2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739623 بازدید | 44717 پست
نه من ک دوس ندارم مرد توی دیزاین و چیدمان خونه نظر بده.. خانم هس ک میخاد بیشتر توی خونه باشه . و دیز ...

دقیقا زمان نامزدیمون موقع ساخت خونه شوهر من همین حرف رو میزد میگفت زن ۲۴ ساعت توی خونه هست باید کل وسایل و اینا به سلیقه خانوم خونه باشه منو برای همه وسایل خونه اعم از شیر های آب+کاشی های خونه +درب کمد کابینت هر چیزی فکرش کنی منو برای خرید همراه خودش برد بهم میگفت فقط واسه مصالح ساختمانی نبردمت که اونم بابات گاراژ مصالح ساختمانی داره وگرنه همونام میبردمت😅😅

ولی خب منم سلیقه چرتی داشتم اونموقع🤦‍♀️حساب کن سنم آخرای شانزده سال بود اینترنت اینام در دسترس نبود مثل الان هزار مدل ببینی فکرت باز بشه خلاصه همین که واسم ارزش قائل میشد به انتخابام احترام میذاشت خیلی واسم ارزشمنده 

دایی شوهرم واسه خرید فرش تلوزیون تخت و کمد بچه و خیلی چیزای دیگه زنش رو نبرد خودش با دوستاش میرفت میخرید میاورد همیشه هم زنش قهر می‌کرد و دعواها داشتن این چیزا رو میدیدم میگفتم خداروشکر اخلاقت به داییت نبرده 

حلال زاده هیچ وقت به داییش نمیره 😂😂الکی ضرب المثل ازخودشون در میارن😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه تمیز و مرتب 👏👏 فنجون های چایی نعلبکی نداره؟ استکان های چایی منم در اثر شکستن توی مهمانی‌ها لن ...

چرا همشون نعلبکی داره ولی فقط دو دستشو نگه داشتم نعلبکی هاشو که تو طبقه دوم سمت چپ اخر گذاشتم (داخل عکس) و نعبلکیهای سه دست دیگه رو جمع کردم با کارتنش کذاشتم انباری

منم حیفم میومد چینیامو استفاده کنم ولی به حرف دوستان اینجا و مامانم گوش دادم و دیگه نرفتم استکان چای ویژه مهمونیهای شلوغ نخریدم😁

همینا شکست بازمیرم جایگزین میکنم بقول شما

سلام به همگی.  منم در حال انجام کار هستم ها. کلا بهمن ماه برا رفع انباشتگی بوده همیشه ببخشید ...

ممنون دوست عزیز،فقط متوجه نشدم بنظرتون استیل خوبه؟!منم خیلی اهل مهمون زیاد و اینا نیستم 

ساده ساده س. برند mgs   دستی ۳۳۰ خریدم از این گرونتر و ارزونترم داشت من بودجه م همینقدر بود

چقدر خوشگل و مینیمال هستن 😍👌 اینا فکر کنم عمری باشن دیگه نه میشکنه نه کثیفی جمع میشه تو دسته هاش

چقدر خوشکله  خیلی هم عالی  منم باید بخرم چون برای جهیزیه ام از بقیه جنس ها خریدم دسته ها ...

مال جهیزیه من دسته پلاستیکی ترامونتینا هست الان سه ساله مرتبه روز تو ماشین ظرف شویی هیچی شوند نشده و خیلی تیز هستن این دسته استیل ها تیز نیستن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم