دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این ماگ ها هم به نظرم مال دنیای جدید هستند که به لیست ظروف ما اضافه شدند خودم دوتا بزرگ اش دارم که عکس خودمون روش دو سه بار توش قهوه خوردیم الان چندساله تو کاببنت
بچه ها این سبد کوچیک کنار سینک اگه خواستید جدید بخرید استیل بخرید من خودم پلاستیکی ست ابکش ولگن که دیروز عکس دادم دارم
بعد بگم بهتون زود به زود چرلی ولک می گیره مدام باید بسابم کثیفی خیلی بد نشون میده ولی استیل ها خیلی کثیفی وچربی نشون نمیده سزیع هم با یه سیم کشیدن تمیز میشه
سلام.خوش حالم که به جمعتون پیوستم😍عزیزم انگار داری خونه ی جدیدی که ما گرفتیم رو توضیف میکنی. اشپزخو ...
سلام عزيز دلم اخه من اتاق خودمو واقعا لازم دارم سرويس خوابم و يك سري وسيله دارم كه جا دادم نميتونم با دخترا عوض كنم ولي خيلي اذيتم چون اتاق بزرگي احتياج دارن بلاخره دخترن و دوست دارن اتاقشون قشنگ باشه مثل قبل تخت و باكس و.. رو نياز دارن. تنها راه كه فعلا دارم اينه كه اتاقو امروز رنگ روشن ميزنم و كمي ديوارشو تزيين كنم تا انشالله بتونيم خونه ي بزرگتري بخريم❤️يكي از دوستان پيشنهاد داد حياط خلوتو بندازم رو اتاق دخترا و مسقفش كنم ولي ميترسم كسي بدون حياط خلوت بعدا خونه رو نخره. چون ٤واحدي هستيم و حياط مستقل ديگه أي اون موقع نيست