2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737010 بازدید | 44690 پست
من فعلا اینارو از تو کارتن دراوردم ببینم تا کی میتونم اینجوری تحمل کنم 

دیگ فک‌نکنم بیشتر از این بتونی مرتب کنی خوبه حساس نشو

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما قابله چنتا دارید؟. سبد آبکش چی ،؟ کجا میزاریدشون؟ سفره رو کجا میزارید  وسایل شوینده چ ...

یه ست تفلون یه ست چدن یه ست روحی . تفلون و‌چدن استند دارن جداگونه که خیلی جا گرفته ولی کابینت کمه که بزارم توش . سبد های آبکش تو کابینته. سفره ی مهمون ها تو سبد مسافرتی تو کابینت . سفره دم دستی توی کشوی گازم . وسایل شوینده کنار لباسشویی یه جای خالی هست تو سبد میوه گذاشتم البته دید نداره برای همون سبد جدا نخریدم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
ما هم امروز جاروبرقی خریدیم جاروبرقی قبلی موتورش سالمه ولی درب اش شکسته منتقل میشه به خونه باغ که او ...

مبارک باشه 💝

میشه بپرسم چه مارکی و چه قیمتی گرفتید؟

جاروبرقی منم داره اذیتم میکنه

❌لایک❌
من مزاج شناسی خوندم بپرسین تا کمک کنم

ممنونم گلم 

من چندین ساله به خاطر رژیم ها و سبک زندگی اشتباه حتی زیر نظر دکترهای تغذیه! دچار بلغم شدم 

الان زیر نظر دکتر طب سنتی از دانشکده طب سنتی شهرمون هستم میدونم که کم کم  باید سبک زندگیم رو تغییر بدم و دارم اینکارو انجام میدم و خیلی راضیم 🌺

❌لایک❌

هیچ وسیله کهنه و اضافی تو خونه ندارم . بشدت مخالف انباشت و انبار وسیله هستم حتا یه دکمه یا مقداری کش اضافی قرص و پمادهای کهنه و بی استفاده. همیشه خونه م حس سبکیو خلوتی داره. حتا گوشیمم همینطوره یک دونه عکس و فیلم اضافه توش نیست. 

منم هیچی نمیزارم باشه الانم کالسکه پسرمو گذاشتم واس فروش سالمه برند هاوک آلمان چون جا ندارم بزارم هم میخوام کمد بخرم براش ۲ تومن گذاشتم چون فقط میخوام زود فروش بره وگرنه خیلی بیشتر میارزه

ادامه پاکسازی امشب

شیشه های خالی خیار شور و سس و اینجور چیزا ک نگه داشته بودم گذاشتم کنار تو کیسه جدا ک بزارم بیرون

یسری پوشه هم بود ( پوشه های ما تمومی نداره ) که باز کپی زیاد توش داشت اونا پاکسازی شد.

یسری مجسمه و عروسک هست

که خیلی قدیمیه و استفادم نیست.

اونارو نمیدونم چی کار کنم

بزارم بیرون نزارم

چون من از عنفوان کودکی از دکوری خوشم نمیومد

الانم اونارو نمیدونم چی کار کنم

احتمالا همینجوری بزارم بیرون که اگر کسی دوست داره برشون داره

😐😐😐😐

واقعاشلوغی آدموکلافه میکنه،هرچیزی خلوت  وسادش

منن دقیقا واسه همین شلوغی از دکوری بدم میاد

یسری دلبستگی ب بعضی عروسکا و دکوریا و کادوهای بچگی دارم

اونارم دارم رد میکنم 

یذره دل کندن ازشون سخته ولی خب کاربردی هم برام ندارن

اها راستی . وسایل ک تعمیر هم نیاز داشتن جدا حذلشتم ک جلو چشم باشه و بره تعمیر

منم خیلی دوست دارم تاپیک مفید پیدا کنم ولی نمیدونم اینجا چجور میشه پیدا کرد مثلا همین تاپیک مینیمالی ...

ایین یجورایی انگیزه شد که من دوباره پاکسازی رو شروع کنم چون ی مدت بود گذاشته بودم کنار و یسری چیزای قدیمی هنوز نیاز ب پاکسازی داشت