2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734347 بازدید | 44638 پست

من دوتا پست با عنوان موافق ومخالف می ذارم وشما فقط با لایک کردن نشون بدین طرفدار کدوم مسیر تاپیک هستید هر پستی که بیشترین رای اورد ما به همون روش پیش می ریم لطفا تا انلاین شدن ورای دادن تمام اعضا و خصول نتیجه پست جدید نذارید اینجوری تمرین می کنیم مشکلات بعدی تاپیک هم حل کنیم واینکه همه ما می دونیم خانه تکانی اصلی بانوی ایرانی بهمن واسفند پس بهتره مسایل حل کنیم که اون دوماه پاکسازی خونه وخرید سال نو تاپیک به حاشیه نره

شادی صدام کنید

❌️❌️❌️❌️موافقم❌️❌️❌️❌️

من در کنار گزارش ورودی وخروجی ها موافق گزارش روزمرگی وسوال کردن متفرقه وگزارش خانه داری هستم با ذکر این نکته که تاپیک از مسیر وهدف اصلی خود خارج نشه وهمچنان محوریت گفتگوها  گزارش ورودی خروجی ها  و اصل مینیمالیسم باشه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه نمیدونه مادرشوهرم و مادر خودم که چیزهایی رو از خونم بیرون کردم رد کردم که نو بودن قابل استفاده بودن اما برای من نه و من فقط داشتمشون 🙂مثلا اپی لیدی و بند انداز دستگاه وکس و کلی پد کلی وکس و موم و تافت و گیره مو و اتو مو و بابلیس و همه اینا رو رد کردم هرکدوم ۲سال داشتم و استفاده نمیکردم دادم رفت لذت بردم

خونه مادرشوهرم قرار بود مهمون تعداد زیاد بیان چون پدر شوهرم از سفر زیارتی اومده بودو من چون گفتم بند ...

😵😵😵😵😵😵😵😵حالا من میرم با کمک خود مادرشوهرم راه پله هارو تمیز کنیم تو دلم همش میگم آخه اینا چیه بریز بره،اما به خودش نمیگم،اما مامان خودم باشه بدون اینکه بگم می‌ریزم بعد میگم مامان ریختم اونا رو میگه عیب نداره دستت درد نکنه تمیز کردی 😅

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
😵😵😵😵😵😵😵😵حالا من میرم با کمک خود مادرشوهرم راه پله هارو تمیز کنیم تو دلم همش میگم آخه اینا چی ...

من کلا از تمییزکاری انرژی میگیرم .میگم کاش یه دوروز بسپرن دستم خونه هاشونو براشون کاری کنم که لذت ببرن.....جالبه خونه ها بزرگ و جا داری هم دارن ولی همه چی جا میدن و شلوغ دارن

من کلا از تمییزکاری انرژی میگیرم .میگم کاش یه دوروز بسپرن دستم خونه هاشونو براشون کاری کنم که لذت بب ...

من خونه خواهرم 

پدرم که میرم اختیارخودمم هرچی نگه دارم هرچی بریزم میگن بهمون جرات میدی بریزیم بره بشدت خوشحال میشن وتشکرمیکنن منم کیف میکنم 

زن داداشم طبق صحبتام ی روزخواهش کردرفتم کمکش میگفت توفقط بگوچی بندازم بره باورکن ی وانت بارازاتاق وکمد ریختیم رفت کیف کرد

وبرای بقیه فقط صحبت میکنم که چ سبک خوبی هستش

من به بیشترین چیزی که علاقه دارم و از ماکسیمال بودنش لذت میبرم گل طبیعی هست البته بیشتر خودم تکثیر میکنم و با عشق بهشون رسیدگی میکنم و گاها به جای هدیه میبرم و با استقبال رو به رو میشه💚

دوستان تمام خانم های اینجا با اشنایی که با هم داریم ماشاا...تخصیلکرده با سواد هستنبه ذهنم رسید از ای ...

سلام عصر بخیر، چی شده؟ مگه مشکلی پیش اومده؟ اینجا که همیشه به دور از حاشیه بود. این دوسال و نیمی که تو این تاپیک فعالم شاید یه وقتایی پستی مورد پسندم نبود یا با عقایدم مغایر بود،نهایتا وارد بحث نشدم و بی اعتنا رد شدم. بنظرم نباید خیلی به همه ی نظراتی که اینجا داده میشه زوم کرد و ریز شد، بگذریم از هرچیزی که مخالف میل و دلمون بود، حیفه این جمع از دوستان فرهیخته و همفکر در خصوص سبک جذاب مینیمالیستی از هم بپاشه.

منظورم شخص خاصی نیست چون من از تک تک اعضای این گروه  چیزهای خوبی یاد گرفتم و اینجا برام مثل کلاس درس و جزوه های دانشگاه پرنکته س، حتی گزارش های کوچیک وسایل بازیافتی و پاکسازی های جزیی... 

❌️❌️❌️❌️موافقم❌️❌️❌️❌️من در کنار گزارش ورودی وخروجی ها موافق گزارش روزمرگی وسوال کردن متفرقه وگزارش ...

از اونجایی که اعضا نتونستن صبر پیشه کنند بنده موافق این مورد هستم و خواهش میکنم اعضای قدیم و جدید در اینجا از هرگونه درددل پرهیز نمایند 

تاپیک برای درددل زیاد داریم اینجا سالها مرتبط با مینیمالیست بوده بذارید همون روال سابق رو ادامه بده

ققنوس

از اونجاایی که من یه دونه پالتو داشتم و باهاش راحتم بودم و ۳ساله دارمش نو نو مونده

خواهرم یه کت سرافن برام هدیه اوردن 

و به لباس زمستونیام یه دونه اضافه شد

میگه دلم میگیره همش چنتا لباس داری و میپوشیشون😅مگه میزارن راهمون رو بریم  

2810