2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

44 بازدید | 6 پست

خیلی ناراحتن بخاطر مقایسه شدن و مسخره کردنم😭😭

خاله هام و مامان بزرگم همش مسخرم میکنن چون دماغ بزرگی دارم.

همیشه منو با دختردایی م مقایسه میکنن همیشه دخترداییمو بیشتر از من دوست دارن دختردایی م هم پوستش یکم سیاهه ولی دماغش یه کوچولو به عملی ها میخوره من کلاس هفتمم و دخترداییم هشتم .

نمیتونم با مامانم درد و دل کنم چون همیشه طرف اینا رو میگیره😭😭 شاید بگید فراموش کن یا برات مهم نباشه ولی نمیتونم همیشه دوست داشتم بجای دختردایییم بودم خاله های خوب و مادربزرگ خوب.

بچه ها شما اصلا نمی‌تونید منو درک کنید که چی میگم. همیشه میرم جلو آینده به خودن میگم چرا انقدر زشتم چی میشد خوشگل بودم؟ چی میشد یه زندگی بهتر داشتم؟؟؟😭😭😭

نظرسنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دماغم بزرگ بود خیلی

تو مدرسه اشکمو در میاوردن

به لطف خدا دماغم انقدر میزون شد 

بدون عمل

که گاهی یه عده میگن کجا عمل کردی

بخدا شاید فکر کنید دروغ میگم

من از شدت گریه گیره لباس میزدم ب دماغم

کمی دچار خستگی مفرط

وقتی اینجوری میگن دیگه باهاشون هم کلام نشومگه همه چیز آدم و زیبایی هاش به دماغه؟؟؟؟مهم نباشه واست

بابا مامانم نمیزاره نمیخوام برم خونه شون مامانم نمیزاره بهشم میگم

ادمهای،سمی اعتماد به نفستو میگیرن دماغ با عمل درست میشه ولی،سیاهی،سفید نمیشه

میدونی چیه نمیتونم دلم میخواد مثل بقیه بچه ها به منم توجه کنن این از مامانم این از خاله هام اینم از مادربزرگم هیچکسو ندارم