2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737184 بازدید | 44691 پست
چه عیبی داره اگر لباسهای قدیمی داشته باشیم؟ منم کفش هشت سال پیشمو دارم به طور مثال. وقتی سالم و کارب ...

ارره

منم اینا که نگه داشتم 

مستعمل تر و قدیمی تر لز چیزایی بودن ک رد کردم

انقد نو و بروز تر بودن که همه اونارو عموما خواهر و دوستام ورداشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/339897/همه-عاشق-سلیقه-منن-چون

ممنونم گلم 

بازم تاپیک مفید سراغ داشتی اینجا لینکشو بذار استفاده کنیم 

هرچی تاپیکها قدیمی تره جنسش ناب تره 💝مطالبش مفید تره

❌لایک❌
واقعاشلوغی آدموکلافه میکنه،هرچیزی خلوت  وسادش

اخ دقیقا.. عصر رفته بودم خونه دوستم اینقدر قاب و دکوری و مجسمه ریز ریز و کنسول و ویترین اووووه... اصلا ارامش نداشت خونش.. بعضیا دوس دارن دورشون شلوغ پلوغ باشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
ممنونم گلم  بازم تاپیک مفید سراغ داشتی اینجا لینکشو بذار استفاده کنیم  هرچی تاپیکها قدیم ...

دقیقا .. من ک بیشتر توی تاپیکای قدیمی هستم . میخونم .. تاپیکای جدید خیلی بی محتوا هستن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
اره واقعا مرسی از صحبتای خوبت باید روی خودم کار کنم... این خرید اینترنتی خیلی خرید رو راحت کرده ادم ...

خواهش میکنم عزیزم...دقیقا ناشی از خرید اینترنتیه ،یه مدت هر روز پست دم خونه ی ما بود 😂

دوستان من دکوری واینام توخونه زیادنذاشتم،این اسماج رودرس کردم بایه عودمخروطی  گذاشتم ر ...

من تنها دکوری خونم یه نقاشی از خودمونه که خواهرشوهرم کشیده و اجبارا زدم به دیوار اتاق خواب ولی اصلا ازین چیزا خوشم نمیاد

یه تابلو هم شوهرم برای سالگرد ازدواجمون خریده که اونم زدم تو پذیرایی 

دیگه میز و مبل و این چیزا هم نداریم و اپن هم نداریم در نتیجه هیچ دکوری دیگه ای تو خونم ندارم

تو خونه قبلیمون بشقاب های ملامین دکوری زده بودم به دیوار که تو خونه جدید اونارو هم نزدم دیگه

اهان یه میز تلفن چوبی قدیمی دارم که یه گلدون بزرگ پتوش روش گذاشتم. همین

جاکفشی هم نداریم فعلا ولی جاکفشی بخرم اون پتوس میره روی جاکفشی و اون میز تلفن رو رد میکنم بره

دققیقا منم هی دلم میخواست چه تو خونه چه یسری چیزای دیگه خرید کنم ولی  تا میام برم سمت خری ...

دقیقا همینه ...برا قدم اول مینیمالیست شدن گاهی نیاز نیست چیزی دور بندازیم ،گاهی باید اول جلوی خریدامونو بگیریم اول ،یه مدت استفاده کنیم بعد یواش یواش تغییر بدیم خودمونو 

من دارم تلاش میکنم فعلا فقط خرید نکنم ،قرار هست وسایل قدیمی اتاقم سال دیگه عوض بشه بعد در راستای اون میخوام وسایل کم کاربردمو یه مدت پک بندی کمدم بذارم یه گوشه (بزرگترین مشکلم اینه که یه سری چیزامو نمیتونم بندازم دور )

الانم  با مینیمالیست شدن من باعث شده خرج تو خونه خیلی کمتر از قبل بشه و بیشتر پس انداز کنن مامان و بابام😁...

کلیم تو خونه تذکر میدم لطفا چیز اضافه نخرید 😅

مثلا امروز مامانم میخواست برام خرید کنه ،خیلی سریع بدون اینکه نگاه کنم مبادا دلم ضعف بره برا خرید گفتم نه !من همه چی دارم فعلا 

بله یکی دارم کافیه برام جنس پارچه ش بنگال درج یک هست دادم مزون برام دوخته به سلیقه ی خودم 💖 چون از ...

خیلی عالیه واقعا ایول داری

مانتوی جالبی باید باشه که همه جا میشه پوشیدش خیلی دوس دارم عکسشو ببینم چه مدلیه

اگه برات مقدور بود ممنون میشم عکسشو بذاری

من خیلی راه دارم تا مینیمالیست بشم

خدایی اینطوری هم نیستم که تو لباس تنوع طلب باشم و معمولا یه مانتو رو گیر میدم بهش و اینقدر میپوشمش که کهنه بشه ولی فکر کنم چون مدل هایی که میخرم همه جا نمیشه پوشید برای همین مجبور میشم چندتا بخرم 

مدل های بازار خیلی افتضاحن یا استینشون کوتاهه یا جلو بازن یا از یه جاییشون یه بندی اویزونه و... 

یه چیز ساده و شیک اصلا پیدا نکردم چندساله 

خیلی عالیه واقعا ایول داری مانتوی جالبی باید باشه که همه جا میشه پوشیدش خیلی دوس دارم عکسشو ببینم چ ...

مدلش کاملا ساده هست من هم به خاطر اینکه مدلهای بیرون خیلی شلوغ و اویزون هست دادم مزون برام دوخت ،کاملا ساده دکمه خور هست استین هاش هم از مچ کِش داره قدش هم تا رو زانو نه تنگ و نه گشاد 😊همین🌺 یه کمر بند هم از جنس خودش داره که گاهی میندازم و گاهی بر میدارم تنوع میشه🤭😁

خیلی عالیه واقعا ایول داری مانتوی جالبی باید باشه که همه جا میشه پوشیدش خیلی دوس دارم عکسشو ببینم چ ...

دقیقا مدلهای بیرون اکثرا یا از پارچشون یا مدلاشون کارایی دایم پوشیدن رو ندارن وهمه جا نمیشه پوشید مجبوریم واسه هر جا یکی داشته باشیم 

من با اطمینان اینجا اعلام میکنم که از لحاظ کیف و کفش و لباس مجلسی و مهمونی و بیرونی و خونگی کاملا مینیمالم 😌هر کدوم کهنه شد میزارم خروجی و میرم یکی میخرم میزارم جاش یعنی همیشه تعدادشون ثابته🥰🤗همچنین وسایل شخصی و ارایشی (  یک کرم مرطوب کننده و یه ابرسان و یک ضد افتاب و دوتا رژ و یه ریمل + موچین و برس و قیچی ابرو ) دیگه چیزی ندارم 😂راااححتتت

ولی وسیله ی اشپز خونه و رختخواب ......😬🤣🤣