2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739446 بازدید | 44710 پست

من یه دوست دارم واقعا الگوئه ده سال پیشا خونه عوض کردنی گفت جام کوچک شده منم حداقل برنامه دارم ده سال تو این خونه بمونم خیلی راحت یکی از پاتختیاشو گذاشت دم در

کمدها همه خلوت حتی بعضی طبقات کلا خالی کابینت ها همین طور

از طرفیم همه چیز داره همه چیزم نو و تمیز

خونه هامونم هم متراژه

نشون میده مشکل منم والا میشه مثل اون همیشه شیک بود 

خونشم هم که همیشه برق میزنه تازه اون کارمند من خانه دار

🧡 
خدایی یه سرویس دیگه خیلی کمه  من که جهازم خیلی خیلی کم بود و سبک حتی خیلی چیزا نداشتم دو دست &n ...

بستگی داره سرویسشون چند تا قابلمه داشته باشه.

من اگر بخوام الان بخرم دو تا سایز بزرگ برای مهمون میگیرم.

دو تا استیل روزمره و دو تا چدن روزمره

یعنی کلا شش تا قابلمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاکسازی این هفته ام شامل یه سرویس قابلمه تفلون که 4 سال ازش استفاده کردم و دیگه خط افتاده بود و قابل استفاده نبود، یه ماسک صورت، یه پیش دستی لپ پر هم داشتم که انداختم دور، یه ماهیتابه، یه کیف.

یه سری پالتو و لباس هم گذاشتم بدم به خیریه

تو هرچی مینیمال باشم ولی تو لباس هنوز نتونستم به اون صورت،خروجیم بشدت زیاده یعنی هرماهی یک الی دو پل ...

ماهیانه یا فصلی کمد کپسولی بچینید بقیه اش رو از جلو چشم بردارید خودتون رو به چالش بکشید تو یه دوره سه ماهه یا شش ماهه ورودیتون رو به صفر برسونید سپس بر حسب نیاز خرید کنید 

من خروجی خاصی نداشتم و کا ر خاصی هم نکردم 

ولی دیروز همسرم از مغازه دوستش دو تا سرویس آرکوپال سفید ساده ( مینی‌مالیست پسند) آورده بود 

خداروشکر سر خود  نخریده بود همینجوری آورده بود اگه پسندیدم بردارم بعد بره پرداخت کنه 

منم هرچی فکرش کردم دیدم بشقابهای قبلیمو طرحش و گلش رو خیلی دوست دارم الان فعلا نمیخام بزارمشون خروجی و اومدن ظرفهای جدید یعنی انباشتگی بیشتر 

پس  با وجود اصرار فراوان همسرم و خواهرام که مهمونم بودن سر سختانه مخالفت کردم 

زورم به وسیله های که دارم نمی‌رسه بزارم خروجی پس جلوی ورودی ها رو میگیرم😂😁

مینی‌مالیست های حرفه ای عزیز بیاید منو راهنمایی کنید ممنون میشم  خونه ما نقشه س یه شکلیه که فض ...

عزیزم اگر قرار نیست تو این خونه بمونین یه کمی تحمل کن. اگر میدونی متراژ خونه بعدی چقدره با توجه به اون پاکسازی کن یا نگه دار. اگر نه صبر کن تا بری اون خونه. شاید اونجا نظرت عوض شد و مبلها مناسب خونه بودن.

سلام به همگی.  منم در حال انجام کار هستم ها. کلا بهمن ماه برا رفع انباشتگی بوده همیشه ببخشید ...

بله درسته. کاملا به شرایط زندگی شخص برمیگرده. به اینکه مهمون کم دارن یا زیاد . پذیرایی شون چند مدل غذاس یا یه مدل.

من هنوز دو تا قابلمه سایز ۲۰ برای روزمره م کافیه. نهایتا یکی هم برای سبزیجات آبپز یا استفاده دیگه.

ولی اگر کسی مثلا خوراکش خیلی بیشتره خب شاید سایز بزرگتر لازم بشه.

نظرم اینه که یه سرویس تهیه کنن و بعدا به تناسب نیازشون باز هم خرید کنن . 

البته اگر همسرشون همراه هستن در این قضیه

تخته پلاستیکی سبزیجات رفت خروجی تخته چوبی نو جایگزین شد.

مامان من سه تا تخته داشتن

یه شیشه ای

یه چوبی 

یه پلاستیکی

یه روز بهشون گفتم چرا اینهمه دارین آخه

گفتن اگر یه وقت کسی اومد و چند تا تخته لازم شد چی؟

قیافه من فقط اون لحظه😒

بعد کلی اصرار من، تخته شیشه ای رو گذاشتن خروجی چون اصلا استفاده نداشت و چاقو روش صدای گوشخراشی می داد.

بچه ها دیشب گفتم همسرم تی شرت خریده برام واقعا خوشگل وخوش رنگ ولی اخرشب که فکر کردم می بینم نیاز نداشتم تا اخر بهار با همین سه تا تی شرتی که دارم کارم راه می افته.بعدشم که زایمان کنم خوب مهمون میاد ومیره قصد داشتم پیراهن بلند جلو دکمه دار بگیرم یکی دو دست که هم زمان شیردهی راحت باشم هم زمانی که مهمان آقا اومد نخوام تند تند لباس عوض کنم.خلاصه اینکه تازگیا با عنوان هدیه وکادو حتی از طرف همسرم باشه میونه خوبی ندارم حتی اگه اون کادو ظرف باشه که خیلی دوست دارم.در حال حاضر ترجیح ام برای کادو دادن وکادو گرفتن وجه نقد هر چند در حد خیلی کم.

شادی صدام کنید

تو مبحث لباس که دوستان صفحات قبل گفتند من واقعا لباس هایی داشتم و دارم که انقدر کاربردی بودند که مدتها پوشیدم وتکراری بودنش برام مهم نیست مثلا یه سارافن داشتم جنس اش عالی بود چه مهمونی چه مسافرت من از دغدغه چی بپوشم راحت کرده بود راحت ست می شد،تو تنم باهاش راحت بودم،پوشش برای من خوب بود،با شومیز وگپ های مختلف هم ست می شد.از این لباس ها کاربردی چند سری داشتم که عالی بودند.بازخورد مثبتی هم داشتند.

شادی صدام کنید

خروجیهای امروزم زیاد بود و منی که خودم تعجب میکنم

از اینهمه وسیله😒ظرف اورانوسم صفحه های قبل عکس گذاشتم گفتم حبوبات هست داخل ظرفها خوشبختانه با پاکسازیهام یه سری شیشه هام خالی شد و ظرف های اورانس رو خالی کردم توی ظرفهای شیشه ای که حبوبات رو بهشون دید داشته باشم توی عکس فقط یکیش هست چهارتاش رو قبلا رد کردم رفته