2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738210 بازدید | 44695 پست
بچه ها این سبد کوچیک کنار سینک اگه خواستید جدید بخرید استیل بخرید من خودم پلاستیکی ست ابکش ولگن که د ...

دقیقا... هر روز باید با وایتکس بشورم. چون جای لک تفاله چای میمونه تهش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيز دلم اخه من اتاق خودمو واقعا لازم دارم سرويس خوابم و يك سري وسيله دارم كه جا دادم نميتونم ب ...

منم همین مشکل رودارم و برنامه  داریم دوساله از اینجا بریم،با تعویض اتاق ها،،،میز ارایش رو باید رد کنم و یه جمع و جور بگیرم یا فقط آینه.تختم رو هم رد میکنم چون سایز کینگ هست یعنی بزرگترین سایز و ۴ سایز پایین تر میگیرم یعنی کوچکترین سایز که توی اتاق کوچیکه جا بشه. دردسری داریم😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها کل قاشق های من  از دم دستی تا مهمان اینجاست تو اون جاقاشقی سرویس ۱۲ تایی قاشق وچنگال وچاقو وشربت خوری ومربادخوری وچای خوری.کنارش یه گلدون سفید فلزی که توش قاشق وچنگالای وچاقوهای استفاده روزمرمون.بالاتر سرویس چاقو که بعدا می خوام یه سری ایتم هاش منتقل کنم به خونه باغ مثل ساطورش وچاقو تیز کن اش که یکبار هم استفاده نکردیم استندش چندسال پیش گذاشتم خروجی.این طرف تر کف‌گیرها وملاقه ها وانبر سالاد وایندهاست که استفاده می کنم

شادی صدام کنید
تو کابینت بالا میذارم به کابینت بالا دست پسرم نمیرسه پایین ترین کشو مال پسرمه  یه سری ظرف پل ...

اتفاقا یه کابینت ک خروجی آشپزخونس رو اختصاص دادم ب دم دستی بچه ها..ک خراب کاری نکن و نیاز نباشه برن بالای صندلی😵‍💫

ولی اون لیوانی ک هی میشورم و خیس نمیشه هی گذاشت تو کابینت..این مشکلمه..  

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بچه ها کل قاشق های من  از دم دستی تا مهمان اینجاست تو اون جاقاشقی سرویس ۱۲ تایی قاشق وچنگال وچا ...

بچه ها من ۵ ماه درست وحسابی نتونستم خونه را مرتب کنم کشو شاید به چشم تون نامرتب بیاد.

بعد اینکه از این جاقاشقی ها جنس خوب دارم که دو طبقه هم هست اما به نسبت جایی که می گیره برام کاربردی نیست.

گذاشتمش تو پنتری.حالا ادم یه خونه پر کابینت داشته باشه با کشوی هم پهن وعمیق میشه ازش استفاده کرد با فراغ بال چید ولی در حال حاضر با این کشوهای کوچیک ترجیح دادم جمع اش کنم.

شادی صدام کنید