2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736272 بازدید | 44680 پست
خروجی این چند روز 🗑️یدونه شال یدونه روسری که استفاده نمیکردمقیچی کاغذم گم شده جایگزینش نمیکنم با قی ...

عزیزم قیچی خیاطی وقتی باهاش کاغذ برش بزنید کند میشه 

در مورد اون متن پایینی هم من کاملا موافقم و به تجربه بهم ثابت شده وقتی میخوایم بریم بازار، وقتی سیر از خونه بریم بیرون دیگه تو ساعات خرید میلی به خوردن چیزی پیدا نمیکنیم مگر نوشیدن آب یا آبمیوه طبیعی. 

اصولا اغذیه فروشیای بیرونم سالم نیست 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی دیروز: سه جفت جوراب همسر،دوجفت جوراب دختر که سوراخ شدن،برای هر کدوم سه جفت جایگزین شد

ورودی هم به جز جوراب‌های جدید دختر و همسرم یک جفت جوراب برای خودم،دوتا لباس زیر بالا تنه برای خودم و دخترم و یک ساعت دیواری هم برای خونه جدید،

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

امروز زنگ زدم اون خانوم که میاد خروجی هارو میبره بیاد

خروجی های این مدت و یه پالتو و یه مانتو سوییت رو دادم رفتاین پالتو مجلسی خیلی ناز بود فقط چون بعد زایمان دوم چاقتر شدم ..نگه داشته بودم..اما واقعیتش من بعد زایمان گوشتی تر شدم و برام خیلی کیپ شد ..دیگ شد خروجی 

مانتو سوییت هم کوتاه بود و دیگ سلیقم نیس 

سلام دوستای دوست داشتنیم 

مجازی های واقعی تر از واقعی❤🫂❤

دوستان امروز یادم اومد یه سری چیزهایی که میدونم رو بیام بگم شاید خیلیا بدونید و عمل کنید ولی گفتم بگم خالی از فایده نیست شاید کسی نمیدونه❤

یه راه حل فوق العاده برای اونهایی که عرقشون بو بد میده استفاده از نوره زرنیخ دار هستش 

از این جعبه ایها نه!!!! 

از اونها که زرد رنگه و رنگش مثل آرد نخودچیه 

بعد که با اب قاطی میشه رنگ سیمان ولی روشن میگیره

دیگه حتما هفته ای یه بار سعی کنید برای همه بدنتون استفاده کنید 

یه وقتیم مهمون قراره بیاد یا برید مهمونی یا جشن که به خاطر بوی عرقتون نگرانید حتما قبل از حموم استفاده کنید

نگید مام میزنم عطر و ادوکلن میزنم بو نمیدم 

عرق وقتی با هرکدوم از اینها قاطی بشه بوش افتضاحه

یه نکته این که این مواد نباید به ناخن هاتون بخوره که ناخن رو خراب میکنه 

از این دستکش لاتکس ها استفاده کنید آخرسرم درش بیارید و با قاشق کف و پشت دستتون رو نوره بکشید فقط حواستون به ناخن هاتون باشه 

نکته دیگه این که بدن باید کاملا خشک باشه. تر  باشه مثل عرق سوز میشید 

اگه هم این اتفاق افتاد بعد حموم چندتا قطره روغن بنفشه بزنید سریع خوب میشه 

کسانی که میخواید پوستتون سفید و پنبه ای بشه هم از این نوره استفاده کنید 

این پست رو ارسال میکنم و بعد دوباره نکته های دیگه رو میگم میترسم پستم بپره و ارسال نشه 

❌لایک❌

بعد حموم پوست خشک میشه حتما لوسیون بکشید 

کسانی که زیاد جوش میزنن حتی روی بازوهاشون و اینا یا کلا گرمایین، بعد کشیدن نوره،  دو دقیقه حنا بذارن هرقسمتی که نوره کشیدن 

