2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44705 پست
تو مبحث لباس که دوستان صفحات قبل گفتند من واقعا لباس هایی داشتم و دارم که انقدر کاربردی بودند که مدت ...

ولی لباس هایی داشتم ودارم که هربار از کمد در میارم جفت وجور نمیشه که نمیشه.البته من در زمینه پوشاک و اضافه وزن فریب جامعه خوردم.مثلا می دیدم خانم ها هی جدید می خرند منم یه مدت افتادم به خرید کردن زیاد که حداقل در مورد من اینجوری کیفیت خریدهام اومد پایین کمدها پر لباس بی مصرف وهزینه ای که هدر رفته.

شادی صدام کنید

ظروف سفالی آبی گذاشتم کمدا واسه فروش کاش میشد از دستش خلاص شد

یه سرویس شش نفره چینی هم واسه جهیزیه ام بود گذاشتم واسه فروش  سیزده سال تمام تو کابینت خاک خورد چون مهمونام اکثرا بالای شش نفر میشد و هیچ وقت نشد که استفاده اش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا از مانتوهای گذاشتم خروجی یکیش که خرید بی فکر بود وقتی میپوشیدم اصلا راحت نبودم و عصبی میشدم فقط واسه اینکه بابتش زیاد پول دادم استفاده می‌کردم دیگه وقتش بود قیدش بزنم 

یکی دیگه از مانتوهامم طرح سنتی کارشده پشت کمرش و جیبش که الان با سلیقه ام هم خونی نداره و مانتو تک رنگ و ساده میپوشم فقط 

یه شلوار لی کاغذی هم رنگش آبی روشن هست که من چون ران پاهام تپل هست پوشیدنش اذیتم میکنه قید اینم زدم

من لباس زیاد ندارم ولی دلم به حال شما که میگید لباسهاتون زیاده کلافه هستید میسوزه واقعا میدونم چقدر سخته پول و وقتت هدر بدی الان نتونی دل بکنی 

این کیف چند روز پیش در موردش گفتم که هم‌ کوچیکه هم زیپ نداره یه بار هم استفاده نکردم می ره خروجی.موجودی کیف هام الان شد ۴ تا .یه اداری،یه رسمی،یه مجلسی ،یه اسپرت ویه کوله پشتی که اعصای دستمه

شادی صدام کنید
این تنگ ماهی برای خیلی سال پیش هست که هرسال ماهی میذاشتم واسه هفت سین از امسال قصد دارم هیچ سالی ما ...

اگه احیانا بچه ها اصرار کردند خواستید ماهی بخرید مدلی بخرید که کاربرد دیگه ای هم داشته باشه ما یه گلدون بلند استوانه ای داریم وقت هایی دیگه توش گل می ذاریم عیدها ماهی می ذاریم.

شادی صدام کنید
اگه احیانا بچه ها اصرار کردند خواستید ماهی بخرید مدلی بخرید که کاربرد دیگه ای هم داشته باشه ما یه گل ...

از این ظرف  مخصوص یخ هست اینو فعلا نگه داشتم اگر بچه هام ایراد گرفتن و تونستم راضیشون کنم از این ژله ای ها که میندازی آب بزرگ میشه میشه شکل ماهی واسشون بگیرم اگرم موفق نشدم راضیشون کنم دوتا کوچیک میخرم براشون بندازم توی همین ظرف 

از این استوانه ای ها هم داشتم گل تزئنس به مناسبت کادو سالگرد شوهرم گرفته بود که اونم خیلی  اگرم وقت پیش گذاشتم خروجی

این چادر واسه عقدم هست تمام این مدت باهاش نماز خوندم ولی به خاطر اینکه سُر هست گذاشتم خروجی

یه چادر رنگی هم دارم واسه مهمان که با همون چادر مهمان  خودمم نماز میخونم 

البته فقط مادرهمسرم و مامانم این سیزده سال با چادر مهمان وقتهایی که خونمون بودن نماز خوندن بقیه مهمانهام توی این سیزده سال که مهمون دعوت کردم نماز نمیخونن 

این چادر واسه عقدم هست تمام این مدت باهاش نماز خوندم ولی به خاطر اینکه سُر هست گذاشتم خروجی یه چادر ...

من چادر عقدم چادر عقد مامانم بود😍

بعد یه مدت دیدم اضافیه تو خونه م چون تور و نازک بود‌. چون یادگار عقد خودشون بود نمیشد بذارم خروجی یا بدم به کسی. بردمش برای خودشون .

چند تا چادر رنگی اضافه هم داشتم. بعلاوه یه چادر مشکی که سوغاتی بود. من چادر سرم نمیکنم . همه رو دادم به مامان.

الان دو تا چادر و دو تا سجاده داریم کلا.

مامانم از ترمه های عروسیشون یه تکه به من دادن و یه تکه به خواهرم به عنوان یادگاری. مخمل قرمز هست خیلی زیبا😍 و روش با نخ نقره ای کار شده. 

اون رو نگه داشتم یادگاری. 

برای جهیزیه م هم سه تکه رومیزی پته دوختن. خیلی خیلی قشنگه. میدونم کلی زمان گذاشتن براش.

چیدمان خونه م میشه گفت مدرنه و نمیشه اونا رو استفاده کنم به عنوان رومیزی.

اینهارو با اون ترمه گذاشتم تو یه ساک تو کمد بالا. هر از گاهی برای سفره عید یا یلدا استفاده میکنم.

ترمه هایی که برای جهیزیه م خریده بودن رو هم چند سال پیش دادم به خود مامانم. میشد به قیمت بالا بفروشم اما اگر مامان میفهمیدن ناراحت میشدن. حداقل اینجوری از خونه خارج شدن. اگر الان بود میفروختم و هیچی به مامانم نمیگفتم.

سبک زندگی مون چند ماهیه عوض شده و مهمون بیشتر داریم واسه همین تعداد وسایل پذیرایی رو دارم سعی میکنم ...

مبارکتون باشه 

لطف میکنید اگه مغدوره عکس چاقو استیل هاتو بزاری اینترنتی باشه هم اشکال نداره و قیمتش 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر