال و کارد و اینها اندازه یه سرویس ۶ نفره وسطه. بقیه ش جمعه برای مهمونی.

من اومدم به خونه جدید و دیوارهارو گفتم رنگ سفید ساده یه دست کنن،اصلا خوشم نمیاد دیوار اتاقارو یکی صورتی میکنن یکی ابی ،و یا حال رو کاغذ دیواری طلایی و قهوه ای...(البته این سلیقه منه شاید کسی دوستداشته باشه)

هیچ تابلو و قابی به دیوار نزدم دوست دارم دیوارا مینیمال وخالی باشن

فقط یه عکس شاسی دونفره داریم که اونو شاید بزنم به دیوار راه رو

بقیه جاها خالیه حتی ساعت خوشم نمیاد به دیوار

ساعت‌و بردم باغ😬

تو هرچی مینیمال باشم ولی تو لباس هنوز نتونستم به اون صورت،خروجیم بشدت زیاده یعنی هرماهی یک الی دو پل ...

منم همین طوربودم ولی دیدم کسانی هستن لباس نامناسب میپوشن و تو زمستان گرم نیستن بخشیدمشون هم من راحت باشم فضای بیشتر داشته باشم هم آنها لباس مناسب داشته باشن

تو هرچی مینیمال باشم ولی تو لباس هنوز نتونستم به اون صورت،خروجیم بشدت زیاده یعنی هرماهی یک الی دو پل ...

خسته نباشی گلم.. منم در همه زمینه ها مینیمال هستم جز پوشاک مخصوصا مانتو و پالتو و شلوار جین .. ب نظر من جلو چشم نزار همه رو... بزار بالای کمد . ماهی ی بار جابجاشون کن 

خودمم همین کارو کردم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

[QUOTE=274573658]بنظرم بذارین خروجی  من برای خودمو چند وقته گذاشتم تو دیوار هنوز فروش نرفته [/QUOTEاز بعد عقدم تا حالا کردمش چادر نماز باهاش نماز می خونم ولی حس می کنم دیگه کهنه شده نهایت یکسال دیگه ازش استفاده کنم.باشه سعی می کنم بعدش بذارم خروجی.

شادی صدام کنید
من اومدم به خونه جدید و دیوارهارو گفتم رنگ سفید ساده یه دست کنن،اصلا خوشم نمیاد دیوار اتاقارو یکی صو ...

منم دیوارهای هر کدوم یک رنگ وکاغذ دیواری نمی پسندم با احترام به عزیرانی که خونشون این شکلی.متاسفانه دیوار پشت تی وی خودمون سبز خیلییییییی کمرنگ.خیلی تو ذوق نمی زنه.

شادی صدام کنید

من همسرم یه اخلاق نمی دونم بگم خوب یا بدی که دارند این که خیلی به کارهای خونه علاقه داره.سر همینم به مشکل بر می خوریم.خونه قبلی خواستیم‌کمد دیواری بزنیم رفتیم چوب انتخاب کنیم من گفتم سفید ایشون گفتند قهوه ای.در نهایت حرف من شد.

این خونه که اومدیم بدون اینکه به من بگه کمد جلوی در قهوه ای زد یعنی هر بار می بینمش آه از نهادم در میاد.

دیگه این تعمیم بدید به همه چیز خونه داری من.

شادی صدام کنید
من همسرم یه اخلاق نمی دونم بگم خوب یا بدی که دارند این که خیلی به کارهای خونه علاقه داره.سر همینم به ...

نه من ک دوس ندارم مرد توی دیزاین و چیدمان خونه نظر بده.. خانم هس ک میخاد بیشتر توی خونه باشه . و دیزاین و دکوراسیون باید به سلیقه خانم باشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