حنا فقط رو مو و کف دست و پا رنگ میده پس برای رنگش نگران نباشید 

کسانی که تو گودی کمرشون مو دارن و دوست ندارن هم اونجا رو نوره بذارن، اونجا غدد عرق زیاده 

پسرا و مردها اصولا پشمالو هستن اون قسمت شیار پشت با سن هم بگید نوره بدارن تا دچار برگشت مو و کیست مویی نشن 

وقتی نوره کشیدید زمان شستن برای هرکسی دقیق نیست شما یکی دوتا مو رو بکنید اگه درد نداشت دیگه موقع شستنشه 

همسرم اومد برمیگردم 😘😁

❌لایک❌
سلام دوستای دوست داشتنیم مجازی های واقعی تر از واقعی❤🫂❤دوستان امروز یادم اومد یه سری چیزهایی که مید ...

عالیه من برای جوش بدن ازش خیلی نتیجه گرفتم 

دور سینه هم بزنید برای کیست خوبه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه لیف بذارید مخصوص تمیز کردن بدنتون، بعداز نوره کشیدن 

نورو رو اول با آب تمیز کنید

اینجا هم مواظب ناخن هاتون باشید 

بعد روی یه لیف شامپو بدن، یا شامپو بچه بکشید و تمام نقاطی که نوره کشیدید رو با لیف و شامپو بشورید تا تمام موها از بدن پاک بشن 

شاید به خاطر ناخن هاتون ترجیح بدید اصلا تا آخرین لحظه دستکش ها رو از دستتون در نیارید این کار باعث میشه مچ دست به بالا نسبت به خود دستتون یه درجه سفیدتر باشه و اصلا جالب نیست 

وقتایی که انار یا پسته تر پوست بکنید یا سبزی خرد کنید دستاتون رنگ میگیره برای از بین بردن این رنگها هم میتونید نوره بدارید کف دستتون و بعد پنج دقیقه با لیف و صابون خوب بشورید

❌لایک❌

موقع نوره کشیدن حواستون باشه نوره روی مجاری ادراری و داخل بدنتون نذارید

بهتره وقتی دارید نوره رو اماده میکنید از اب گرم استفاده کنید 

هرجای بدنتونم که موقع نوره گذاشتن سیاه شد نگران نباشید با لیف پاک میشه این سودای بدنتونه 

بعد از نوره کشیدنم سنگ پا بکشید تا کف پاهاتون سیاه طور نشن. سنگ پاهم از همون سنگ سیاهها بکشید یکم صابون بکشید کف پاتون و خوب تمیز کنید 

درمورد کشیدن سنگ پا و کشیدن نوره تو نت سرچ کنید خیلی مطالب مفیدی داره 

هر سوالی دارید درخدمتم❤

❌لایک❌

یه مورد دیگه هم دیشب یادم اومد بیام اینجا باهاتون به اشتراک بذارم 💕

اگه شکم دارید مخصوصا شکمی که بعد از سزارین یا زایمان یکم حالت پایین شکم شل شده و صورت خوبی نداره یا تو سرما نمیتونید دستشویی خودتونو نگه دارید یا زود زود دستشویی میرید یا تو شب مجبورید از خواب پاشید برید دستشویی از روغن گیاهی «قسط»  استفاده کنید که فوق العاده ست 

قسط رو ضمه بالای قاف خونده میشه من صفحه کیبودم نداره 

این روغن چربی های زیر شکم رو به مرور از بین میبره و شکمو جمع میکنه طوری که بعد سه بار استفاده تغییرش رو کاملا متوجه میشید

و اینکه مثانه رو گرم میکنه تا بابت تند تند دستشویی رفتن اذیت نشید البته که یکی دو ساعت قبل خواب هرچی کمتر اب بخورید بهتره 

❌لایک❌

اینم بگم شکمی که با پرخوری داره چاق میشه یا چاقه فقط با کم خوردن و ورزش کوچیک میشه 

این روغن یه جور کمک برای کسی که زیاد از حد نمیخورن ولی بعد زایمان پایین شکمشون یکم شکم دارن 

❌لایک❌